בנות כנסו!!!!

בנות כנסו!!!!

תאמת היה לי היום יום שהתחיל ממש כיף ונגמר מאוד עצוב.. ורציתי לספר לכם קצת תתכוננו למגילה ולחפירה ענקית!!!! בבוקר נסענו עם הבצפר ליום קולנוע בסינמה סיטי ובדרך ישבנו כולם כזה מאחורה והיה ממש כיף.. כל הנסיעה שרנו שירים של הבויז וכעיקרון אני היחידה מהכיתה שלי שממש מעריצה אותם.. והשאר סתם לפעמים שומעים שירים שלהם במקרה ולא מכירות אותם ממש.. בקיצור דיברנו עליהם כל הנסיעה! אחר כך הגענו לסינמה סיטי והיה שם שומר קופי קופי אביחי.. ממש דומים! אחר כך שחזרנו הביתה ניראה לי הדבקתי את כולם ב''אשמור את ליבי''.. חחחח ואז חברה שלי באה אלי והדלקנו ערוץ 24 וסתם כזה אמרתי לה שכל יום יש תקליפ שלהם דיי הרבה פעמים.. איך שאמרתי תשמפט הזה התחיל הקליפ.. היינו על הריצפה והתחלנו להתחרפן ולרקוד אחר כך הלכתי לחוג (אני רוקדת) ובקבוצה שאחריי בחוג יש שתי אחיות שהן בנות דודות של שרונו'ש אז ראיתי אותם.. חחחחח ואז חזרתי הביתה ובדרך שמעתי רדיו ואז היה חדשות ופתאום מודיעים שהופעה של להקת הגיים בויז התבטלה וכתוצה מזה התעלפו כ-6 בנות.. הייתי ממש בלחץ וישר רצתי לפורום נכנסתי לפורום ובנות אני פשוט הזדעזעתי לא דמיינתי לעצמי שגם ביחו'ש התעלף וכל מה שקרה לאושרי ושרון.. זה ממש לא בסדר!!! תארו לכם רק מה הם חושבים עכשיו.. אוףףףף זה ממש ממש מבאס טוב זהו כעיקרון.. והחלמה מהירה לכולם!

חחחח אווקיי

חחח כיף לך הללואי שחברות שלי היו אוהבות תגים בויזז!! ראסמי מה הם חושבים עכשיווו!! היפה שלי התעלףףףף אויייייייייי מסכןן!! החלמה מהירה לכולם!

אמממ...

בהתחלה הם לא ממש אהבו אותם.. אבל גם לא היה להם משו נגדם בקיצור אני גררתי אותם.. חחחח *גאה בעצמי* חחחח נסחפתי קצת החלמה מהירה לכולם ותהיו בריאים בנות הגיע הזמן שתקבלו כבר לקחים מכל מה שקרה.. אני מכוונת גם לאותה ההופעה בשיר נולד שקפצו עליהם שהם יצאו...

אני הייתי שםם..בשיר נולד

שחברה שלי התעלפה לשרון בין הרגליים! ד"א חברות שלי אומרות רק שהם מושלמים והן אוהבות תישר שלהם "אשמור את ליבי" אבל הן לא מתלהבות מהם!!

OoנויoO

New member
חחח היתי שם עם הכיתה שלי כבר כיף שם

אתם יכולות להסביר לי בדיוק מה קרה לאושרי כי לא הכי הבנתי וזה חשוב לי! חחחח גם החבות שלי היום בשיעור ספורט התחלךנו לשיר את אשמור את ליביי וגמני היום ראיתי ערוץ 24 ואז אחרי השיר של מויאל היה את הבויזזז... החלמה מהירה לבויזזזזזזז ומקווה שנהניתת

אני הייתי שם עכשיו חזרתיי..!!!כנסו:

