תתחדשי, מרובעת=משגעת! גם אני מדדתי פעם מרובעת וממש נדלקתי על הרעיון זה מא מיוחד ומקסים תתחדשו!
ש שירי71 New member 4/9/01 #19 תתחדשי, מרובעת=משגעת! גם אני מדדתי פעם מרובעת וממש נדלקתי על הרעיון זה מא מיוחד ומקסים תתחדשו!
ר רחלי1 New member 5/9/01 #23 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שתיהן נשמעות מאוד מאוד לא נפוצות, מקסימות ומיוחדות! איזה כייף זה... תתאפקי עם הפיתוי למדוד אותן כל חצי שעה, כן? המון המון מזל טוב, שטרודלית ושתהנו מהן לנצח!!!
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שתיהן נשמעות מאוד מאוד לא נפוצות, מקסימות ומיוחדות! איזה כייף זה... תתאפקי עם הפיתוי למדוד אותן כל חצי שעה, כן? המון המון מזל טוב, שטרודלית ושתהנו מהן לנצח!!!
א אתי@ New member 5/9/01 #24 תודה יקירתי, מזל שהטבעות עדיין לא אצלנו (מכינים לנו חדשות), כי אולי באמת אני אתפתה למדוד. מצד שני, אולי עדיף להשאיר אותן למשמורת אצל ההורים שלי - ליתר בטחון
תודה יקירתי, מזל שהטבעות עדיין לא אצלנו (מכינים לנו חדשות), כי אולי באמת אני אתפתה למדוד. מצד שני, אולי עדיף להשאיר אותן למשמורת אצל ההורים שלי - ליתר בטחון
ר רחלי1 New member 5/9/01 #25 מוטב לך, באמת ../images/Emo8.gif אני מריחה פוטנציאל למדידת טבעות סידרתית, כל 5 דקות. "יותר עדיף" שההורים שלך, שיחיו, ישמרו על האוצר. יש מבינה?
מוטב לך, באמת ../images/Emo8.gif אני מריחה פוטנציאל למדידת טבעות סידרתית, כל 5 דקות. "יותר עדיף" שההורים שלך, שיחיו, ישמרו על האוצר. יש מבינה?
S sariteran New member 5/9/01 #27 מזל טוב! לפי התיאור... ...הטבעות נשמעות מדהים. גם הטבעות של ערן ושלי נמצאות אצל ההורים, אבל זה לא מונע ממני להתגנב מדי פעם כשאנחנו שם ולמדוד את הטבעת מול המראה...
מזל טוב! לפי התיאור... ...הטבעות נשמעות מדהים. גם הטבעות של ערן ושלי נמצאות אצל ההורים, אבל זה לא מונע ממני להתגנב מדי פעם כשאנחנו שם ולמדוד את הטבעת מול המראה...