בנות, יש מאפרת

בנות, יש מאפרת

אחרי לחץ פיסי מתון, והרבה כאב ראש, הלכתי לאיפור ניסיון אצל שלי גפני. היה טוב מאד. לא התעלפתי, אבל היה טוב מאד. היא יקרה מאד - 200$, ואיפור הניסיון עולה 100 ש"ח שיורדים מהסכום הסופי. מה שעיצבן אותי זה שהייתי צריכה לרכוש לעצמי את הפודרה, עיפרון השפתיים והליפסטיק הזה, (אני לא יודעת איך קוראים לזה, בתוך בקבוקון שמורחים??), שעלו גם הרבה. אבל כבר אין לי כוחות נפש לחפש יותר, והייתי מרוצה, וחברה שלי הייתה מרוצה, אז גמרנו. לא רוצה לשמוע על מאפרים יותר. היא אכן מאד יפה ורזה, אולי רזה מידי...

אתי@

New member
../images/Emo45.gif מצוין, העיקר שתהיי רגועה,

תרגישי טוב עם האיפור שלך וגם עם ההחלטה שלך!

*שיר

New member
סליחה אם אני זורה מלח

אבל מה הכוונה שנאלצת לרכוש את העפרון והפודרה?

הילית*

New member
גם אני מבקשת סליחה...

אבל זה נראה לי מאוד מוזר ומאוד לא בסדר...

אחרי שאמרתי אוקיי, אני רוצה

שתאפרי אותי בחתונה, אמרה שלי: טוב, את צריכה לקנות את הפודרה, עיפרון השפתיים והליפסטיק הזה, כי אני לא מביאה את כל הצבעים ביום החתונה, ואת העיפרון והאודם את תצטרכי בכדי לחדש את האודם. התעצבנתי, אבל יש לי את הקטע הזה של לא להיות לא מנומסת, ולא קמצנית, אז קניתי כמו ילדה טובה. לא אכפת לי מהעיפרון והליפסטיק כי הם יפים ואני מתשמשת בהם כבר עכשיו, אבל מה אני אעשה עם הפודרה??? בחיים לא משתמשת.... מישהי רוצה פודרה אחרי החתונה שלי???

אתי@

New member
יעל זאת לא קמצנות!!!

את משלמת 200$ על איפור ועוד צריכה לקנות את החומרים??? לפי דעתי זה לא לעניין, וזה ממש לא קשור לקמצנות, זה קשור להגינות של בעלי מקצוע!

הילית*

New member
מסכימה עם אתי@ ורעיון-

המאפרת שלי אמרה לי לקנות מכחול לשפתיים שנסגר במכסה והיא מלאה לי אותו באודם כדי שאוכל יותר מאוחר לתקן את האודם (בסוף לא השתמשתי). זה רעיון טוב כדי לא לקנות את האודם וגם יהיה לי מכחול לשימוש עתידי !

מזאלונה

New member
מסכימה!!

סליחה, אבל חלק מן התשלום על האיפור אמור לכסות את העלות של החומרים!!! כשאני התאפרתי, המאפרת פשוט השאילה לי את השפתון שבו היא השתמשה והחזרתי לה אותו אחרי כמה ימים. למה את צריכה לשלם על האיפור וגם לממן את החומרים?

אתי@

New member
זה כמו לשלם 50$ למנה בגן/אולם

וללכת לקנות את הבשר, קמח, ירקות וכו´ בשביל האוכל...

כולכן צודקות, אבל אני כבר לא

יכולה.... אני לא רוצה לגעת יותר בנושא הזה של האיפור. נמאס לי מכל הקטע. זה היה הקטע הכי קשה בחתונה, בחיי!! אני עוד לא יודעת איך אני מבטלת עם המאפרת לירון, שאפילו לא יודעת שהקדמנו את החתונה...כל כך לא נעים לי, אני מתה. רעיונות??

meyt

New member
אני שמעתי הרבה דברים טובים

שהיא מאפרת ממש יפה והאיפור עמיד ביותר ! תיהי רגועה !

יפעת22

New member
זקוקה נואשות למאפר ../images/Emo4.gif

זו כבר פעם שלישית שאני מנסה את מזלי... אני מתחתנת ליד ים-המלח ומחפשת נאשות מאפר ומעצב שיער מהדרו (ב"ש/דימונה/ערד). מישהי מכירה..?

*שיר

New member
מצטערת, לא התכוונתי להתעלם, פשוט ../images/Emo10.gif

אני לא מכירה אף אחד...

אינצה

New member
יפעת,

ניסית בבתי המלון באזור ים המלח? אני לא ממש מכירה, אבל אולי יש להם סלוני יופי שם?

מיקי12

New member
וואו- גם את מתחתנת בים המלח?

מתי? גם אני! ספרי לי מי מארגן לך, ואיך ומה אתם עושים.איפוא ומתי? חשבתי שרק אני בשגעון הזה.. ניסית לחפש את המאפרת בערד? אני עושה סבב בבתי המלון של ים המלח ומנסה למצוא מישהיא. חוצמזה - אפילו אם אין לך עזרה מיידית בפורום - לא כדאי להתייאש כל כך מהר - כי באמת זה הפורום הכי טוב של חתונות, והבנות כאן ממש על הכיפק וגם מקבלים המון רעיונות ועזרה. אל תתיאשי - עוד הדרך ארוכה לפנייך.

יפעת22

New member
ים המלח ../images/Emo8.gif

כן, גם אני... השבוע אני מתכננת למצוא מאפר/ת. כל ההכנות הולכות בכיף בינתיים, חוץ מכמה בעיות שאמא שלי עושה לי...

מיקי12

New member
בגילך? - את עוד

מתרגשת מבעיות של אמא.. זה הרי לא נגמר אף פעם! המשיכי להצליח
ולהתארגן בכיף!

למעלה