בנות, נאי צריכה המלצה לסרט טוב

rinutza

New member
בנות, נאי צריכה המלצה לסרט טוב ../images/Emo9.gif

הסגנון לא ממש משנה, אנחנו אוהבים כמעט הכל (חוץ מסרטי אימה). יש המלצות?

rinutza

New member
קולנוע. מזמן לא היינו. הסרט האחרון

שראינו בקולנוע היה "חתונה יוונית שלי".

אתי@

New member
מצטערת, לא יכולה לעזור לך

עם סרטי קולנוע. אנחנו בד"כ לוקחים סרטים ב DVD. במקרה הסרט היחיד היינו בו בקולנוע בשנה וחצי האחרונות הוא "חתונה יוונית שלי"

rinutza

New member
בדיוק כמונו ../images/Emo9.gif אז החלטנו שבא לנו

לשנות קצת.

kisses

New member
סרטים מעולים שראיתי לאחרונה

דרקון אדום - הסרט הראשון עוד לפני שתיקת הכבשים ועם תוכלי לתת לי שמות של עוד סרטים שמציגים בארץ אני אוכל להמליץ על הכי טוב

kisses

New member
רינת צריכה את עזרתך כי אני לא

יודעת מה מציג בארץ

rinutza

New member
אז ככה: זהות כפולה, XXX, הפסנתרן,

הדרך לפדרישן, סימון (אפילו בריטי אם אני לא טועה), K-19, דו"ח מיוחד. זה מה שאני מצליחה לזכור כרגע.

דוח מיוחד ממש לא משהו

ואני חובבת מד"ב, ספילברג וכו´. אין שום אמירה מיוחדת בסרט. הצילומים בהחלט יפים והתפיסה של עולם העתיד מעניינת מאד. אבל חוץ מזה- סרט בינוני למדיי.

Ronnie*

New member
אנחנו דווקא מאוד אהבנו

את "דו"ח מיוחד", ואנחנו לא חובבי מד"ב... הסיפור מאוד מוצלח בעיני, רעיונות מעניינים. חוץ מזה אין לי מה להמליץ, לאחרונה ראינו רק DVD...

kisses

New member
אוקי אז XXX מעולה פעולה + צחוקים

סימון עוד לא ראיתי אבל ניראה לי דבילי ד"וח מיוחד גם מעולה אבל הייתי מעדיפה לראות XXX K-19 זה סרט חדש גם פה יחסית אבל מהפרסומות ממש לא ניראה לי והדרך לפדרישן ניראה לי טוב , עוד לא ראיתי אבל כל סרט עם טום הנקס ניראה מוצלח לא?

rinutza

New member
אז אולי נלך על XXX באמת, החצי השני

שלי בטח יהיה מרוצה - פעולה!!!

kisses

New member
רינת תאמיני לי שעם אני נהנתי

אז גם את וחוץ מזה שויין דיזל שווה חבל על הזמן

יעלי2

New member
הפסנתרן-אני יצאתי באמצע

שלא תביני שהסרט לא טוב. הוא יותר מידי אמין וקורע לב ויצאנו באמצע (די קרו להתחלה). מסופר סיפור של משפחה יהודית בתחילת מלחמת העולם השניה. יש גם סיפור אהבה בלתי אפשרי שאת סופו איני יודעת. אני כן יודעת שבשלב שהגרמנים כלאו את היהודים בגטו, הראו אותם עולים ערב אחד לבית של משפחה יהודית ומבקשים מכולם לקום. אחד האנשים סביב השולחן הוא אדם מבוגר נכה, המרותק לכיסא גלגלים. כשהוא לא "מצליח" לקום, הם זוקרים אותו עם הכיסא מהחלון של הקומה השלישית. את זה עוד שרדתי. אבל כשהראו ילד קטן שגנב לחם מנסה לחזור לגטו דרך חור בחומת בטון שקטן ממידות גופו, ראשו וידיו בצד הנכון ופלג גופו התחתון בצד האחר ומכים אותו עד מוות. גם אם לא מראים לך מה עושים אבל הצרחות אויומות, זה נורא. חיינו מספיק עמוסים בחדשות טרגיות וכל מה שסובב אותנו. אני לא עמדתי בזה וחושבת שצריך להכריח גרמנים ולא יהודים בכלל לצפות בזה (אולי גם בני נוער ישראלים בי"ב). עבורי זה היה בלתי אפשרי. לשיקולכם.

rinutza

New member
מסכימה איתך, יש לנו מספיק את החדשות

והמצב הקיים, לא צריך לראות דברים מדכאים בנוסף (בייחוד שמימלא זה דברים שתמיד ישבו לנו בזיכרון).

יעלי2

New member
XXX מצחיק ומותח, ואינסומניה עם רובי

רובין ויליאמס ואל פצ´ינו נחמד. אם בא לכם על סרט מותח אבל לא אמה, מתובל בבחור מסוקס עם סצנות פעולה מדליקות (ומרשימות גם מנקודת מבט נשית), והומור, תלכו לזה! מומלץ כסרט שלא צריך להפעיל בו את הראש, וגם לא שואלים אחר כך לאן עפו לי 60 ש"ח. לכו ותהנו.

switch

New member
אם לא ראיתם את הסרט

החדש של אלמדובר, ואתם אוהבים סרטים זרים אז - מומלץ ביותר. אנחנו (ועוד רבים אחרים...
) אהבנו מאוד. ובכדי שיהיה לך מושג על מה מדובר - אם ראיתם ואהבתם את הסרט הקודם שלו - "הכל אודות אמא" אז גם את זה בטוח תאהבו.

למעלה