בנות, זקוקה להחזקת אצבעות

בנות, זקוקה להחזקת אצבעות

אנרגיות חיוביות, תפילות, לחשים, לא יודעת מה. אני מתפרקת. באמת שאני מנסה להחזיק מעמד, אבל אני מרגישה שאני קורסת מבפנים, חתיכה אחרי חתיכה. המצב של עתליה לא טוב. יש לה עדיין היפוטוניה חריפה, ועכוב התפתחותי כולל. כבר למדתי לחיות עם זה, אני המומחית מספר 1 בארץ להיפוטוניה, ואני יודעת בדיוק מה הן כל המשמעויות, והן לא פשוטות. אבל כשמדובר בהיפוטניה ללא אבחנה ברורה תמיד יש תקוה שהמצב ישתפר. אבל עכשיו נחתה עלינו צרה חדשה - הנוירולוגית שאנחנו במעקב אצלה וגם היועצת הגנטית שראינו היום, סבורות שתיהן שלעתליה יש תווי פנים אופיניים לתסמונת גנטית נדירה. ואיומה. כזו שנחשבת ל"מפרקת משפחות" בשל הלחץ הנפשי העצום הכרוך בה. עכשיו אנחנו צריכים לעשות בדיקה שתיתן תשובה. אני לא יכולה יכולה לא לחשוב "למה היא???", "למה אנחנו"?? למה זה לא יכול ללכת כמו "אצל כולם". כל מה שעובר עלי הוא יותר ממה שמילים יכולות להעביר, אז אני אפסיק עכשיו. תחזיקו לנו אצבעות...

1במיה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמברון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אפשר לעזור באיזו שהיא דרך? רק תגידי ואני מתייצבת! מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק. תעדכני אותנו.

משוש30

New member
אוי מתוקה ../images/Emo24.gif

כמה קשה
מקווה שהן טועות וזו לא המחלה. באיזו תסמונת מדובר? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור? מתי הבדיקה? מה קורה עם בעלך? הלוואי והייתי יכולה להעביר לך כוחות.

ornaok

New member
../images/Emo45.gif\חיבוק|../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

נשמע כל כך קשה! אני מחזיקה אצבעות ומחכה לבשורות טובות במהרה!

ו שתי

New member
כל האצבעות שלנו מוחזקות לכם. ../images/Emo45.gif

כולן. בריאות
הרבה ממנה.

מעיןבר

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif איך אפשר לעזור?

חוץ מלהחזיק ידיים פה, איך בפועל אפשר לעזור לכן/ם? ספרי לנו קצת על התסמונת הזו, מה שמה?

נונינקה

New member
יש לך את תפילתי ואת במחשבותיי

אני מקוה שהכל יתברר כטעות. מאחלת לך למצוא כוחות נפש כדי לא להתפרק. מחזיקה לכם אצבעות ומתפללת.

lulyK

New member
מחזיקה בכוח וחושבת עליכם.

מתי הבדיקה? מתי תדעו?

yaelia

New member
מאוד מקווה שזאת לא התסמונת הזאת

ובכל מקרה, מחזיקה אצבעות ושולחת מחשבות טובות לכם ולעתליה.

cookie1

New member
כל האצבעות בשבילך

מקווה מאד שהכל יהיה תקין בסוף הדרך.

חושבת עלייך ועל עתליה המון../images/Emo24.gif

אני עוקבת אחר ההתפתחות של עתליה מאז שהתחלת לשתף אותנו. מאוד מקווה שהדאגות יתבררו כדאגות שווא ועתליה תדביק את הפער ותהיה ככל הילדים. מאחלת לכם הרבה כוחות כהורים. אם אפשר לעזור - יותר מאשמח.

boringvered

New member
כל האצבעות מוחזקות

שיתברר שאין זה כך. שזה לא זה. ממש לא זה.

isidora

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מתפללת איתך.

עמית@

New member
מחזיקה אצבעות ומצטמררת איתך

המתח הזה זוועתי, אני מקווה שלא תתפרקי סופית, אשמח מאוד אם תעדכני, ואם נוכל לעזור במשהו...

למעלה