בנות, זקוקה להחזקת אצבעות

ayush

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

ליבי אתכם ומקווה לתוצאות טובות

אפעופ

New member
גם האצבעות שלנו מוקדשות לכם

תחזיקו מעמד. מקווה לתוצאות טובות.

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif הלב וכל האצבעות

אתכם. בתפילה לבשורות טובות.

עינבלית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל האצבעות../images/Emo45.gif

מתפללת בשביל כולכם!

טיפוטף

New member
כל כך מצטערת לשמוע

ושיהיה טוב, כמה שאפשר. אולי בכל זאת יש סיכוי להתבדות??? מתי תהיה תשובה לגבי התסמונת הזו? באיזו תסמונת מדובר,את רוצה לשתף?

ציף שלי

New member
תפילותיי ואצבעותיי נתונות לכם../images/Emo45.gif

בריאות ובשורות טובות

Salsa S

New member
איתכם בליבנו../images/Emo23.gif ובאצבעותינו../images/Emo45.gif

ממש אין לי מילים... כמה קשה! שולחת המון
ים ואנרגיות. ואם יש עוד משהו שיעזור - תגידי ואשלח גם את זה...

daldan

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

ומקווה שהחששות יתבדו במהרה

מחזיקה אצבעות ולא יכולה להפסיק

לחשוב, להיחרד, לקוות ולייחל. האם תוכלי לכתוב לי על איזו תסמונת מדובר? אולי אוכל למצוא לך חומר, אולי משהו שירגיע או ישלול? אני אשמח לעזור בכל צורה שהיא.

תודה רבה לכולכן ../images/Emo24.gif

הדאגה וההשתתפות שלכן מאד נגעו ללבי. תודה רבה לכל מי שהציעה עזרה - אני יודעת שאתן באמת מתכוונות לכך. מבטיחה לפנות אליכן אם יהיה משהו שתוכלו לסייע בו. תודה מיוחדת למעיןבר שערכה היכרות ביני לבין קומונה מתאימה בתפוז. לכל מי ששאלה - מרגע שנעשה את הבדיקה ועד שיגיעו תוצאות, יחלפו בין 6 ל-8 שבועות. נצטרך לשרוד אותם איכשהו, ואני מניחה שיש מנגנונים נפשיים שיסייעו לנו בכך. חוץ מזה, יש לנו רגעים טובים יותר ופחות, אבל בסך הכל אנחנו מחזיקים מעמד (כי אין לנו את הפריווליגיה להתפרק, וזה סוג של מזל). שוב תודה רבה וחיבוקים לכולכן

אמאאור

New member
../images/Emo24.gif גדול-גדול

את כל מה שיש לי להגיד לך, כבר אמרתי טלפונית ועוד אומר. רוצה רק לשלוח חיבוק, ועוד אחד, ועוד אחד. אוהבת אותך, את יודעת

למעלה