בנות, חדשות לא משהו...

בנות, חדשות לא משהו...

הרגע פיטרו אותי במסגרת צימצומים שהחברה שלנו עושה. יחד איתי פיטרו עוד הרבה אנשים, מהמישרדים שלנו ברחבי העולם. אני לא עצובה כי הרגשתי שאני מתבזבזת שם, ואני אכן אובר קוואליפייד למה שאני עושה (כמו שהבוס שלי אומר) ומקווה להתחיל בדברים חדשים, להתקדם ולמצות את עצמי יותר.... רק רציתי לחלוק איתכם, כי אתן כמו מישפחה שלי...

צוקה

New member
משתתפת בצערך ומאחלת לך למצוא

בהקדם עבודה שיותר מתאימה לך ומאתגרת אותך. אבל כמובן, רק אחרי החתונה. אם זה מעודד, כמו שאומרים צרת רבים - חצי נחמה (או שלא), אני כבר 3 וחצי חודשים יושבת בבית ושולחת את הקורות-חיים שלי למקומות, כמובן מחתימה בלשכה (מישהו מכיר את לשכת האקדמאים בברנר בת"א?) כמובן, שיש לי המון תעסוקה בעיקר בנושא החתונה וכאלה, אבל ...

לא דיכאת אותי יותר, חמודה.

אני יודעת שהמצב בשוק לא טוב. אני גם יודעת שאני מספיק מוכשרת בשביל למצוא עבודה שמתאימה לכישורים שלי, ולא להרגיש שאני תבזבזת זמן ואנרגיות על שטויות. ההחלטה של ההנהלה התקבלה ברוח טובה, כי פחות או יותר זה מה שרציתי, רק שחשבתי להתחיל בתהליך אחרי סוכות, אבל לפחות עכשיו אני מפוטרת, ולא צריכה לדאוג למכתבים או פיצויים, כמו במיקרה שבו הייתי מתפטרת. בכל אופן, הציפיה לחתונה וההתרגשות עושות את שלהן, ואני לא עצובה או מודאגת. אני בטוחה שיהיה בסדר (מפגרים אבל אופטימיים...
)

tamar111

New member
קחי ../images/Emo24.gif עד שתמצאי אחר..

כל הכבוד שאת רואה את החיוב שבזה... נורא מבאס הצמצומים והפיטורים, אני מקווה שזה לא ייפול עלינו (במיוחד עם המשכנתא שמתחילה בעוד שבועיים) אני מחזיקה לך אצבעות שתמצאי עבודה שבה תוכלי למצות את עצמך ולא להתבזבז סתם... דרך אגב, במה את עוסקת?

אתי@

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo10.gif

אין לי ספק שלמרות המצב, אנשים מוכשרים מוצאים את מקומם במהרה - וגם את תמצאי מקום יותר טוב, שתהיי יותר מאושרת בו.
אתי@

הילית*

New member
אוי חמודה... איך אני מצטערת לשמוע

מקווה באמת שתמצאי משהו יותר טוב.... וקחי פרחים לעידוד
וגם

*שיר

New member
יעל, קבלי ../images/Emo24.gif

ואפשר לראות את הצד הטוב שבעניין: עכשיו תוכלי להקדיש את עצמך ללימודים ולעשות את זה במשרה מלאה!

תודה בנות על כל העידוד והתמיכה

ממש נהדר להיות חלק מקבוצה כזו מקסימה.... שיר*, אני לא מתכוונת לא לעבוד הרבה זמן. אני מאד מקווה שאני אמצא עבודה מהר, למרות היתרונות החבויים בפיטורים, כמו אפשרות להתרכז בלימודים, בתוכניות טלביזיה והחתולים שלי....
בכל אופן, אם אתם שומעות על מישרה פנויה, אני פה!!

