בנות זה עם חרא

o0oSlipKnoTo0o

New member
אתה אדיוט!

קודם כל בנות סובלות ממחזור ואתה עוד מתלונן? תגיד תודה, בזכות זה אתה בחיים, חסר טאקט מה שיאנסו אתכן? אתה בנוסף לכל גם ילדון קטן שכל החיים שלו מקלל? אתה מוכן להפסיק? נניח והיתה לך אחות קטנה, והיו אונסים אותה, איך היית מרגיש? לראות אותה כל הזמן עצובה, אחרי שחיללו את הכבוד שלה? זה פשוט זוועה ומי אמר שמין נשי שולט? אוליי זה פשוט החברות הטיפשות שלך שאתה מסתובב איתן והן עדיין נשארו בגן משחקות בבובות "כל דבר הבנים ממציאים" ואח"כ אתה רושם שנשים מחזיקות מעצמן? חמוד, אתה צריך פסיכולוג דחוף. ואם כבר יש מישהוא שתופס מעצמו- זה אתה.

נרקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תלמד שאם אחת אומרת לך כל הזמן שהיא "במחזור" זה סימן שהיא לא רוצה אותך! אז תקלוט את זה ותמשיך הלאה! ומחזור זה לא עונש זה ברכה
חבל שלא תבין את זה...

o0oSlipKnoTo0o

New member
../images/Emo123.gif

חחחחחח ככה מטפלים בילדים מטומטמים שצריכים להתבגר... קראתי את התגובות שלכן למעלה, אתן ענקיות

Cobe Anan

New member
מסתבר שבנות זה באמת חרא של עם!

מה, לתגובות הגבריות לא הגיעה שום התייחסות...?

sniper 7

New member
אתם לא בני אדם, נשבע לכם

מגיע בנאדם, כותב כאן הודעה שדרך כל מילה בה רואים שהוא גמור, פגוע, מעוך, מתוסכל ומיואש, וזה מה שאתם מסוגלים? לצחוק עליו ולפגוע בו? אמפתיה זו מילה גסה אצלכם? עכשיו אחי...אני מבין ומזדהה עם כל מילה שלך, אמנם לחלוטין לא מסכים אבל עוד כמה שנים גם אתה תסתכל על ההודעה הזאת ותצחק, בכל אופן לדעתי חווית סדרה של דחיות בזו אחר זו, וזה יצר אצלך איזשהו מטען רגשי שהפך לכעס הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע הוא להפנות את האנרגיה שהצברה בתוכך לדברים אחרים, ספורט, תחביבים, שלא יהיה לך יותר מדי זמן פנוי, זה לא יפתור לך את הבעיות אבל תרגיש יותר טוב, אני מבטיח...

Paranoid Eyes

New member
היי זה לא פייר...

התגובה שלי לא הייתה בסדר? :O חוצמזה, אפשר להבין אותם ואת תגובותיהם.

sniper 7

New member
אפשר להבין הכל

אבל אפשר לצפות ליותר מאנשים אינטיליגנטיים.

למעלה