בנות, עצתכן בבקשה (או: סקס במחזור)

איתי999

New member
בנות, עצתכן בבקשה (או: סקס במחזור)

הפורום הזה נראה לי המתאים ביותר לשאלה מן הסוג הזה. אולי אני טועה, ואולי לא, אבל נראה לי שלעשות סקס בזמן מחזור זה לא משהו יוצא דופן, האמנם? חברה שלי לא חושבת ככה. אנחנו (בגילאי 25) כבר שנתיים יחד: היא בחורה מאוד סטרילית, מאוד, וגם לא ליברלית משהו בענייני סקס. לקח המון זמן עד שהיא הסכימה למין אנאלי (וגם מזה היא לא מרוצה משהו ואומרת שהיא לא נהנית) או לתנוחות אחרות (שלא נדבר על אוראלי, היא פשוט לא מוכנה, נגעלת ומסרבת) שאותן היא עוד איכשהו הסכימה לקבל. אבל יש דבר אחד שהיא שומרת עליו בעקשנות: המחזור שלה. היא אפילו לא מוכנה שאני אראה אותה עירומה בזמן שהיא במחזור, שלא נדבר על סקס מלא ב"זמן הזה". אני מנסה להסביר לה שזה לא משהו שלא עושים (היא מאוד נאיבית בענייני המיטה, חושבת שאין אף אישה בעולם שעושה סקס במחזור וזה משגע אותי) - אבל היא בשלה, מסרבת. איך אני יכול לשבור את המיתוס הזה שלה? לאו דווקא של לעשות סקס במחזור (אם היא לא מוכנה, אז מה אני אעשה, זה הגוף שלה) - אלא במובן שהיא קודם כל תפסיק עם השמרנות הזאת שלה והדעות הקדומות. מה אתן אומרות? אשמח לשמוע דעתכן והאם רוב הנשים עושות את זה בזמן מחזור - או לא. תודה מראש.

איתי999

אני יכולה להגיד לך רק דבר אחד... אדם כמוך, שמאלץ אדם אחר לעשות דברים, שאינם טובים עבורו, אהבה אין בליבו. לחברה שלך הייתי מציעה לברוח ממך וכמה שיותר רחוק!

אתה יודע בקשר למה אני שמרנית?

בקשר לזכות שלי להחליט מה אני עושה עם הגוף שלי. אתה כותב "לקח המון זמן עד שהיא הסכימה למין אנאלי(וגם מזה היא לא מרוצה משהו ואומרת שהיא לא נהנית)"..."היא בשלה, מסרבת"... בוא נגיד ככה מה היה קורה אם היא הייתי אוהבת לדרוך לך על הביצים. זה היה משהו שהיא מאד מאד נמשכת אליו.ואתה היית אומר לה "זה לא נעים לי" אבל היא לא הייתה נכנעת. הייתה מנסה לשכנע אותך...לבוכיח לך שזה בסדר. שאתה ילדותי שאתה לא מסכים. שכולם עושים ככה. מעניין איך היית מרגיש
אז לגבי השאלה שלך זה בסדר לעשות את זה במחזור זה בסדר להמנע מזה בזמן מחזור אבל מה שלא בסדר זה לנסות לשכנע שוב ושוב ושוב אותה לעשות מה שהיא לא רוצה.

Vdrums

New member
למה אתה חושב שהיא לא בסדר?

אם תנוחה מסויימת לא נוחה לה ולא עושה לה טוב אז זה לא. אתה בכלל אוהב אותה? כל אישה עושה מה שטוב לה וחברה שלך לא עושה את זה בזמן מחזור אז יש שתי אופציות או שתמתין בסבלנות ותכבד אותה כי היא חשובה לך ואתה אוהב אותה או שזה ממש לא מתאים לך ותיפרד ממנה. אין פה עניין של דעות קדומות ושמרנות.

M a x i m A

New member
זה הגוף שלה וזו זכותה!!!