סיגל2

New member
יעל, הצטערתי גם אני לשמוע על פיטורי

ואני מקווה שאכן תמצאי עבודה מהר בתפקיד אותו את רוצה. אם תמסרי לנו במה את עוסקת או רוצה לעסוק, נוכל לכוון אותך במידה ונשמע על משרה מתאימה. בינתיים, אל תתני לזה להעיב על הימים השמחים שנותרו עד לארוע המאושר והוא החתונה שיהיה בעוד כשבוע.

תודה סיגל. חשבתי שכבר כולם יודעים

מה אני עושה!! אני מנהלת מכירות, עם נגיעה מאד עמוקה בשיווק. כלומר, בתפקידים שעשיתי בעבר, בחברות סטארט אפ, עשיתי את שני התפקידים. אני חושבת שאני מעדיפה להתרכז בשיווק, אבל מכירות מציבות בפני אתגר גדול יותר, ועל כן הסיפוק גדול. אם אתם שומעים משהו, אני זמינה. ושוב, נשיקות לכולן ותודה על התמיכה המדהימה.

מיה :)

New member
יעל, באיזה תחום בדיוק? גם תוכנה?

איזה שוק? פרטי? עסקי? בינלאומי?

הי מיה, סליחה שלא הגבתי קודם.

פשוט יצאתי מהפורום... אני כרגע מוכרת תוכנה בתחום ספציפי, אבל יש לי נסיון גם במכירת מוצרי מה שנקרא לואו טק (אביזרים מיוחדים לטלפונים סלולריים...) השוק שעבדתי בו בעיקר הוא באירופה, מסיבות שונות שאשמח לפרט באי מייל שלך אם תרצי. הלקוחות שלי הם עסקים, ולא ה - אנד יוזרס. אם את רוצה, אני אשמח לשלוח לך קורות חיים שלי, אם זה רלוונטי.

New member
יעל, תשלחי לי מייל

יש כמה מקומות שאני אשמח להעביר אליהם

New member
אויש, איזו בעסה ../images/Emo4.gif

ודווקא עכשיו?! לא יכלו לחכות קצת
... אני בטוחה שאת כבר נחנקת
אבל קחי עוד
גדול. וכמו שאומר השיר: כל סוף הוא התחלה חדשה... ואולי זה הזמן שלך למצוא את מה שמתאים לך
אוי, באיזה מצב רוח אופטימי שאני חזרתי מהצפון...

רחלי1

New member
הו, יעלי....... ../images/Emo5.gif

אני בדיוק מעלה לך תגובה על השמלה שלך, שכמעט מוכנה, ובעודי מתרגשת בשבילך אני רואה את מה שאת מספרת כאן. אוף. אבל למרות שאוף, ואיכס ומעצבן, תנסי לחשוב על זה ככה (גם אם קצת קשה כרגע...): יש לך עכשיו זמן נקי ושקט לסידורים וריצות לקראת החתונה, מייד אחריה תפצחי בחיפושים, אולי מצב השוק גם ישתפר עד אז, וכמו שהגורל אומר: "סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר...טוב יותר!!!". גם אם את לא רואה כרגע ממטר, ומבואסת מההלם ומכעס, בפרספקטיבה של זמן אולי אפילו תשמחי שנפטרת מהמקום הזה שלא שיקף את היכולות שלך ותיפלי בוודאי על משהו הרבה יותר טוב!!! שיהיה לך הכי טוב שאפשר!!!

תודה מתוקה. אני בסדר.

תמיד נופלת על הרגליים. כבר התחלתי להפיץ את השמועה בין החברים המקושרים שלי, ועברתי על כל עיתוני סוף השבוע, ומצאתי כמה דברים מענינים. אני מקווה שיהיה בסדר. כמו שאמרתי, מפגרים אבל אופטימיים...

רחלי1

New member
../images/Emo70.gif That´s the spirit

אחלה גישה שבעולם...אי אפשר לאנשים אופטימיים! הם מוכרחים לנצח!
אני משוכנעת שנשמע ממך בקרוב בשורות מצויינות גם בתחום הקריירה...

למעלה