בנות, יש מאפרת

מיקי12

New member
יפעת - לא מצאתי

ראי למטה את ההודעה שהעברתי לאתי המקסימה ניסיתי לחפש את ריבי יער בערד - אין אחת כזו. יש אחת ברמת גן - אם את רוצה את מספר הטלפון שלה- אני אעביר לך במייל. ביאושי ההולך וגובר - אני מחפשת מאפרת בבתי המלון. זה יכול להיות רעיון מעולה של בוקר של כיף במלון - כולל ספא, תסרוקת ואיפור.

galitm

New member
מאפרת מבאר שבע ,אולי ... ../images/Emo13.gif

היי. אני גרה בבאר-שבע ומכירה מישהי ממש חמודה שלמדה איפור אצל גיורא שביט וחברה שלי שהתאפרה אצלה (אחות של בעלי לעתיד, למען האמת) אמרה שהיא ממש איפרה אותה יפה. אני אברר איתה אם היא מעוניינת ואארגן לך את מספר הטלפון שלה. קוראים לה יאנה והיא חמודה מאד.

galitm

New member
אז בבקשה ... ../images/Emo39.gif

קוראים לה יאנה והיא ממש נחמדה וגם מוכשרת. מספר הטלפון שלה: 237140-053. ב ה צ ל ח ה !

הצעה קצת שונה...

היי יפעת, עקבתי אחרי הבקשות החוזרות ונשנות שלך למאפרת ומעצב שער וחשבתי לי אולי, כמפלט אחרון תנסי למצוא מישהו שיהיה מוכן לבוא למלון בים המלח ושם תתראגני איתם, וכתמריץ אולי תנסי "לפתות אותם בכך שתזמיני אותם להשאר בים המלח על חשבונכם במלון וכך הם אולי גם יוזמנו לחתונה. אני יודע שזה רעיון שעלול להכעיס אבל אני מציע את זה כמפלט אחרון כי בכל זאת זה ים המלח המקום הכי נמוך בעולם (וזה לא קשור לכלום סתם אמרתי חה חה חה ) ועכשיו שאני חושב על העניין עלה לי רעיון נוסף ואולי יותר מוצלח שאולי לבתי מלון שם באיזור יש פתרונות ניסיתם שם?? אם כן "אז תשכחי מזה..." ואם לא יכול להיות "רעיון טוב..." (הציטוטים הם כמובן בהשראת הקומדי סטור לשעבר) בכל מקרה ממש מקווה שתצליחו שיהיה המון בהצלחה אייל

Sharon_1

New member
אחלה רעיון!! אהבתי!

אולי בגלל זה כדאי, שהאדם יהיה גם מעצב שיער וגם מאפר, כמו - זה של OC. ולנסות לפתות אותו ואת בת - זוגו (או חבר או WHATEVER), ללילה במלון. זה לא צריך לעלות נורא יקר, והאדם ירגיש שהוא מצ´ופר. אפשר לחשבו גם על לתת כסף על הוצאות דלק או משהו כזה, סה"כ, זו נסיעה לא קצרה. ואייל - תמשיך ככה!!

אני בכלל נטרפתי מהרעיון..סחתיין איי

אייל.. שמעתי "גולדן טוליפ" בים המלח אחלה..

יפעת22

New member
אייל - למה שאני אכעס ?!?

זה אחלה רעיון והאמת היא שכבר חשבתי עליו בעצמי. הבעיה - מלונות ים המלח לא שמעו על המיתון בענף התיירות בארץ והם דורשים 700-1000 ש"ח ללילה.כסף סכף סכף....

למעלה