איתי...
קודם תשים לב למילים שבחרת בהודעה בראשונה שלך: "שמרנות", "דעות קדומות", "לשבור". תשים לב שמשתמע שאתם מבצעים מין אנאלי למרות שהיא לא מרוצה ולא נהנית. תשים לב שהתפישה שלה לגבי סקס במחזור נובעת מבושה שלה לגבי הגוף שלה כשהיא במחזור, וזו לא דיעה קדומה ואפילו לא שמרנות. זאת בושה, רגש טבעי ביותר שמראה שהיא לא שלמה עם גופה, לפחות כשהיא במחזור, אבל אני מהמר שגם מעבר לכך. אני מקבל את הטענות שלך לגבי השמרנות והמעצורים שלה, אבל לא ב"כוח" תפתור אותם, ואני כלל לא מתכוון לכוח פיזי. היות והיא תמימה בעניני סקס ואתה המנוסה (אני מניח), אתה במצב שאתה יכול לגרום לה לעשות דברים שהיא לא שלמה איתם, ואתה צריך להיזהר מזה, כי לטובת היחסים שלכם עדיף שלא תעשו זאת כך. לגבי השמרנות והמעצורים צריך לעשות הכל בזהירות, להתקדם לאט לאט ובלי לחץ. במקומך הייתי מוותר על סקס אנאלי לתקופת מה, מרפה מהלחץ ומנסה להתקדם איתה בתקשורת טובה יותר: לדבר איתה על היחסים שלכם (לא הסקס!), כמה שאתה נהנה להיות איתה, נהנה מהזוגיות והדברים שיש בינכם, ולהזכיר את הסקס שבנושא זה אתה מרגיש שהיית רוצה לגוון אותו. ביננו, לדעתי שיטה מצוינת נוספת תהיה חשיפה שלה לשני פורומים בתפוז: הראשון הוא הוא פורום "סטוצים ומפגשים אחרים", והשני הוא פורום "סקס". האנשים שם מדברים על סקס, שואלים שאלות ועונים, מתארים רגשות והרגשות, חוויות ונסיונות. אולי זה יפיג את הפחד שלה מחדשנות בנושא. אם אחרי הכל שום דבר לא יעזור אז אם מספיק חשוב לכם הקשר הייתי מציע לכם טיפול זוגי, ואם גם זה לא אז עדיף שתשקול האם אתה רוצה ומוכן לוותר על הריגושים שברצונות שלך בסקס לטובת היחסים שלכם
.