בנות יקרות שלום...
אני זקוקה לחיבוק, למילות עידוד, למילים טובות..
נעלמתי להרבה זמן,אני יודעת..אבל מרגישה צורך לעדכן..כי הפורום הזה מעין בית...
אני שרית, מירושלים, אמא לילדה מהממת בת 10.גרה עם אמא שלי תמיד ומעולם לא גרתי לבד.
מצבי הכלכלי לא מזהיר בכלל.בהליך פשיטת רגל.מצב רפואי גם לא משהו:דכאון אחרי לידה שמעולם לא אובחן,טופל,או נעלם.הוא איתי לנצח כנראה.
תמיד חלמתי לעבור דירה.לגור בבית לבד.רק אני והילדה..אבל איך?עם משכורת אחת נמוכה, בלי תמיכה מהמשפחה?במצב כלכלעי קשה?איך זה ייעשה?
החיים החליטו בשבילי.
אמא מכרה את הבית.מפנה אותו עוד חודשיים.
לא רוצה שנעבור איתה..ולמען האמת גם אני לא.
כנראה עוד החודש...נעבור ליחידת דיור חמודה שמצאהו.באותו רחוב שלי,קצת יותר למטה,קצת פחות נגיש לאוטובוס,ועם הרבה מדרגות לרדת/לעלות.
מתה מפחד בנות..איך אסתדר כלכלית?איך יהיה כסף אפילו לאוכל?איך אתמודד עם הדכאון והלחץ הכלכלי?
בגיל 51...פעם ראשונה בחיים..זה בטח נראהלכן הזוי..אבל כן...פעם ראשונה אגור לבד עם כל האחריות עלי..
אני מפחדת!!!!
אני מאוד זקוקה לעידוד ולברכות ההצלחה שלכן.
אני מאמינה שזה הצעד הנכון לעשות.הגיע הזמן..
רק שיהיו לי כוחות!
תודה בנות.
אני זקוקה לחיבוק, למילות עידוד, למילים טובות..
נעלמתי להרבה זמן,אני יודעת..אבל מרגישה צורך לעדכן..כי הפורום הזה מעין בית...
אני שרית, מירושלים, אמא לילדה מהממת בת 10.גרה עם אמא שלי תמיד ומעולם לא גרתי לבד.
מצבי הכלכלי לא מזהיר בכלל.בהליך פשיטת רגל.מצב רפואי גם לא משהו:דכאון אחרי לידה שמעולם לא אובחן,טופל,או נעלם.הוא איתי לנצח כנראה.
תמיד חלמתי לעבור דירה.לגור בבית לבד.רק אני והילדה..אבל איך?עם משכורת אחת נמוכה, בלי תמיכה מהמשפחה?במצב כלכלעי קשה?איך זה ייעשה?
החיים החליטו בשבילי.
אמא מכרה את הבית.מפנה אותו עוד חודשיים.
לא רוצה שנעבור איתה..ולמען האמת גם אני לא.
כנראה עוד החודש...נעבור ליחידת דיור חמודה שמצאהו.באותו רחוב שלי,קצת יותר למטה,קצת פחות נגיש לאוטובוס,ועם הרבה מדרגות לרדת/לעלות.
מתה מפחד בנות..איך אסתדר כלכלית?איך יהיה כסף אפילו לאוכל?איך אתמודד עם הדכאון והלחץ הכלכלי?
בגיל 51...פעם ראשונה בחיים..זה בטח נראהלכן הזוי..אבל כן...פעם ראשונה אגור לבד עם כל האחריות עלי..
אני מפחדת!!!!
אני מאוד זקוקה לעידוד ולברכות ההצלחה שלכן.
אני מאמינה שזה הצעד הנכון לעשות.הגיע הזמן..
רק שיהיו לי כוחות!
תודה בנות.