גם אני כבחורה (מה לעשות
) מאוד רגישה לגוף שלי בזמן מחזור, ודיי "נגעלת" מכל התופעות הנילוות לו... אומנם אין לי חבר אבל החבר הקודם והבחורים שהייתי איתם אף פעם לא לחצו עליי לשכב בזמן מחזור אלא כיבדו את זה שלא נוח לי!!! לא חייבים לשכב בזמן מחזור-במיוחד אם הבחורה לא רוצה!!! אפשר לעשות דברים אחרים: היא יכולה לרדת לך ואתה יכול לענג אותה בחור האחורי ותאמין לי זה מחרמן משהו!!! אתה כמובן יכול להציע את זה אבל להניח לה להחליט. זה דבר מאוד רגיש ואני ממש מבינה אותה אבל לפי כל מה שאתה מספר אתה לא מקבל אותה כמו שהיא ונשמע כאילו יש ביניכם כל מיני "מלחמות" שליטה ("לקח המון זמן עד שהיא הסכימה למין אנאלי" ועוד)-למה היא צריכה "להסכים"? היא עושה לך טובה??? למה אתה צריך להתפשר אם זה לא מספיק טוב בשבילך??? אוקצור נשמע לי קשר ללא עתיד, מצטערת. אומרים שסקס במערכת יחסים מאוד מושפע מהתקשורת של בני הזוג, אתם ככה גם ביומיום? היא כזאת כבדה ואתה תמיד "משכנע" אותה לעשות דברים???

Sefy

New member
מצטער, אבל אתה פשוט מגעיל אותי! ../images/Emo46.gif

מה זאת אומרת אתה גורם לה לעשות דברים שהיא לא רוצה ? מי אתה בכלל ? סתם מנצל בחורה שכנראה אוהבת אותך יותר מידי ובאמת. לעומתך שאתה אגואיסט כזה מושלם שזה לא יאומן פשוט! אם אתה כל כך אוהב סקס יותר מאשר ממנה, לך חפש מישהי שיותר מתאימה, במיוחד אחת שתהיה מוכנה לסבול את ההתנהגות שלך איתה

זה לא דעות קדומות

אולי אתה שמעת יותר מדי דברים "חדשניים". א) לא כל אישה אוהבת את זה, זה לא הדבר הכי נעים בעולם. ב) זה מאוד לא ממש הגייני. נכון יש נשים שכן עושות את זה (ואני לא מבינה את זה..) אבל זו החלטה שלה. אז תתאפק טיפונת 5ימים בחודש זה לא יהרוג אותך. (וכמובן שאפשר לעשות דברים אחרים בזמן הזה, וזה אפילו מבורך!
) בקיצור, אם אתה באמת אוהב אותה, תכבד אותה

איתי999

New member
כמה הבהרות

אני וחברה שלי מאוד אוהבים ומאוד מסתדרים ויש בינינו הבנה גדולה. אני לא מכריח אותה לעשות שום דבר נגד רצונה, כל מה שהיא עושה וכל מה שאני עושה נובע מהאהבה שלנו אחת כלפיי השנייה. בעניין המחזור, היתה לנו שיחה מעמיקה על זה ואין לי שום רצון להכריח אותה לעשות שום דבר נגד רצונה, חלילה. אני לא חושב שיש למי מכם זכות לשפוט מערכת יחסים שאתם לא מכירים, גם לא על סמך הדברים שכתבתי כאן. מה שרציתי לדעת זה אם אתן בתור בנות חושבות שזה כזה נורא או לא ומה שרציתי להעביר לחברה שלי זה שיש נשים שעושות את זה זמן מחזור כי היא חשבה שלא. לא היתה לי, ואין לי, שום כוונה ללחוץ עליה. רק רציתי להסביר לה כמה דברים בעניין הזה והיא הבינה. כל מה שהיא עשתה עד היום היה מתוך אהבה ורצונה החופשי ולא מתוך הכרח - וההפך. אני בטוח שזה יהיה גם ככה בעתיד. בכל מקרה, תודה על אלו מכם שכן ענו לעניין.

למה לא? תני לבן אדם הזדמנות

או קיי, הוא אמר כמה דברים שנישמעו לנו לא לעניין, קורה שטועים, וקורה שלא שמים לב לניסוח. אז הוא טרח לכתוב הודעה בפעם השניה כדי להבהיר את השאלה ואת העובדהשהוא מכבד את חברה שלו ואת החלטות שלה. מה רע בזה?

תקראי את הסיגנון והניסוח בהודעות...

שינוי גדול ואמיתי לא קיים, רק זהירות בבחירת המילים.

