אבל זה מה שקרה..ואני התבאסתי בטרוףף יש לי את אדם באיסי..והוא אמר שאושרי שבר תקרסול..ואביחי בבית חולים.. סלחו לי..אבל דבר כזה לא ראיתי לפני הרבה זמןן בנות פשוט עלו אחת על השנייה..אני וחברה שלי נמחצנוו...כמעט הפכתי לפיתה בקיצור..היה מפחיד...נורא...זוועהה...וק בגלל בנות מטורפות
לגרום לאנשים להתעללף?! ללכת מכות..להרביץ למאבטחים!! זאת ממש היסטריה! אני מעריצה מאוד גדולה שלהם! חשבתי שאני הולכת להנות,אני לא חששבתי שזה יגיע לרמה שכזאת! זאת באמת הגזמה!
כיאלו שאנחנו אומרות הבנות הבהמות האלה..שעשו להם ככה.. אז בטוחחח יש כמה בנות שמהפורום שגם עשו את זה? חס וחלילה אני אומרת שאתן עשיתן את זה..אבל זה לא שהיית קבוצה של בנות שעשו את זה..מה לא ככה? ד"א אביחי בסדרר!
מכל הקטע שהיו בנות סתומות שהתעלפו ושביחוש הקוקי התעלף [החלמה מהירה מכל הפורום!!] מה היה הסיפור של אושרי? ועכשיו גם על שרון אני שומעת?! מישהי יודעת המ בכלל מה קרה להם.!!!?? פרטים לפהההההה
מכל הקטע שהיו בנות סתומות שהתעלפו ושביחוש הקוקי התעלף [החלמה מהירה מכל הפורום!!] מה היה הסיפור של אושרי? ועכשיו גם על שרון אני שומעת?! מישהי יודעת המ בכלל מה קרה להם.!!!?? פרטים לפהההההה