בנות לא אוהבות גברים שעושים פיתוח גוף?

תומאס

New member
בנות לא אוהבות גברים שעושים פיתוח גוף?

עד היום חשבתי שבנות דווקא יעדיפו גברים כאלה (כמובן שאם מדובר בקשר רציני אז חשוב שיהיה גם אופי וכו').
אבל משיחה עם ידידה שלי (לא ישראלית) שחיה בחו"ל, התברר לי שעודף שרירים זה אפילו turn off
הכל התחיל מבחור שרירן כזה שכתב לה באתר הכרויות והיא אמרה לי שאין מצב שהיא עונה לו בכלל. ואז אמרתי לה שלדעתי היא במיעוט ושתשאל את חברות שלה וגם חברות שלה אמרו שלא היו יוצאות איתו.
נכון שהתמונות שלו היו כאלה שרואים שזה בחור ש "עף על עצמו".
אבל תמיד חשבתי שבנות אוהבות בחורים עם גוף שרירי.
הייתי בטוח שבחורים כאלה מקבלים חופשי טלפונים של בחורות בים או בפאבים או במועדונים, בלי להתאמץ בכלל....
זה לא ככה?
אגב - רק שיהיה ברור - אין לי גוף שרירי. לצערי אני עצלן מדי ללכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר למשך שעתיים כל פעם.

wolik

New member
אם זה לא נראה טבעי אז זה לא מושך

בכל דבר צריך לדעת את המידה.
בנוסף לאנשים מהסוג הזה בדרך כלל יש ביטחון עצמי מופרז.

נכון למשל אני

מאד נמשך למלאות אבל לא נמשך לשמנות. מלאה זה שהשומן בנוי יפה בגוף כך שהמבנה של הכינור נשמר. פעם נמשכו לשמנות כי נראו להם שופעות. כמו שנכתב על האורקל לפני אלפי שנים: הכול במידה.
&nbsp

תומאס

New member
אז אם אני מבין אותך נכון - צריך להיות הכל במידה?

לא עודף שרירים ולא עודף בטחון עצמי?

wolik

New member
נכון

בנוסף, אותם "שרירנים" הם לא תמיד אנשים באמת חזקים:
1) לפעמים הם מזניחים חלקי גוף מסויימים (כמו פלג הגוף התחתון). זה לא סימטרי (מראה של מפלצת) ולא יפה וגם לא בריא.
2) חלקם מפחדים לעשות סוגי ספורט שישרפו להם שרירים, כמו ריצה למרחקים ארוכים וכד'.
3) הם לרוב לא גמישים יותר מבחורה ממוצעת שעושה יוגה/פילאטיס.
4) הם מוגבלים באכילה, כמו דוגמנית.
5) הפרצוף מתקלקל בחדר כושר עם הזמן. זה שיש שם מראות בכל מקום זה לא עוזר לרוב.

בקיצור זה מצד אחד מראה של מפלצת ומצד שני זה סוג של נכות (אי אפשר לאכול, אי אפשר לרוץ, צריך להשקיע במכון כל הזמן).

תומאס

New member
אני מקבל את גישת "הכל במידה". אבל אני בספק אם בחורה

מתייחסת או מהרהרת או חושבת לסעיפים שרשמת.
נראה לי שפשוט בשלב הראשוני זה או שהוא עושה לה את זה או שלא.
כי אם היא באמת תרצה אותו, אז פחות ישנה לה זה שהוא לא יכול לרוץ או לא יכול לאכול, וכו'.
זה כמו שמישהו לא טבעוני, יכיר מישהי טבעונית - אם הוא באמת רוצה אותה והיא באמת רוצה אותו, אז הם ילמדו להסתדר.

שלום

בניגוד לחיות, אצל האדם הגבר הוא המין החזק והאישה היא המין היפה. לכן גברים נוטים להימשך לנשים יפות, ונשים נוטות להימשך לגברים חזקים שיוכלו להגן עליהן. במיוחד במצב של היום עם הטרדה מינית, אישה צריכה מישהו חזק. אנחנו נוטים להימשך למה שנראה לנו בריא ויכול להעביר לצאצאים תכונות בריאות, חסונות ומועילות.

תומאס

New member
אבל דווקא לפי התגובה שלך אז כמה שיותר חזק יותר טוב, לא?

בכלל לא

חוזק הוא רק תכונה חשובה אחת, ויש תכונות יותר חשובות כמו טוב לב, חוכמה וכולי.
&nbsp
&nbsp

תומאס

New member
קודם כל - אני רק המשכתי את הדוגמא שנתת. התייחסת לזה

שנשים רוצות גבר בריא וחזק שייתן להן בטחון.
אז כמה שיותר בריא וחזק - יותר טוב.... אלא אם יש גבול מסוים שבו אומרים עד כאן.
לגבי שאר התכונות - אני בכוונה לא רציתי להתייחס אליהן, כי זה מסבך כבר את המשוואה, וגם תלוי איזה סוג קשר מחפשים. כי לסטוץ שאר התכונות פחות חשובות.

