בנות חדשות, גשו הלום

אלוהה!

אחלה שאלון. והריי תשובותיי: שלג. - אין מילים לתאר את הרגשתי לשלג! פלא טבעי! אבלהשנה לא יצא לי לראות הרבה שלג
האמת שלא צפיתי בסדרה "השבט". קולדפליי- בעבר הייתה אחת הלהקות האהובות עליי, עכשיו הכל נשמע לי אותו דבר... קווין- וואו!! ה-להקת עבר. ובוהמיין רפסודי הוא אחד השירים האהובים עליי בכל הזמנים. את שאר הלהקות אני לא מכירה, אבל אשמח לשמוע
האוס= גאונות ויו לורי בהחלט סקסי
ואי פגשתי את אמא היא אחת הסדרות המצחיקות ביותר שיש
איזה קטע היום שתיתי שוקו בקפה ג'ו.
אני מתלבטת בין טים לטום. (נשמע כמו צילי וגיי חחח) אבל אני אבחר בטום. למרות הסנוביות שהוא מקרין. אלבומי קין מהאהוב לשנוא: 1. H&F 2.UTIS 3.PS השירים הפחות אהובים- ספירלינג,איז איט אני וונדר, ברוקן טוי, פרפקט סימטי (סליחה על העצלות לכתוב באנגלית
) ופעם שנאתי גם את קריסטל בול, אבל התרגלתי אליו. והשורה הכי אהובה מNIMW- why d'you laugh When I know that you hurt inside?
כי אני ממש מזדהה איתה! וכמובן שגם את .for a lonely soul you're having such a nice time מקווה שעניתי על הכל

mojoit

New member
באמת../images/Emo2.gif את לא אוהבת את IIAW?

הוא בין האהובים עליי
וS-INGל כבר התרגלתי
שכחתי לציין קודם,שINTO THE LIGHT הוא אחד שירים השנואים עליי.זוועתי
אם מישהו ימצא לי שיר של קין, יותר גרוע ממנו..אני אתאבד!!

אני גם לא אוהבת את IIAW ../images/Emo10.gif

into the light זה אפילו לא שיר מבחינתי.. הם לא שחררו אותו בזמנו בתור בי סייד או בתור שומדבר... והם ידעו למה... הם סתם עכשיו שלפו אותו מהאוב פתאום, אני מניחה כי טים קצת השתגע ועם כל השירים החדשים וזה שיש לו עכשיו תפקיד זמרה בלהקה של ג'סי הוא חושב שמותר לו לשיר ומותר לו לשחרר זוועות עולם. טים אתה לא זמר, אתה לא יודע לשיר, ותרד כבר מהעץ
אני מרגישה שהוא עוד יפרק את הלהקה בגלל שגעון הגדלות הזה. מוזיקאי מוכשר מאוד- זמר- עדיף שלא

mojoit

New member
זה לא נקרא לשיר מה שהוא "עשה" שם../images/Emo2.gif

זה כל כך זוועה
איך טום נתן לו לעשות את זה בכלל? אני יודעת בדיוק עד כמה הלהקה של ג'סי תצליח.
אם זה יפגע בקין,ה"כשרון" הזה של טים ...אני לא אדע מה לעשות
הוא חי בסרט

יאי, אם מוג'ואית שונאת את BBH כמו שרי

את שונאת את ברוקן טוי כמוני
וואו עברת את השאלון בהצלחה יתרה!!! (יו לורי ררר
) שתיכן מתקבלות למשפחת הפורום באופן רשמי (-: תזכירי לי מאיפה את בארץ אגב? ^_^

למעלה