בנות יקרות שלום...

יחידה2

New member
איזה מלים חמות!!!!

תמשיכו בנות..העידוד ממש עוזר...
נשמח לבנות לנו קן חם...כשזה נשמע ככה זה ממש מרגש...
אתמול קנינו יחד דרים,נתתי לילדה לבחור...אני אבקש ממנה לעזור לי בעיצוב וסידור הבית...
אשמח לעוד עיצות.....

יחידה2

New member
אתן לילדה להחליט...

איפה לשים כל מיני דברים..והיא גם שמחה שניקח את החתולה ושני גוריה איתנו..זה ממש עוזר לה..כי קשה לה...

מעולה:)

תני לה להיות שותפה שלך למסע החדש:) ברור שקשה, ומן הסתם הימים הראשונים לבד יהיו מורכבים אבל אני בטוחה ובוטחת בך שתדעי להפוך אותם לימים טובים, משוחררים מהעבר (הדי מורכב שלך בבית של אמך) ותסתכלו יחד קדימה. המציאות היא רכבת הרים , צריך לדעת להנות ממנה :) תמשיכי לעדכן

יחידה2

New member
אני משתפת אותה....ומלהיבה אותה

גם כשבא לי לבכות מבפנים...אז אני לוקחת אותה לקניות של דברים לבית...גם דברים שהיא בוחרת, ואני מלהיבה אותה לגבי עניין החתולה..וזה משמח אותה מאוד.
לפעמים...השיטה הזו עוזרת גם לי להיות פחות מדוכאת...

איזה יופי, מרגש, הזדמנות לעצב בית נעים לכן, זה כיף!

אם אתן אוהבות פאזלים, אני בחרתי פאזלים שאהבתי ומסגרתי כתמונות בבית...
גם תעסוקה, וגם יפה בסוף
&nbsp
&nbsp

יחידה2

New member
עיצוב הבית

אני מלהיבה את הילדה ואנחנו הולכים לחנויות לקנות "דברים לבית"..זה נחמד..אני גם נותנת לה לבחור.

התחושות נעות בין שמחה והתרגשות (לא קורה הרבה), לבין פחד וחרדה ודכאון..

לא קל.

שבוע הבא כנראה...

שלגיה99

New member
יחידה!

הי,
זוכרת אותך כאן עוד מהתקופה שגרתי בירושלים, נכנסתי פתאום וראיתי את ההודעה שלך. האמת, מאד שמחתי לקרוא אותה!! זוכרת את הודעותך בנוגע למגורים עם אמא שלך...
לפעמים "החיים" מחליטים עבורנו, את מה שלנו לא היה האומץ להחליט בשביל עצמנו ולפעמים זו יכולה להיות בחירה מצוינת.

מקווה ומאחלת:
שעכשיו תהיה לכן פינה בשביל שתיכן, שכיף לכן ונעים לכן להיות, בלי כל האנרגיות השליליות שמערכת היחסים שלך עם אמא שלך הביאה לבית.
שתגלי איך העצמאות עושה לך ולבתך רק טוב, נותנת לך שליטה על החיים שלך ותלמד אותך כמה עוד כוח ויכולת יש לך.
מקווה גם שהמעבר לדירות נפרדות תשפר את מערכת היחסים שלכן עם אמא שלך (לפעמים המרחק והקשר שאינו יום יומי יכול לשפר מאד את המצב).

אני חושבת, אם יורשה לי, שאת אשה חזקה, עם הרבה כוחות, שמודעת לקשיים שלך ושל בתך (לכולנו יש קשיים אבל לא כולנו מודעים ומוכנים להכיר בהם) וזה גם המון וגם יכול לעזור לך לצלוח את קשיי היום יום שהמעבר מציב ושמהם את חוששת. כמובן שצריך לזכור לבקש עזרה (היחידנות לימדה אות את זה גם אם בדרך הקשה
)

לשנות ברוב במקרים זה קשההההה, הרבה פעמים גם כשאנו מיחלים לשינוי, הפחד מהלא נודע הוא גדול (אני גם עברתי דירה לאחרונה עם ילדי ועל אף שזה היה שינוי שכולנו רצינו, זה היה ממש לא פשוט ולווה בהמון חששות ובקשיים אצל הילדים).

מאחלת מכל הלב המון המון בהצלחה ושיהיה לכן בעיקר טוב!!

יחידה2

New member
תודה רבה

הכל כבר ארוז..מנסה לדחות את רגע המעבר..ההובלה תתבצע מחר או תחילת שבוע הבא...מחר כבר אביא מישהו לנקות..

ימים א-ב יוקדשו לסדר ולעצב את הדירה.

החלטתי שאעשה זאת לבד.לא רוצה אמא ולא אחיות שיעזרו..היו אצלי בדירה כשהעבירו ספה ומקרר וכל מה ששמעתי זה רק הערות:חם מידי בדירה,שיתקין לך מזגן,השכונה מכוערת, משלמת הרבה, איך תכניסי פה מכונת כביסה..ועוד ועוד.לא רוצה יותר אנרגיה שלילית.

אז השבת תהיה , כנראה, השבת האחרונה בבית ילדותי...

למעלה