בנות חדשות, גשו הלום

בנות חדשות, גשו הלום ../images/Emo191.gif../images/Emo79.gif

אז כמו שגיתית לא מפסיקה לרמוז לי (או יותר נכון, לדרוש ממני במפורש), בימי עבר כל מצטרף חדש לפורום היה עובר את ההטבלה שלו עם שאלון אישי וטיפשי שנועד לגלות עד כמה הוא דומה לנו. פשוט יצא שיש לחברי הפורום הוותיקים הרבה תחומי עניין דומים, אז השאלון הבא אולי ייראה לכן רנדומלי ומעט הזוי, אבל ענו עליו בכנות, גל וMOJOIT (או איך שלא החלטנו לקרוא לך?). מהי הרגשתכן לגבי?
שלג.
הסדרה הישנה ששודרה בערוץ אחד, "השבט".
הלהקות קולדפליי, קווין, אלפביט והגילמוסט. ועכשיו חדש- פייף דנג'רפילד
הסדרות "איך פגשתי את אמא" ו"האוס".
שוקו
. מיהו חבר הלהקה האהוב עליכן? דרגו את האלבומים של קין מהאהוב לשנוא. מהם השירים שאתן הכי פחות אוהבות? זהו. מקווה שלא שכחתי שום דבר. בחיפושי אחר השאלון המקורי נתקלתי במלא הודעות ישנות..
אוף, איך היינו פעילים פעם.. אני וגיתית כתבנו מעל 100 הודעות כל אחת... והיו מלא הודעות מצחיקות...אוף אני מתגעגעת

וואו כל הכבוד שרי! ואל תדאגי זה עוד יקרה..

אני בכלל בעד שכולנו שוב נעשה את השאלון ונזכר מי נגד מי
נראה לי צריך להוסיף שאלה חדשה : "מה השורה האהובה עליכם מNIMW?"
ושרשור לבחירת שם לMOJOIT יבוא בקרוב

mojoit

New member
תשובות, היכונו לחפירה ../images/Emo3.gif

שלג. לבן וקר?
לא יצא לי להיות בשלג יותר מדי פעמים,אבל אני זוכרת שנהנתי מאוד.
הסדרה הישנה ששודרה בערוץ אחד, "השבט". הא?לא מכירה.
הלהקות קולדפליי, קווין, אלפביט והגילמוסט. ועכשיו חדש- פייף דנג'רפילד קולדפליי-איכס
,הקול של הסולן שלהם עושה לי כאב ראש.
קווין-הלהקה הראשונה שאי פעם הכרתי.בגיל 3 נראה לי,אבא שלי מת עליהם.לא מלכים,מלכות!!
..בכיתי חודשים על זה שפרדי מת
.מכורה אלפביט-לא מכירה גילמוטס-לא יצא לי לשמוע יותר מדי,אבל הם טובים.התחלתי להתעניין יותר אחרי ששמעתי את פייף,אבל הוא יותר טוב לבד לדעתי. פייף-חמוד.מאוד.מאוד
מעדיפה אותו לבד,בלי הגילמוטס. יש לי בעיה עם העיבודים של השירים שלו. כשהוא שר אותם אקוסטי,זה מדהים. הסדרות "איך פגשתי את אמא" ו"האוס". האוס-לא זוכרת כבר,ראיתי את זהה ממזמן,אני זוכרת שהיא מעולה.זה על הרופא הזה לא? .את "איך פגשתי את אמא" עוד לא יצא לי לראות למרות לחץ חברתי ממושך.בנאדם עסוק שכמותי..
עכשיוו אני רואה פחות ופחות טלוויזיה(וזה מטריד כי אני מכורה) אבל את הזמן שיש לי אני מנצלת על "דקסטר"
שהיא אחת הסדרות המדהימות
שוקו.יאמי
מיהו חבר הלהקה האהוב עליכן? ברור שטים
3>>> דרגו את האלבומים של קין מהאהוב לשנוא. זה מאוד תלוי בתקופה ובמצב רוח.התחרות היא בעיקר בין UTIS לH&F. אבל כרגע : 1.UTIS 2.H&F 3.PS מהם השירים שאתן הכי פחות אוהבות? CALL ME WHAT U LIKE,CLOSER NOW,נסבל בקושיPS, LOVE IS THE END,BLACK BURNING HEART הגרסא הצרפתית
ועוד כמה מPS שלא טרחתי לזכור מה השמות שלהם. ועל השורה מNIMY כבר עניתי.. וזהו אני חושבת