זה לא נכון

יותר מדי חזק יכול להרתיע, כמו שכל תכונה כשהיא מוגזמת היא לא טובה. לאישה חשוב שהגבר שלה יהיה חזק מספיק וגם טוב בתכונות אחרות. כמובן, יש נשים שהכוח הפיזי פחות חשוב להן והן רוצות תכונות אחרות.

תומאס

New member
קיבלתי

ommerl

New member
הרבה בנות לא נמשכות לזה

כל תכונה שהיא מאוד מאוד יוצאת דופן מגבילה מאוד את כמות האנשים שנמשכים אליה.
&nbsp
אנשים נוטים להימשך לתכונות ממוצעות. גודל עיניים ממוצע, גודל גבות ממוצע, גודל אף ממוצע.
&nbsp
חריגה מהממוצע נחשבת בדרך כלל או ככיעור או כיופי מיוחד שלא כל אחד אוהב.
&nbsp
אז יש בנות שכן מתחברות לזה ונמשכות לבודי בילדרים אבל פחות מבחינה סטטיסטית.
&nbsp
בכל מקרה, המראה החיצוני קובע מעט מאוד. אז כשהן רואות תמונה הן אולי פחות נמשכות אבל כשמכירים בן אדם זה אחרת לגמריי.

תומאס

New member
מצד אחד - זה הגיוני מה שאתה אומר. מצד שני - אם תבדוק

למשל דוגמנים ודוגמניות (שאמורים לייצג אנשים יפים) - אין להם תכונות ממוצעות.
ורובנו תופסים דוגמנים ודוגמניות כאנשים יפים שהיינו רוצים לשכב איתם, לצאת איתם, להתחתן איתם.

ommerl

New member
זה לא עניין של הגיון

זה עניין של מחקר שעשו עם אלפי אנשים.
&nbsp
בכל מקרה עוד לא ראיתי דוגמן עם גוף כמו של ארנולד שוורצנגר. למה אתה חושב שזה ככה?

תומאס

New member
דוגמנים כמו ארנולד שוורצנגר, באמת לא ראיתי.

אני מקבל את מה שכתבו פה - שהכל צריך להיות במידה.
כנראה שדוגמן רזה עם גוף קצת שרירי סטייל מייקל לואיס, מדבר יותר אל בנות, מאשר מישהו שעושה פיתוח גוף.

קצת לחדד את מה שעומרי טוען מהזוית שלי

אם ככה הבחור מציג את עצמו כ"מכור לספורט/חד"כ", כאחד שלא יכול לפספס
אימון או אירוע מהתחום, כאחד שזה רוב עניינו בחיים, זה יוריד לבחורה.
&nbsp
והאמת גם לי זה יוריד מבחורה אם יש לה עניין קיצוני מדי בכל דבר שנראה שטחי בימינו
ולא קשור לתכל'ס של ימינו- לשרוד את החיים בכבוד, עם רצון לשפר את איכות החיים.
מכיוון של השכלה, עבודה, איכות סביבה או חינוך טוב לילדים, ספורט, סגנון חיים עם דיאטה מסוימת כל אחד ומה שחשוב לו. אבל רק ספורט...?
&nbsp
קיצוני מדי, שטחי מדי ולא מקדם מספיק את הרצון לחיים הטובים והנכונים.
אולי בגילאי תיכון וצבא זה משהו שבחורה צעירה תחליק ותשאר לקשר רציני, אולי.

תומאס

New member
אני לא חושב שאפשר להסיק את כל זה מהתמונות שלו

כי זה כמו שמישהו ישים תמונות שלו בטיולים, ואז המסקנה תהיה שכל מה שמעניין אותו זה לטייל....
קשה לי להאמין שבחורה תראה את התמונה של בחור שרירי ואז היא תגיד לעצמה - טוב אז הוא הולך הרבה לחדר כושר אז יהיה לו פחות זמן בשבילי, והוא גם בטח מתייחס ברצינות לתזונה שלו, אז לא נוכל ללכת למסעדות - אז הוא לא מתאים לי.

זה לא אותו דבר

הרי להשיג שרירים זה דבר אחד ולתחזק ולשמור תמידית זה החלק השני.
אם זה מישהו שלא משנה אם הוא בטיול, או בתמונה עם רקע אחר, הוא תמיד נראה
באותן פוזות שמראות כמה הוא דואג לשרירים שלו אז יש דברים בגו.
&nbsp
קשה לך להאמין כי אתה שם את זה מחוץ להקשר שאיתו פתחת. בחור שעושה פיתוח גוף
ולא מחביא את זה, אני מאמין שיהיה אפשר להסיק או לקרוא בפתיחות את זה ממנו בדף שלו, בין אם במלל החופשי, מובנה ובתמונות. זה לא עובד באמת כמו שאתה מתקשה להאמין. זה יותר: טוב, חד"כ זה פסגת השאיפות ומחמד ליבו בחייו כרגע, זה לא מתאים לי
ולאן שאני מכוונת בחיים ובקשרים.

inbal116

New member
זה לא קשור לתחומי העניין שלו

נטו מבחינת מראה, בן אדם שרירי מדי זה טרן אוף רציני, לפחות לרוב הבחורות. זה די מגעיל...

למעלה