איתי מקניבה ועידן
T t0mi New member 2/2/09 #21 יש הרבה לפי הסדר: עידן (הוא מצליח להחזיק שבט שלם של כוסיות, רק על זה הוא שווה הערכה) איתי בשבקין גיא (גיא יפה אבל חסר לו גוף)
יש הרבה לפי הסדר: עידן (הוא מצליח להחזיק שבט שלם של כוסיות, רק על זה הוא שווה הערכה) איתי בשבקין גיא (גיא יפה אבל חסר לו גוף)
P pink81 New member 2/2/09 #22 לגיא חסר גוף?! איפה חסר לו? עידן ראשון-זה מוסכם נראה לי (ותיכף יקפצו עלי..) גיא/איתי (בהתלבטות עדיין) בשבקין-לא ברשימה!!!!!
לגיא חסר גוף?! איפה חסר לו? עידן ראשון-זה מוסכם נראה לי (ותיכף יקפצו עלי..) גיא/איתי (בהתלבטות עדיין) בשבקין-לא ברשימה!!!!!
P pink81 New member 2/2/09 #23 עכשיו ראיתי ש.ח...איזה חמוד עידן!!! דיווה ניסתה לשכנע את עידן לעשות משהו רע,אז עידן אמר לה-"אני לא כזה..לא רוצה ליתלכך..." הוא כזה צנוע וטהור...הורס....
עכשיו ראיתי ש.ח...איזה חמוד עידן!!! דיווה ניסתה לשכנע את עידן לעשות משהו רע,אז עידן אמר לה-"אני לא כזה..לא רוצה ליתלכך..." הוא כזה צנוע וטהור...הורס....
P pink81 New member 3/2/09 #39 הבעיה היחידה שלי עם עידני... שהוא מסתובב כל היום בספידו האלה על האי....... ס פ י ד ו ל א נ ר א ה ט ו ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחליף לשורט דחוף!!! התערבות ההפקה
הבעיה היחידה שלי עם עידני... שהוא מסתובב כל היום בספידו האלה על האי....... ס פ י ד ו ל א נ ר א ה ט ו ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחליף לשורט דחוף!!! התערבות ההפקה