בנות לא אוהבות גברים שעושים פיתוח גוף?

תומאס

New member
תודה על התשובה הישירה והכנה
אני מודה שזה ממש גילוי חדש

בשבילי.
באמת שהייתי בטוח שזה בדיוק ההיפך.....
כנראה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד על המין הנשי :)

גם לדעתי נשים לא כלכך נמשכות לסוג כזה של גוף

ולא רק מהבחינה שזה גבר שעף על עצמו ויש מצב שהוא קצת שטחי, לדעתי זה בעיקר כי גבר כזה נראה בתכלס מאיים ואפילו שנשים כן מחפשות גבר חזק וגברי, עדיין גבר שנראה שרירי באופן קיצוני עושה רושם קשוח מדיי ומשדר משהו מרחיק, שאין בו שום עדינות ורוך. ונכון שנשים לא אוהבות גברים עדינים מדיי , אבל הן כן רוצות לדעת שאיזשהי עדינות יש בו. וגוף כזה יש בו משהו חייזרי כמו מוטציה. זה לא יפה ולא נעים לעין. זה לא אסתטי. ואנשים אוהבים אסתטיקה וכמו שמישהו ציין פה לגבי האנשים ה״ממוצעים״, הוא צדק. אם מסתכלים על הדוגמנים, הם אומנם חטובים, אבל בעלי מידות ממוצעות ובדרך כלל עם מוטיבים עדינים מעט במראה.

ממש מוזר

שמתמקדים באם זה מושך לדעתכם או לא מאשר שאם הוא אוהב את עצמו ככה זה הכי חשוב וגם ימצא מישהי שאוהבת את זה גם.
לכל סיר יש מכסה, גם אם אתה בודי בילדר, צנום ורזה, צ'אבי או רגיל סאטו.

תומאס

New member
ברור שלכל סיר יש מכסה. רק הסתקרנתי לקבל את הזוית הנשית לזה

תומאס

New member
נכון. אבל עדיין תמיד יהיה רוב למשהו (עקומת הפעמון...)

למשל: רוב הגברים יסכימו שבר רפאלי היא בחורה מאוד יפה.
למרות שיש גברים שאוהבים רק נשים מלאות / נמוכות / כהות / וכו'.
אז נכון שבפורום פה אין אלפי נשים כדי להיות מדגם מייצג, ועדיין נוצרה הסכמה שכל דבר שהוא לא במידה ולא פרופורציונלי - הוא פחות יפה.
ברור לי שאם הייתי שואל את השאלה הזאת בפורום פיתוח גוף, אז כל הבנות שהיו עונות לי שם, היו כותבות שזה הדבר הכי סקסי שיש בעולם.

ELLA1992

New member
יצאתי עם אחד כזה, זה נמשך כמה חודשים בודדים והתפוצץ

ולהלן הסיבות:
1. כל מה שהעסיק את מוחו במהלך היום היה לא יותר מאשר- "איזה אימון אני עושה היום? כתפיים? רגליים?" , "כמה חלבונים כבר צרכתי היום?" , "כמה שעות אני צריך לישון הלילה", "נגמר לי הגיינר, אני חייב לקנות" וכן הלאה.
2. הוא היה גרוע במיטה וזה עניין די ידוע, באדיבילדינג מגביר סיכויים לאימפוטנציה- מוכח אמפירית.
3. הוא יצא איתי רק בגלל המראה החיצוני שלי, כן, גם אני מתאמנת וגם אני מקפידה על מראה חיצוני, אבל יש לי עוד המון דברים להציע מלבד זה, והוא לא טרח להכיר אותי , הסתפק בעטיפה.
4. בשלב מסוים המראה שלו הפסיק למשוך אותי בכלל, זה לא טבעי, זה משורטט מדי, זה מעניק מראה גוצי , דיספרופורציה, בקיצור - נראה כמו שרק, חסר רק לצבוע אותו בירוק.
5. הוא היה מדבר תמיד רק על זה, רק על כושר, תזונה וכיוצא בזאת.
6. הוא לא יכל להרשות לעצמו להנות מהחיים, לשתות פה ושם, לבלות, חי במסגרת של משטר קפדני ונוקשה של חוקים מטופשים.
7. כל מי שמבלבל בשכל על כמה שזה בריא זה בולשיט אחד ענק, מדובר באורח חיים לא בריא ולא שיט.
8. הקטע הזה שהם חייבים להסיר שיער מכל הגוף, מכף רגל ועד הראש, ואז במיטה אני מרגישה כאילו אני שוכבת עם תחת של תינוק מרוב שהוא חלק, זה לא גברי, זה לא סקסי.

