בנות-מי באה ל

eilati27

New member
תגידי לי את שרוטה???

איפה את? התקשרתי אלייך ושלחתי לך sms למה את לא עונה?

eilati27

New member
טוב מצחיקולה...

אני עפה לראות את הפרק האחרון (לא מאמינה שזה קורה!!!) (
) של הסדרה האהובה עליי "24" העונה החמישית... ג'ק אהובי... אני בדרך... תהיה חזק... עד שהעונה השישית תגיע ל"יס" אני אתפגר... אז ליבנת'וש תתקשרי אליי או שתסמסי לי ונדבר כבר מחר מהמשרד... לילה טוב..אוהבת אותך!

rootteem1

New member
הולה!

כומנ טאס צ'יקס? טודו אסטאל ביאנ? לא הייתי פה כבר המון זמן בשל עומס הלימודים והמבחנים שיש לי=[.. זה נורא הלו"ז של המבחנים שקבעו לנו!, כל יומיים שלושה מבחן רציני על המון חומר בכל נושא! אז מאוד שמחתי לקבל מדוריתוש את המסרוש שמבשר על המפגשושששש אני מאוד מקווה שאני אוכל להגיע=] רוצה לראות את כולן! אולי יבוא גם מישו אחד שישנה את האיזון ונהיה כולם?
חח סתם סתם... קארינוש כשאת פה תדברי איתי, אני ממש מצטערת על יום שישי, הפלא שלי מת! מקווה שנהנית, אני מאוד! חח טוב בננות יש לי הרבה טו קטצ' אף.. ועוד כמה דקות אני הולכת ללמוד למבחן מיגע במקרא.. אז ביושששש מקווה לראות את כולן ביום חמישי=]

דורית41

New member
אהלן!!!בקשר למפגשששש-ששאלה

לאור ההענות למפגש (איזה כיף!!!)-אני מתכוונת להזמין מקום,השאלה היא 1) אם חשוב לכן שזה יהיה באיזור מעשנים
-אני אישית לא מעשנת.אם יש מישהי שזה חשוב לה -שתעדכן-לא נלך על זה לרב.... 2)אם מישהי מגיעה עם חבר/בעל /חברה/שתעדכן לצורך הזמנת המקום כאמור. הודיעו שמתכוונות להגיע:(או שבסבירות גבווהה אני מחשיבה ככן כדי לשריין מקום): ליבי,הילה,זואי,קארין,כפית,נובה,מון ליין,רותמוששש,THR,שון,אילתי,ואני. בנות שכתבו שיעדכנו בהמשך (תלויות באמצעי הגעה,ביטול התחייבויות קודמות וכו'): שונית,קרן,שיר ,שמים כחולים. יש לי כוון איפה נפגשים-אחרי שאזמין מקום אעדכן במסרים. צ'או במבינס.

דורית41

New member
שמתי לב-

שהמשפט "לשריין מקום" הוא מוטיב חוזר בהודעה שכתבתי קודם....

דורית41

New member
טוב...השאלה.(../images/Emo120.gif) מבוטלת.....

אי אפשר להזמין מקום לכ-15 איש באיזור מעשנים,אז השאלה מבוטלת..... מקווה שזה לא יוצר בעיה לאף אחת .

kapit5

New member
זה בסדר-אני בטוחה שהמעשנות יתגברו

תמיד אפשר לצאת החוצה לכמה דקות.וזה כולל אותי

דורית41

New member
עדכון נוסף

כתבתי לכן מסרים לגבי היכן נפגשים. חייבת לעדכן אתכן שיש להם מינימום הזמנה של 60 שח.
אם למישהי זה יוצר בעיה,שתכתוב לי (במסר אישי כמובן ונראה מה עושים
-אם להרבה בנות זה לא יראה, נשנה מיקום).

למעלה