המלצה חמה של אמא שלי ואחותי המליצו לנו אבל עדיין לא יצא לנו - "דבר אליה" הם מאד נהנו מהסרט.
D daldan New member 24/10/02 #21 המלצה חמה של אמא שלי ואחותי המליצו לנו אבל עדיין לא יצא לנו - "דבר אליה" הם מאד נהנו מהסרט.
א אמיקה New member 24/10/02 #22 שמעתי ש... "בוגדת" עושה לנשים טוב על הנשמה (טוב, איך לומר את זה - חברות שלי הלכו לזה 3 פעמים וידן עוד נטויה, ויש להן מבט חולמני כזה משונה כשהן חושבות על הסרט ). מצד שני זה נשמע לי בדיוק מסוג הסרטים שאני לא אלך על בעלי .. איזה רעיון טוב.. סרט!
שמעתי ש... "בוגדת" עושה לנשים טוב על הנשמה (טוב, איך לומר את זה - חברות שלי הלכו לזה 3 פעמים וידן עוד נטויה, ויש להן מבט חולמני כזה משונה כשהן חושבות על הסרט ). מצד שני זה נשמע לי בדיוק מסוג הסרטים שאני לא אלך על בעלי .. איזה רעיון טוב.. סרט!
K kisses New member 24/10/02 #23 אני אגיד לך למה הן נהנות מזה למה סצינות הסקס שם לוהטות. תחילת הסרט 10 ,סוף הסרט גרוע ואפילו גרוע ביותר
אני אגיד לך למה הן נהנות מזה למה סצינות הסקס שם לוהטות. תחילת הסרט 10 ,סוף הסרט גרוע ואפילו גרוע ביותר
י יעלי2 New member 24/10/02 #25 בוגדת-ראיתי גם אותו. נחמד (לא התעלפ לא התעלפתי, אם כי פעם אחת מציגים אישה בתפקיד גברי קלאסי בקולנוע ואז הוא שלילי. בגדול זה מעלה את השאלה האלמותית: למה אישה שנשואה לגבר מדהים כמו ריצ´רד גיר מחפשת ענינים מחוץ לנישואין.
בוגדת-ראיתי גם אותו. נחמד (לא התעלפ לא התעלפתי, אם כי פעם אחת מציגים אישה בתפקיד גברי קלאסי בקולנוע ואז הוא שלילי. בגדול זה מעלה את השאלה האלמותית: למה אישה שנשואה לגבר מדהים כמו ריצ´רד גיר מחפשת ענינים מחוץ לנישואין.
R rinutza New member 24/10/02 #24 טוב אז ההחלטה היא בין XXX לבין דבר אליה. נראה לפי מה שיש קרוב אלינו. תודה רבה בנות.
ש שמופית New member 24/10/02 #26 XXX סרט מעולה !!! תמיר ואני מאוד מאוד נהנינו יש שם קטעי פעולה מדהימים - עשויים, משוחקים ומצולמים פשוט מדהים ! כבר הרבה זמן לא נהניתי ככה מסרט פעולה.
XXX סרט מעולה !!! תמיר ואני מאוד מאוד נהנינו יש שם קטעי פעולה מדהימים - עשויים, משוחקים ומצולמים פשוט מדהים ! כבר הרבה זמן לא נהניתי ככה מסרט פעולה.