בנות יקרות שבת שלום איזה לק נלבש היום?

עינב ג ל

New member
ניצלתי את השקט של שבת בבוקר

הסרתי את הלק הקודם (לוסנט רוז של לה צ'ט, שעדיין מככב אצלי בציפורני הרגליים) ועשיתי לעצמי טיפול מקיף שכלל השרייה של קצות האצבעות במים עם מלח אמבט, הסרת העור, שיוף והחלקת פני הציפורן, ושיוף קצה הציפורן - קיצור ועיצוב. עכשיו אני מרגישה אדם חדש
לא שמתי לק כי אני מעדיפה שהעור ייסגר בקצה כדי שאם בטעות לק יגיע לשם - זה לא יישרוף...

danra

New member
../images/Emo68.gif אני שוב עם essie van d'go

פשוט לק מהמם, לא יצא צילום ממש ממחיש. קורל ורדרד חיוור מאוד בוהק. מאוד בולט עלי. אי אפשר להוריד ממנו את העיניים! גם המלצתי עליו בפוסט הקורלים.

b o t t e n

New member
מחזק+לק של אסי ב-115 ש"ח זה משתלם???

מה עדיף הקליפורנייה או הקיוט אז בוטון??? כקורל??? ושנה טובה

danra

New member
../images/Emo192.gifתלוי למה את משווה...

אם משווה למחירים בארץ אז כן, זה שווה כי הלק עולה 65 ש"ח והמחזק כ- 90 ש"ח, סה"כ 155 ש"ח. אם משווה לחו"ל אז זה היה עולה לך לפני הנחות 70 ש"ח (18 דולר). אני חושבת שבאי ביי את יכולה למצוא מחירים טובים יותר אבל אני לא ממש מעודכנת לגבי תעריפי המשלוח לישראל כך שיכול להיות שהם משנים את התמונה. מבחינת גוונים זה עניין של טעם. זה לדעתי אותו גוון פשוט הקליפורניה חזק ומודגש יותר. תסתכלי בתמונה של גלגל הלקים אצלי שיצאה מאוד ממחישה. ממש רואים שזה אותו גוון.

b o t t e n

New member
זה שלידם זה הטארט?? משום מה בחנות הוא היה נרא

אפרסקי בנאלי משהו
טוב מחר אני הולכת למריחה- יד ככה יד ככה ואחרי החג אני אחליט מה לקנות. ונא להכנס לסופר לינק שלי

danra

New member
אכן כן

אבל הדבר האחרון שאפשר לומר על הטארט דקו זה שהוא בנאלי. האמת שאני איתו עכשיו ופשוט לא נמאס לי ממנו. אבל הכי טוב שבאמת תנסי עליך בחנות כי על כל אחת מתקבל אחרת בהתאם לגוון העור. ועכשיו אני הולכת לסופר לינק!

danra

New member
תודה רחלי ../images/Emo140.gif

מה שאת רואה זה לאחר שקיצצתי את הציפורניים להכי קצר שאפשר כי נשברה לי ציפורן אחת. מזלי שהמבנה של הצפורן ארוך אחרת הייתי מתבאסת. אבל אני אוהבת ככה קצר. מאוד נוח ואסתטי.

danra

New member
בהחלט אסתטי

למרות שגם אצלי מדי פעם יש פיצולים ושברים, אין לי מושג למה...

תולי01

New member
אני עדיין לא החלטתי.....

אתמול הייתי עם איזה מניקור שעשיתי, משהו בסגנון שחור לבן - הרעיון שהיה לי בראש היה ממש נחמד, הביצוע יצא קצת פחות אבל זה עדיין היה מגניב וקיבלתי עליו מחמאות - צילמתי לכן את זה ואני אשתדל להעלות את זה מחר
והיום נראה לי שהוא יתחלף, רק אין לי עדיין מושג במה......

RUTHIE1

New member
אני הנחתי כעת את DIM SUM PLUM

בפעם הראשונה מאז הגיע אליי לפני כחודשיים ואני לא מבינה איך חיכיתי. אני מאוהבתתתתת...

LOLI152

New member
213 (נדמה לי) של טופ ביוטי!

הסגול המשגע-משגע-משגע הזה!! מטריף! התאהבתי בו קשות! כבר יותר משבוע וחצי עליי! (אני אחת שמחליפה לק כל יומיים) התמונה פה כבר אחרי כמה ימים..קצת עייף.. חודש מאז +הוספתי ציור חמוד שציירתי במו ידי, אך טרם צילמתי.

lilo4

New member
orly- cupcake

הפך להיות ה-לק כרגע. למרות שהגיע הזמן להוריד אותו כבר
הוא כולו מקולף וסדוק ונראה זוועה. אני חושבת שאני אסיר אותו עכשיו, והיה רק עם מחזק עד רביעי בבוקר, ואז כבר אני אבחר משהו מיוחד לערב חג

lilo4

New member
אני מצאתי בסופר פארם

לא יודעת אם יש את זה בכל סניף שלהם, ובטוח שאין אחידות מבחינת מבחר
תנסי לחפש בסניפים הגדולים יותר, שם יש יותר מבחר

למעלה