בנות יקרות שבת שלום איזה לק נלבש היום?

רוני325

New member
בנות יקרות שבת שלום איזה לק נלבש היום?../images/Emo197.gif

אני כנראה אשים את אורלי pixie dust ומה אתן??

Ultra marine

New member
מה יהיה עם הלק הזה אה?

שיחקת אותה עם השעה
אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה לשים. כולי תקווה שאיזושהי חבילה תגיע היום בדואר... תחזיקו לי אצבעות

Ultra marine

New member
תודה רבה! עבד לכן! ../images/Emo13.gif

הגיע Russian Navy Suede ו- Charla!! יקח קצת זמן עם הסווצ'ים בגלל המצב העגום של הקיוטיקלים...

מ ס ט י ק

New member
color club - please me

מעין אדום-ירוד-כתום - שמתי אותו שלשום לחתונה שהייתה אתמול - אחד מהצבעים היפים לדעתי.

ענבל30

New member
brucci - roberta's green garden

ירוק-ירוק, עם נטיה קלה לכחול. נראה דומה ל-jade is the new black של OPI אבל הרבה פחות אפרורי ודהוי, צבע חזק ובולט. זה אחד הלקים שקיבלתי בהחלפה האחרונה, אני מצרפת תמונה של רובם (חסר שם catch me in your net שלא צילמתי). הירוק המדובר הוא השני מימין.

JAP Noa

New member
חשבתי שאני היחידה שמכירה אותם!

חברה איזוטרית וחמודה שלי חחחח.. וואו, הצבע שלו מדהים. והחלפה ממממש שווה!!!!

ענבל30

New member
כן, המותג הזה לא מאוד מוכר...

לי הוא דווקא היה מוכר, אבל לגמרי לא ברור לי מאיפה...
בכל אופן קיבלתי 3 בקבוקים של ברוצ'י, ושלושתם צבעים משגעים - הירוק שעלי כרגע, קרם ירוק בהיר וסגול-כחול שימרי. חייבת לציין שהירוק שמרחתי ביום חמישי בערב נראה מעולה גם עכשיו, שבת אחה"צ! מעורר התפעלות בעיקר כי לפניו ניסיתי את ההולוגרמים של צ'יינה גלייז והם התחילו להתקלף משהו כמו שעתיים אחרי שמרחתי אותם
הברוצ'י הירוק הזה גם נמרח מעולה ושכבה אחת יכולה להספיק לכיסוי (אם כי אני בשוונג תמיד שמה שתיים לפחות).

תולי01

New member
איזה צבעים מקסימים ! נראה כיף במיוחד ../images/Emo13.gif

תתחדשי ! אני בטוחה שאת הולכת לעשות איתם חיים

ענבל30

New member
אין לך מושג כמה... ../images/Emo13.gif

את ההולוגרמיים של צ'יינה גלייז רציתי עוד מהימים הראשונים שרק גיליתי את בלוגי הלקים למיניהם. הלקים של ברוצ'י גם הם משגעים, והנצנצים הכחלחלים של רובי קיסס (הבקבוק הקיצוני מימין) פשוט מקסימים. catch me in your net הוא אכן כל מה שציפיתי ממנו - רק שבמציאות, על הציפורניים, הצבע הזה נראה לי קצת צעקני מדי
ומצד שני הוא מהפנט... שניים נוספים שקיבלתי הם של חברת pro-10 ואני חייבת להודות שהם הלקים הכי מוזרים, שלא לומר מכוערים, שקיבלתי אי פעם
קודם כל יש להם בקבוק מצחיק ומוזר, עם מכסה דק וגבוה. הצבעים - אחד מהם הוא צהוב-חרדלי-מוזהב עם ברק ורדרד(!) והשני עולה עליו עוד יותר: חום כתמתם עם שימר ירוק. משהו חייזרי-בוצי-לא ברור... טוב, אי אפשר תמיד לקלוע 100% לטעמי...
הם כל כך מוזרים וכל כך משונים שזה משעשע אותי לבהות בהם ולתהות מה חשבו שם, בחברת פרו-טן כשהמציאו אתה גוונים המהממים האלו?...

bottlegennie

New member
איך הם נראים על הציפורן?

וכן, זו בקשה לסווצ' של הלקים המכוערים-מיוחדים... נראים לי מעניינים מאוד.

למעלה