גם אותי פיטרו מסיבות דומות כבר לפני כמה חודשים, אבל זו היתה אחת מכמה עבודות בהן עבדתי וזה היה ממש איזה שבוע אחרי שהחלטנו להתחתן. ביום הראשון הייתי בהלם מוחלט, שבועיים לקח לי להתגבר על הפגיעה באגו (כן כן) אבל יחד עם הכל עשיתי חושביםוהחלטתי ללכת עם זה ואף להפחית בעבודות האחרות ופשוט לגמור את התיזה שלי ולעסוק בנושאי החתונה ולאחרונה גם בנושאי הבית. מאד ממליצה לך ללכת עם מה שקרה, כמה שזה מבאס במיוחד לפני החתונה, את יכולה לראות בזה פשוט חופשה מתנה שקיבלת, ולנוח לך יותר לפני החתונה בלי נקיפות מצפון ואחכ באמת להתעסק בעניין הרכישה שזה המון אבל ממש המון בלאגן. תנוחי, תרגעי לך ואכן המחשבה עם המקומות בגן נכונה בהחלט...וכן הוא די מניאק הנמכל אבל למי אכפת ממנו?! אני שמעתי על מישהי שבמסגרת פיטורי ההי טק פוטרה שבוע לאחר החתונה. מה עדיף?!
האמת שאני לא מודאגת, ומקווה למצוא משהו בקרוב, קצת אחרי החגים. כבר היום שלחתי אי מיילים לחברות שונות שמצאתי אתמול, ועוד היד נטויה, כי יש לי כמה חברים מקושרים. בכל אופן, לצערי, האופי שלי לא מאפשר לי להרגע ולא לעבוד יותר ממספר שבועות, פשוט לא יכולה.... במיוחד אם אני יודעת שאין לי עבודה, זה מלחיץ. אבל, כפי שציינתי, אני אופטימית. לדעתי, עדיף להיות מפוטרים אחרי החתונה, כי לפחות את החתונה עוברים בשימחה מושלמת.
בנושא פיטוריך וחבל לי בשבילך. אני חייבת להוסיף שאחרי שקראתי את כל מה שכתבת קיבלתי את ההרגשה שאת בחורה עם ראש על הכתפיים, שיש לך את הראיה הנכונה לגבי המצב ואין לי בכלל ספק שתסתדרי! משום מה, יש לי את ההרגשה שגם את יודעת שיהיה בסדר ושבדברים החשובים באמת שיחקת אותה בגדול (יש לך את צביקה ...). שיהיה לך שבוע נעים
לא התכוונתי לומר לך לא לעבוד תקופה ארוכה... מה שקורה אצל זה שכדי להתחיל לעבוד במקוצוע האמיתי שלי הייתי חייבת לגמור לכתוב את עבדת התיזה שלי אחרת להמשיך לעבוד בעבודות זמניות ולא במקצוע... לכן החלטתי לקחת פסק זמן ולסיים אותה... עדיין אני חושבת שזה יכול לתת כוח המנוחה הזו - ואחלה ששלחת כבר את הקורות חיים שלך. חוץ מזה את מתחילה ללמוד תואר שני בקרוב לא?