הם היו בתוך אוהל כזה ואהל לא חזק אז בהתחלה (אל תכעסו אלי אבל לא עשיתי להם כלום לא פיקתי להם את האוהל כלום)אני נכנסתי וחיבקתי אתם אבל רק אני י לא שמו לב..ואז יצאתי והלכתי לחפש מקום ואז כל המעריצות פירקו את האוהל ופינו את שרון ערן ואביחי לחנות של טנטי ואז הם הוציאו אותם והם עול לבמה בשביל לנסות להרגיע אותנו ואז כל המעריצות נכנסו לאוהל שלהם והם עלו לבמה אושרי ואביחי וערן וכולם עלו לבמה ואז אביחי החוויר ושם את הידיים על הבטן כזה ולא היה לא אוויר כל המעריצות המטומטמות האלה קפצו עליהם וזה ואז אביחי עמד ליפול ואז הוא נפל לידיים של השומרים ופינו אותו משם וגם אושרי היה כולו חיוור ולא ראיתי אותו אחרי זה אבל אמרו שהוא איבד את ההכרה גם וערן ושרון בסדר ואז אמרו שהם הלכו הביתה ושההופעה היטבתלה אבל הכניסו אותם לחנות של טינטי ונעלו את החנות ומחכים שכולם ילכו אביחי בבית חולים נראה לי לא יודעת אבל אני חיבקתי את אושרי ואדם וערן ונתתי כיף לשרון ...כי ניכנסתי בהתחלה לבד ואפחד לא ראה אותי ואני נכנסתי לבמה עם המעריצות כאילו לא רציתי להיכנס וכולם דחפו אותי ולאט לאט הפילו אותי והגעתי ליד אושרי הוא לבד גיקט כזה ותפסתי לא בג'קט הוא עזר לי לקום והחזקתי לא בג'קט ועזרנו אחד לשני ואחרי זה המעריצות קפצו עליו והמאבטחים הוציאו אותי משם חחח...מה הלך שם אימא אל תשאלו ברוך השם יצאתי מזה עם לא הייתי היום לא יודעת איפה.! אני יודעת שזה נשמע חירטוט אבל ממש לא ..!!ככה זה היה

והם עכשיו תקועים בTNT כנסו!

הוציאו אותם לTNT ומחכים שכולם ילכו כדאי להוציא אותם משם הם נעולים שם מסכנים שלי הם בטח מזה מבואסים..!!כימה אתם מתכוננים להופעה ובסוף לא להופיע..!!איזה מטומטמות כל המעריצות המגזימות האלה שיעזבו אותם!!

הם לא נתקעו

הם נכנסו לTNT ואז הוציאו אותם מהדלת האחורית ולאמבולנס ואז סגרו את TNT כי פחדו שהילדים יכנסו ויהרסו תחנות

shachari

New member
ב-TNT בקריון זו החנות הכי ..

קטנהה ... מסכניםם .. היה להםם היום סיוטט ראסמי הבנות האלהה הרסו ת'שם של הקריות .. ניראה לי יותר הם לא מופיעים פע

OoנויoO

New member
זה היה אבל עד כדי כך רציני?!?

זה נשמע כאילו עברה עליהם סדרת עינוים והם בסך הכל באו להופיע ושהבנות יהנו....אבל מה שקרה זה שהבויז יתענו ולא נהנו:/ תחשבו 687743274104796 לפני מה שאתם עושות להם כי אני חושבת או יותר נכון בטוחה שזה באמת פגע בהם אני לא היתי רוצה להיות שם וכמה שאני רוצה לראות אותם זאת היתה פראות <לפי הספורים שלכם> וזאת התנהגות מגעילה עם על האהבהה

OoנויoO

New member
נצל"ש דחוףףף

אני רק רוצה להגיד לכם שאני עכשיו שומעת תשירים שלהם (בעצם כל היום) ואני מתארת לעצמי שכל מה שהם רק רצו זה לשירר ובאמת יש לי הרגשה רעה כאילו אני אשמה למרות שלא היתי שם ולא יודעת אני פשוט שומעת תשירים שלהם ועכשיו אחרי כל מה ששמעתי קורה לי משהו עם זה...וכל מי שהיתה שם והתפרעה כמו איזה חיה מפגרת שתנסה לשמוע תשירים שלהם ותנסה להזכר למה הם פה שרים לא בשביל שיהרגו אותםםםם אלא כדי שהם יקבלו אהבה ולשירר!! ואביחי כבר התעלף גם בשיר נולד לא רק פה אז קחו צעק אחורה ותחשבו טוב על כל מה שקרה היוםם!!

