יחידה!
הי,
זוכרת אותך כאן עוד מהתקופה שגרתי בירושלים, נכנסתי פתאום וראיתי את ההודעה שלך. האמת, מאד שמחתי לקרוא אותה!! זוכרת את הודעותך בנוגע למגורים עם אמא שלך...
לפעמים "החיים" מחליטים עבורנו, את מה שלנו לא היה האומץ להחליט בשביל עצמנו ולפעמים זו יכולה להיות בחירה מצוינת.
מקווה ומאחלת:
שעכשיו תהיה לכן פינה בשביל שתיכן, שכיף לכן ונעים לכן להיות, בלי כל האנרגיות השליליות שמערכת היחסים שלך עם אמא שלך הביאה לבית.
שתגלי איך העצמאות עושה לך ולבתך רק טוב, נותנת לך שליטה על החיים שלך ותלמד אותך כמה עוד כוח ויכולת יש לך.
מקווה גם שהמעבר לדירות נפרדות תשפר את מערכת היחסים שלכן עם אמא שלך (לפעמים המרחק והקשר שאינו יום יומי יכול לשפר מאד את המצב).
אני חושבת, אם יורשה לי, שאת אשה חזקה, עם הרבה כוחות, שמודעת לקשיים שלך ושל בתך (לכולנו יש קשיים אבל לא כולנו מודעים ומוכנים להכיר בהם) וזה גם המון וגם יכול לעזור לך לצלוח את קשיי היום יום שהמעבר מציב ושמהם את חוששת. כמובן שצריך לזכור לבקש עזרה (היחידנות לימדה אות את זה גם אם בדרך הקשה
)
לשנות ברוב במקרים זה קשההההה, הרבה פעמים גם כשאנו מיחלים לשינוי, הפחד מהלא נודע הוא גדול (אני גם עברתי דירה לאחרונה עם ילדי ועל אף שזה היה שינוי שכולנו רצינו, זה היה ממש לא פשוט ולווה בהמון חששות ובקשיים אצל הילדים).
מאחלת מכל הלב המון המון בהצלחה ושיהיה לכן בעיקר טוב!!