Chrismakkah convert
New member
בנות חדשות, גשו הלום ../images/Emo191.gif../images/Emo79.gif
אז כמו שגיתית לא מפסיקה לרמוז לי (או יותר נכון, לדרוש ממני במפורש), בימי עבר כל מצטרף חדש לפורום היה עובר את ההטבלה שלו עם שאלון אישי וטיפשי שנועד לגלות עד כמה הוא דומה לנו. פשוט יצא שיש לחברי הפורום הוותיקים הרבה תחומי עניין דומים, אז השאלון הבא אולי ייראה לכן רנדומלי ומעט הזוי, אבל ענו עליו בכנות, גל וMOJOIT (או איך שלא החלטנו לקרוא לך?). מהי הרגשתכן לגבי?
שלג.
הסדרה הישנה ששודרה בערוץ אחד, "השבט".
הלהקות קולדפליי, קווין, אלפביט והגילמוסט. ועכשיו חדש- פייף דנג'רפילד
הסדרות "איך פגשתי את אמא" ו"האוס".
שוקו
. מיהו חבר הלהקה האהוב עליכן? דרגו את האלבומים של קין מהאהוב לשנוא. מהם השירים שאתן הכי פחות אוהבות? זהו. מקווה שלא שכחתי שום דבר. בחיפושי אחר השאלון המקורי נתקלתי במלא הודעות ישנות..
אוף, איך היינו פעילים פעם.. אני וגיתית כתבנו מעל 100 הודעות כל אחת... והיו מלא הודעות מצחיקות...אוף אני מתגעגעת
אז כמו שגיתית לא מפסיקה לרמוז לי (או יותר נכון, לדרוש ממני במפורש), בימי עבר כל מצטרף חדש לפורום היה עובר את ההטבלה שלו עם שאלון אישי וטיפשי שנועד לגלות עד כמה הוא דומה לנו. פשוט יצא שיש לחברי הפורום הוותיקים הרבה תחומי עניין דומים, אז השאלון הבא אולי ייראה לכן רנדומלי ומעט הזוי, אבל ענו עליו בכנות, גל וMOJOIT (או איך שלא החלטנו לקרוא לך?). מהי הרגשתכן לגבי?