בנות-מי באה ל

דורית41

New member
בנות-מי באה ל../images/Emo72.gif../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif

אהלן לכל המתוקיזות!!!שבוע טוב! מי שמעוניינת לבוא ביום ה' השבוע-סביבות 21:00 בערב למרינה בהרצליה שתקום!!! אני מדגישה: 1)זה לא מפגש רשמי של הפורום,ולא המפגש המתוכנן עם ג'קו. אלא סתם יוצאים לשתות משהו וכנראה לקשקשק כי בכל זאת זו חבורת בנות.. 2)כולן מוזמנות,
מי שכבר כתבה לי שהיא באה-ראיתי.מי שעדיין לא-שתעדכן . 3)את המיקום המדוייק עדיין לא קבענו,בכל מקרה נעביר אחת לשניה במסרים וטלפונים, מחשש הפפארצי (סתאאאאם). 4)כל הקרדיט על הרעיון-לליבי והילה.

דורית41

New member
קניה-

חשבנו על יום ה' כי זה יום יחסית נוח,בד"כ למחרת אין מחוייבויות מעיקות כמו עבודה או לימודים.אז אל תהיי
,!.זה ברור שבכל יום אחר במשך השבוע- זה ייפול למישהי על חתונה/חוג/כל מחוייבות אחרת.

thr7

New member
את פה ולא מגיבה לי ?../images/Emo46.gif

ממש מגעילולה

livi4

New member
היי ממוש' ... שבוע טוב לכולן !!!

לא נכנסתי לפורום כבר מלא זמן - לחץ והרבה עבודה בבית! דורית, כל הכבוד לך אחותי על הארגון - וכל הכבוד לשיתוף הפעולה מצד היפיפיות ! לגבי סעיף 3 - ממש לא סתם כל עניין הפפרצי - לכי תדעי ... לגבי סעיף 4 - הקרדיט שייך לך ! אוהבת ..ושוב שבוע טוב

hela19

New member
שבוע טוב../images/Emo212.gif../images/Emo96.gifאין לי סבלנות..

היי לכולם, ליבי...איפה את??? כיף לשמוע ולראות את ההיענות של כולן.. בלי נדר...יהיה טוב,,,נעשה קצת שופינג,
.. ונקנח.. ביי חמודות..ה י ל ה

talytal

New member
../images/Emo13.gif יופי של יוזמה...

לצערי הרב אני לא אוכל להשתתף במפגש בתאריך שקבעתן, כי ביום שישי בבוקר יש לי מבחן ענקי...
וזה באמת חבל לי, כי אני כל כך מתגעגעת אליכן, בנות יקרות!
אבל אני מקווה שכמה שיותר בנות יוכלו להגיע, שתיפגשו, ותהנו ביחד. וכשתחזרו תרשמו חוויות מהמפגש בשביל אלו מאיתנו שלא יוכלו להיות שם...

kapit5

New member
טליטל-איזה יופי שאת כאן

בהצלחה בבחינות הבאות.רואים את הסוף?

talytal

New member
היי כפיתוש מתוקה! ../images/Emo24.gif

לא, הסוף עוד לא באופק... יש לי שלושה מבחנים רק בשבוע הקרוב...
וגם אני קצת מבואסת שאני אאלץ להפסיד את המפגש. למרות שאני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות להיפגש בקרוב, עדיין חבל לי. מה שכן, קיבלתי אתמול את הציונים בשני המבחנים הראשונים שעשיתי, והם טובים
.

kapit5

New member
אאאך-ציונים ציונים

עוד זוכרת את דפיקות הלב עד שהעיניים היו פוגשות את מס' הת.ז .ואת השמחה כשהציון היה תואם את הציפיות.

Nova5

New member
לטליטל ולכל הלומדות והעובדות!

שבוע טוב! בהצלחה בכל המבחנים! כל כך מבינה אותכם, כי אני מה זה בקטע...וגם אני עדיין לא רואה את הסוף...אולי עוד חודש. ובת שלי גם מתחילה את הסיבוב, בשבוע הבא יש לה שני מבחנים, ומחר - הראשון. טליטל, כל הכבוד לך על שני המבחנים הראשונים. אם להתחשב בהתמצאות שלנו בפורום, מגיע לך גם בונוס! שנארגן מכתב לדקן?

kapit5

New member
../images/Emo45.gifרעיון ניפלא

יום ה' מצוין כי הרוב לא עובדות ביום ו'.יהיה ניפלא לפגוש את הבנות.מתגעגעת נורא.

eilati27

New member
שבוע טוב!!!

אני מקווה שזה ברור שאני מגיעה... קחו אותי בחשבון...

למעלה