הכל במילים

בחירה זהירה של מילים היא הדרך להתנסחות נכונה. אני לא מסכימה איתך, לדעתי הוא כן הבהיר את עצמו בפעם השניה, ואני מאוד מכבדת את דעתו של הבחור ואת השאלה שלו. הוא הבהיר במאה אחוז שהוא לא מתכוון ללחוץ עליה לעשות שום דבר שהיא לא רוצה אלא רק להראות לה שיש כאלו שכן מסכימות לכך בניגוד למה שהיא חושבת (ושוב, למרות שאני לא מבינה את זה הוא צודק, יש כאלו שכן אוהבות את זה). אבל, אנחנו לא חייבות להסכים על כל דבר..

לא רציתי לפרט, אבל...

שימי-לב, יקירה, כמה אגואיזם קיים בהודעה הראשונה של הבחור, ההבהרות רק מרככות את התחושה של האגואיזם... אבל האגואיזם עדיין קיים. זה האגו שמדבר מתוכו, ולא הלב..! - זו לא באמת אהבה, והאמת שלו קיימת בהודעה הראשונה. שימי-לב.

קראתי עוד פעם

ולא השתנתה עתי. כמו שאמרתי אנחנו מסתכלים על הדברים בצורה שונה. את קוראת את ההודעה השניה מתוך ההבנה שהיתה לך לראשונה, ואני להיפך. מותר לנו.

אכן, מותר לראות בדרך שונה

לא אמרתי, שאסור. פרטתי מה אני רואה, ואני לא רואה טעם לפרט מעבר. לא, אני לא רואה טעם לפרט איך הגעתי לדברים.

n o a 17

New member
טוב.. אז אפשר לומר../images/Emo4.gif

שיש נשים שעושות את זה במחזור.. תלוי איזו זרימה יש להן.. לי למשל אין זרימה חזקה והמחזור ממש קליל. יכלו להיות שזה מגעיל אותה . בסך הכל המחשבה של גוף מזוהם בדם לא הכי נעימה. ויתרה מכך יש נשים שמרגישות ממש לא נקיות בזמן המחזור ויש תחושה תמידית של ריח גוף דוחה. אז אתה צריך פשוט להבין שאם אני מרגישה מסריחה ושיש לי ריח דוחה בזמן המחזור אני לא אתן לך לגעת בי גם אם אני מתקלחת 10 פעמים ביום. פשוט עניין של הרגשה. עצתי לך.. תתחשב ברגשותיה או שתגרום לה להרגיש הכי סקסית והכי יפה בעולם ולא משנה מה.. ואולי זה ישתנה.

niva99

New member
לאיתי-אולי אתה לא יודע אבל...

לפעמים המחזור כרוך בכאבים והתכווצויות-והדבר האחרון עליו חושבים זה מין אם תגלה מעט יותר רגישות כלפי החברה רק תרוויח. לידיעתך,נשים ר- ב- ו-ת נרתעות ממין אנאלי-וזה בסדר גמור.לא כתוב בשום מקום שזה חובה.

איתי999

New member
כמה הבהרות

אני וחברה שלי מאוד אוהבים ומאוד מסתדרים ויש בינינו הבנה גדולה. אני לא מכריח אותה לעשות שום דבר נגד רצונה, כל מה שהיא עושה וכל מה שאני עושה נובע מהאהבה שלנו אחת כלפיי השנייה. בעניין המחזור, היתה לנו שיחה מעמיקה על זה ואין לי שום רצון להכריח אותה לעשות שום דבר נגד רצונה, חלילה. אני לא חושב שיש למי מכם זכות לשפוט מערכת יחסים שאתם לא מכירים, גם לא על סמך הדברים שכתבתי כאן. מה שרציתי לדעת זה אם אתן בתור בנות חושבות שזה כזה נורא או לא ומה שרציתי להעביר לחברה שלי זה שיש נשים שעושות את זה זמן מחזור כי היא חשבה שלא. לא היתה לי, ואין לי, שום כוונה ללחוץ עליה. רק רציתי להסביר לה כמה דברים בעניין הזה והיא הבינה. כל מה שהיא עשתה עד היום היה מתוך אהבה ורצונה החופשי ולא מתוך הכרח - וההפך. אני בטוח שזה יהיה גם ככה בעתיד. בכל מקרה, תודה על אלו מכם שכן ענו לעניין.

רוצה לדעת מה אנחנו חושבות?

כנס לשרשור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=736&msgid=28984056

למעלה