זה לא סקסי, זה לא יפה, כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל בדרך כלל מדובר בגברים עם אייקיו די נמוך ואינטילגנציה רגשית עוד יותר נמוכה, גברים מאוד שטחיים ורדודים , יש לי ידיד אחד כזה והשם ישמור, אין כל כך מה לעשות איתו, אין הרבה על מה לדבר איתו והוא מדבר שטויות על גבי שטויות.
אני לא רוצה לכליל חלילה, אני בטוחה שיש מקרים שסותרים את הסטטסטיקה אבל יש המון סיבות למה קשרים עם אחד כזה נועדו לכישלון ולמה נשים לא אוהבות את זה.
חשוב לציין שכאשר נכנסתי למערכת יחסים עם אחד כזה, בהחלט נתתי לו את מירב ההזדמנויות לנסות לשבור את הסטיגמה, רציתי להוכיח שזה כן אפשרי להיות מאושרת עם אחד כזה, אך לצערי, הוא רק חיזק והצדיק את הסטיגמה וזה עצוב. וחבל. מצטערת אם פגעתי...הצגתי את דעתי בנושא בעיקר לאור העובדה שחוויתי קשר עם אחד כזה,
אני בהחלט אוהבת שרירים וגוף מוצק ובנוי יפה לגבר, אוהבת שהם מתאמנים, אוהבת שיש מעט קוביות בבטן, ברור, מי לא? החבר הנוכחי שלי, עמו אני כבר שנתיים פלוס , נראה ככה. כל המוסיף גורע.
אבל , שכל אחד יבחר לו את סגנון החיים שלו, איש איש באמונתו יחיה.

לסיכום, בעיניי ולטעמי האישי, כל דבר יפה בגבול הטעם הטוב, זה כמו שבחורה רזה מדי זה כבר גורם לה לאבד מהחן שלה, שמנה מדי גם כנ"ל, חזה גדול מדי זה כבר הופך להיות מכוער, כנ"ל גם לגבי שרירים, כל דבר נועד להיות במידה, כשזה עובר את הגבול האדום זה כבר מרתיע, לא מושך ורחוק מלהיות מושלם.

להתאמן ולהקפיד על תזונה נכונה זה מעולה ומבורך אך להפוך את זה לאובססיה? שרירים זה יפה אבל למה להפוך לסמל של הרב בריח?

תומאס

New member
המון תודה על התשובה הכנה והמפורטת!

המסקנה שכתבת היא בעצם מה שהוסכם פה - שהכל צריך להיות במידה.
יש לי רק שאלה קטנה
מה גרם לך בהתחלה לצאת איתו? אני מניח שגם בהתחלה היה לו גוף "כמו של הסמל של רב בריח". - זה קצת משך אותך? או שאמרת לעצמך, שלמרות שיש לו גוף כזה, את תצאי איתו? כדי לנסות ולראות אולי יש אצלו משהו מעבר לחיצוניות?

ELLA1992

New member
נכון, גם בתחילת הקשר היה לו גוף כמו הסמל של רב בריח

וכבר אז ידעת שאני לא נמשכת לזה אבל היה משהו מעבר לחיצוניות,
הכרנו במכון שהייתי מתאמנת בו, הוא באותה עת התכונן לתחרות מר ישראל, היה זקוק לתמיכה, הייתי שם לתמוך בו, לעודד אותו, נסעתי איתו לתחרות...אחרי התחרות הוא רצה להתפנק על ארוחת שחיתות אחרי שנה של תזונה קפדנית
אחרי הארוחה הרגשנו שיש בינינו משהו, הפכנו לזוג.
מפה לשם, כבר אחרי שבוע הרגשתי שזה בלתי נסבל ושזה פשוט לא זה, אבל מרחתי את זה ונתתי אינספור הזדמנויות ואחרי כמה חודשים כבר לא יכולתי יותר.
מסקנה, אם זה היה רק המראה שלו לא מוצא חן בעיניי , ניחא , כבר יצאתי עם מישהו שהוא לא הטעם שלי מבחינת מראה וזה החזיק שנתיים, אבל אצל הבאדיבילדר בנוסף לחיסרון של המראה , היה עוד חיסרון ענק- ריקנות, לצערי היא מאפיינת באדיבילדרים רבים, הם פשוט נשאבים לזה והופכים לריקניים, כמו דוגמניות מסלול שאתה מביט להן בעיניים ורואה כלום ושום דבר, מכיר? אז ככה בול.

תומאס

New member
שוב - המון תודה על הפתיחות והכנות!

מה שסיפרת, מצדיק עוד יותר את התובנה שקיבלתי בעקבות התשובות פה.
שאם למשל לא היית מכירה אותו, והיית רואה תמונה שלו נגיד בטינדר או באיזה אתר הכרויות, אז רוב הסיכויים שלא היית יוצרת איתו קשר, כי המשיכה שלך לא הייתה לחיצוניות שלו.
זה מאוד יפה שלמרות כל זה, ניסית ונתת לו צ'אנס ולא פסלת אותו.
לגבי המבט הריק בעיניים שיש לדוגמניות - עוד לא יצא לי להביט פנים מול פנים של דוגמנית, אבל אם יצא לי אז אני מבטיח לעדכן אותך :)

שני 4004

New member
אתה טועה ובגדול

נשים אוהבות נמוכים , גבוהים רזים ושמנים , שרירירם והרבה גם פחות .
&nbsp
בתור אישה אין בכלל העדפה זה עניין של טעם.
&nbsp
אחת אוהבת גבוהים , והשניה מעדיפה אותם כמטר1.70....
&nbsp
אם תשאל אותי שרירים וניפוח זה דבר דוחה בעייני , אפילו מרחיק עד כדי פסילת גבר.
&nbsp
הכל במידה , ודרך צלחה .

Shamy

New member
Most girls

רב הבנות מעדיפות לדעתי גברים חטובים אבל טבעיים לא כאלה שלוקחים סטרואידים

סטייל ראיין גוסלינג למרות שיקימים חורגים מן הכלל ויש כאלו שאוהבות גברים מאוד מנופחים

למעלה