יאי גם אני הפסקתי לאהוב את קולדפליי

אהבתי אותם, אבל הם נהיו יותר מדי יומרניים בעיני ומעצבנים :-\ ובגדול- הוכחת שייכות לפורום, בהחלט יש הרבה מן המשותף
פרדי מרקיורי- נולדת לפני שהוא מת
אני אפילו לא זוכרת כשהוא מת
או שסתם פתאום גילית וזה ביאס
אני אישית עדיין לא מצליחה להשתחרר מהבאסה שלא משנה מה לעולם לא אוכל לראות את קווין לייב! את לא אוהבת את PS
האמת זה שיר עם יותר פוטנציאל ממה שיצא ממנו בסוף... וגם לא את BBH? שרי תהיה גאה בך
אני חושבת שאצל חברי הפורום יש הסכמה גורפת על EMILY כשיר גרוע (כמובן אז עוד לא ידענו על העתיד שקין יסדרו לנו)

mojoit

New member
העתיד עם קין באמת לא נראה מזהיר.../images/Emo10.gif

אף פעם לא אהבתי את קולדפליי,הם תמיד נשמעו לי כחיקוי עלוב מאוד של רדיוהד.. פרדי מת איזה 3 שנים לפני שנולדתי,אבל גיליתי את זה שהייתי כבר גדולה.זאת הייתה מכה קשה מאוד !!
אני תמיד אתאבל עליו ועל קורט קוביין,שני אומנים שאני סוגדת להם ואני אף פעם לא אזכה לראות בלייב.
בקשר לBBH הוא היה נחמד עד שהם עשו אותו בצרפתית והכרזתי עליו מלחמה..

../images/Emo45.gif עכשיו רק חסר שלא תאהבי את קריסטל בול

ואז יהיה לנו טעם דומה
ושמעת את הגרסת דמו של CLOSER NOW?? הוא טוב בהרבה מהמקור לדעתי. ומה לגבי הבי-סיידים? אוהבת את FLY TO ME (או בלשון הפורום "יש לי זבוב")? את SNOWED UNDER? SOMETHING IN ME WAS DYING ("יש בתוכי נבלה") ועוד רבים וטובים?!?

אנחנו צריכים עוד שמות לשירים ../images/Emo3.gif

ולדעתי זה ידוע שהדמו טוב יותר בCN... וגם הגירסה של אנני לנוקס טובה יחסית

mojoit

New member
את CB אני דווקא מחבבת.

את" יש לי זבוב" אהבתי פעם עכשיו פחות, אני מאוהבת קשות בSNOWED UNDER במיוחד במילים, יש שם כמה שורות שאני פשוט מכורה להן..את"יש בתוכי נבלה" לא נראה לי שיצא לי לשמוע,אז אני רצה לYOUTUBE,את CLOSER אני מכירה מהגרסא עם הגיטרה..זה מה שהתכוונת?

ואוו את חייבת לשמוע את "נבלה"!

אחד השירים היפים ביותר של קין!
לקלוסר יש גרסת דמו יותר יפה, בלי גיטרה http://www.youtube.com/watch?v=S11C12XMa9c

mojoit

New member
וואוו../images/Emo2.gif

איזה שיר ה"נבלה" הזה !
אני מכורה מעכשיו . וCLOSER NOW ממש טוב ככה,בלי הגיטרה. הדמו ממש ממש יפה.אהבתי

אןףףףףף נו!

תפסיקו כבר להגיד את זה על Emily! אני דווקא ממש אוהבת אותו..

../images/Emo2.gif את כנראה היחידה....

אבל במחשבה שנייה, לא שמעתי את השיר הזה מאז הפעם הראשונה שהקשבתי לו, אי שם ב2005 (בערך...). מאז לא חזרתי אליו מרוב שהוא היה נורא

באמת?? לא זכרתי שאמרת את זה ../images/Emo12.gif

פעם היה פה בחור חביב בשם רועי שגם אהב את השיר... אני באמת באמת לא מבינה איך *-8 אולי יש לי גירסה שונה משל כולם (מה שקרה לי עם TTEOTE המדהים, שהוא פשוט שיר חלש בגיטרה...)

mojoit

New member
EMILY באמת נורא.../images/Emo5.gif

לא שרדתי אפילו רבע שיר
אני מקווה שקין לא מתחברים לשורשים האלה, כי אם אף אחד לא זוכר אותו,כנראה שיש סיבה
בזמן שקראתי חומר על קין באיזה פורום,נקלתי בזה(זה היה כתוב בתור חתימה של איזה ילדה): This is the last time as love is the end, and there is nowhere to go but the end of the Erth. Is it any wonder why lovers are losing to the Frog Prince In the Night Sky.? Let it slide in the sunshine as there is nothing in my way, so i cant stop now. טיפה לא הגיוני ויש כמה מיותרים(למשל NIGHT SKY) אבל חמוד מאוד

משום מה אני בספק שיש לי גירסה שונה,

אבל אני עדיין ממש אוהבת אותו. אפילו אני יכולה להגיד שעכשיו, כשאני לא בתקופת קין חזקה, זה אחד מהשירים שאני לא מעבירה כשהוא עולה לי באמפי.. הוא מרגש, שקט, והוא כואב כזה.. לא יודעת איך להסביר.. הוא יפייפה.

סה"כ יש הרבה במשותף ../images/Emo99.gif

חוץ מבתחום הסדרות! את צריכה להשלים פערים!!!!. באופן אבסורדי, ככל שיש לי פחות זמן, אני רואה יותר ויותר סדרות

mojoit

New member
אני באמת צריכה להשלים פערים../images/Emo6.gif

אני אחפש אותן בצפייה ישירה או משהו..

למעלה