כןן זה ככה זה רציני.!!כנסי מאמי

כןן הם חיות הבנות האלה שהיו שם בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.!!אם אושרי והמאבטחים לא היו עוזרים לי לא הייתי כאן היום נראה לי לא היה לי אוויר מה קרה לי..!!אימא ט=ר=א=ו=מ=ה..!!! הם יפחדו להופיע בגלל הבנות המטומטות האלה.!

רציני עכיוש כנסו.!

מה קרה בנות הגזמתם בצורה מבהילה הם כולה אנשים כמונו..הם אולי מושלמים בסדר אבל הם אנשים היא אפשר להרוג אותם.!!אם אתן כל כך אוהבות אותן לפחות תשאירו אותם בראיאים אל תגרמו להם להרגיש רע.!!! לא הייתם צריכים להגזים.!!!גמאני עם השומרים ואושרי לא היו עוזרים לא הייתי יוצאת משם חייה ..חח..כי אני נפלתי אל הרצפה ואושרי עזר לי ואז הוא לא יכל והשומרים הוציאו אותי משם קיצר מה היה שם אי אפשר לתאר למי שלא היה שם ואמבולנסים טיפול נמרץ וזה אימא..!! אושרי&אביחי&שרון=החלמה מהירה מהירה.!!שלא נתגעגע..אוףף..מצטערת בשם כולם.!
תמיד תזכרו שאנחנו אוהבים אתכם ושוב מצטערים.!!אוהבת אותם תמיד אין סוף לאהבה שלי עליכם.!

יוווו איזה מסכניםם דיייאני לא יכולה

אני יהרוג תפקאצות הסתומות האלהההההההההההההההההההה יווו אני מאחלת לאושרי ולביחוש ולשרונוש החלמה מהירה אני חולה עליכם ומאחלת לכם המון המון המון בריאות....

OoנויoO

New member
אבל הכי חשובבב...

שיהיו בריאים אנחנו לא צריכים להתיחס לכל הבנות המופרעות האלו מה שצריך לדאוג פה זה שהבויז יהיו בסדר ושהם יצאו מזה בשלום וזהו...שהבנות האלה פשוט יבינו שמה שהם עשו היה לאאאא בסדר!!

ייאא

חחח זה ממש נורא..אבל הייתי רוצה לחוות את זה איך הצלחת לגעת בהםם!?כמעט נמחצתי חח והייתי ליד האוהל מתי שהבנות פירקו אותו...נוראא בקיצורר כיף לך..הייתי מוכנה להימצץ אבל העיקר לתת להם חיבוקקק

כנסי אני יסביר לך.1

כןן אבל אני קטנה כזאת..חח..אז איזה אחת הרימה את האוהל והיה רק שומר 1 על האוהל שאני באתי אז הוא בדיוק הלך לצד השני והמאבטח בתוך האוהל לא היסתכל אז ניכנסתי מהר ואפחד לא ראה אותי ופתאום אני רואה את אושרי מסתכל אליי ואני רצה אליו ומתחבקת אותו ואז רצתי לאדם ואני כולי שמחה וחברות שלי צועקות לי מבחוץ מחפשות אותי ואימא של אדם הייתה שם ואז אני רואה את ערן וקפצתי אליו והם חיבקו אותי גם ..חחח...ואני כולי שמחה..אבל מסכנים הם סתם באו..!! אושרי &אדם&שרון=>אוהבים אותכם תמיד ומצטערים.!!!החלמה מהירה.!

למעלה