בנות - סופסוף יש טבעות

אתי@

New member
בנות - סופסוף יש טבעות ../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif

אני בחרתי טבעת כמו של בצ´ול - טבעת מזהב צהוב מט ושרוט (שרוט בעדינות). הטבעת מרובעת, אבל לא ישרה, אלא ה"פאות" שלה רכות ומעוגלות, וגם אין לה ממש שפיצים, כי גם הפינות שלה מעוגלות. טבעת מקסימה, מיוחדת מאוד וכזאת שלא נמאס ממנה אחרי חודשיים
. עכשיו אני צריכה לראשונה בחיי להתרגל לזהב צהוב... רונן לקח טבעת בזהב לבן מושחר מט (נראה כמו טיטניום) עם פס בזהב אדום במרכז. גם טבעת משגעת לטעמי
.

oc101

New member
מדליקה ../images/Emo49.gif ../images/Emo47.gif

can you give thw price ? hazehira

אתי@

New member
שלי עלתה 750 ש"ח ושל רונן 400 ש"ח

המחיר שכתוב על הטבעות הוא יותר גבוה (למשל על שלי היה כתוב 900 ש"ח) אבל אוטומאטית הם עושים הנחה בלי שנבקש.

אתי@

New member
תודה, הן באמת יפות מאוד ואני מקוה

שבמסגרת התמונות מהחתונה (שאני מבטיחה לצרף בבוא היום) - אני אצרף גם תמונות של הטבעות

שרונס

New member
מזל טוב! אני כבר משתגעת מזה שקנינו

טבעות שלושה חודשים לפני החתונה. אני מתה לענוד אותה! תצליחי להחזיק מעמד עד החתונה? טוב, את מתחתנת כמעט חודש שלם לפני... היא נשמעת טבעת מקסימה ואת הטבעת של רונן לא הצלחתי לדמיין אך היא נשמעת מאוד מיוחדת. שרון.

אתי@

New member
תודה, זה ממש מוזר, דוקא את הטבעת

שלי ממש קשה לדמיין, ואילו את של רונן ממש לא בעיה לדמיין. היא ממש סטנדרטית: טבעת מזהב לבן שנראה כמו טיטנוים (חומר כמו של השעונים). באמצע הטבעת יש פס בזהב אדום.

*שיר

New member
יש לי וידוי קטן (ושהחתן שלי לא ישמע

אתמול לא עמדתי בפיתוי וניגשתי לשקית עם הקופסה של הטבעות...ו...פתחתי את הקופסה ומדדתי את הטבעת...טוב, נו, אתן יודעות, רק כדי להיות בטוחה שזה בסדר...

אתי@

New member
../images/Emo13.gif אני פחדתי שזה יקרה עם השמלה

ובסוף את מפתיעה אותי מכיוון אחר לגמרי עם הטבעת... נו טוב, יש לך עוד 10 ימים - חייבים לוודא את כל הפרטים הקטנים
שלא יהיו פאדיחות...

*שיר

New member
השמלה זה עניין הרבה יותר מסובך ../images/Emo9.gif

אני צריכה שהכל יהיה נקי ושהידיים נקיות ואני גם מפחדת שתכעסו עלי... על הטבעת לא דיברנו, אז מותר...

הילית*

New member
שלא תגעי בשמלה...

תשאירי אותה להתרגשות של יום החתונה... זה כ"כ היה לי מרגש ללבוש אותה ואני לא מדדתי אותה בבית קודם (גם בגלל שהיא היתה אצל ההורים שלי, ליתר בטחון...)

*שיר

New member
OK, OK, אני לא אמדוד אותה. מבטיחה! ../images/Emo9.gif

למרות שזה ממש לא הוגן. אני רואה אותה כל בוקר וכל ערב קורצת אלי מהארון!

למעלה