בנות צריכה שתעזרו לי קצת להוריד את הכאב בלב

סבגבגית

New member
יש לי מדקרת מעולה באשקלון!

אם תרצי שלחי אלי מסר ואתן לך את הפרטים שלה.

מצטערת אבל לא ברור לי איך הגעת לחמש הפריות

כל פעם את מדממת מהיום השביעי שמיני למחזור ולא פתרו את זה. נשמע לי ממש רופא לא רציני אני מצטערת.
קודם כל הרופא היה צריך לשנות לך את התמיכה מאוטרוגסטן לקרינון פעמיים ביום ואם זה לא היה עוזר לתמיכה של אוביטרל למשל, יש כל כך הרבה אפשרויות לתמיכה ולהגיד ש-40 יחידות פרוגסטרון זה גבוהה ומספק במיוחד כשאת מדממת מיום שבע למחזור זה ממש ממש ממש לא רציני.
אני הייתי קודם מחליפה רופא. נשמע שיש לכם יופי של עוברים והכל תקין בזכות ה-IVF אבל לעוברים המעולים שלכם אין סיכוי להשתרש כי אין סביבה הורמונאלית תומכת. הגוף שלך אכן חכם ומאחר והפרוגסטרון שלך לא מספיק גבוהה הגוף מסיק שאין הריון ולכן מתחיל הדימום, אבל זה בדיוק השלב של ההשתרשות כך שלעוברים שלך בכלל אין סיכוי כי הפרוגסטרון נמוך. עצוב לי שעברת כל כך הרבה סבבי שאיבות הורמונאליות עם החזרת עוברים נהדרים שפשוט נזרקו לפח כי הרופא לא התיחס ברצינות לבעיה שזועקת פה כל פעם מחדש.
לא כתבת אם המחזור הטבעי שלך סדיר עם שלב לוטאלי תקני קרי שאתי מדממת שבועיים מיום הביוץ ולא לפני. אם אכן המחזור הטבעי תקין הייתי מתעקשת על החזרת קפואים בסבב טבעי ולא בעזרת תרופות. ואם מסלול IVF נוסף הייתי מציעה לך מכל הלב לשנות את התמיכה למשהו יותר מתאים לך שבו רמת הפרוגסטרון מגיע ל-80 ומעלה.

בהצלחה!

אל תהיה מרוסקת, לי נשמע שקצת בזבזת את זמנך ואת האנרגיה שלך בטיפול שלא מתאים לך. יש כאלה המון המון סיפורים לצערי.

magali29

New member
תודה על התשובות שלך ואכן כן

המחזור שלי מאוד מסודר , גם עם הורמונים והכל מקבלת כל חודש באותה תאריך בגלל זה חשבתי אולי להתחיל להחזיר מוקפאים בלי שהגוף יהיה מפוצץ בהורמונים !!!
לגבי התמיכה אני גם בטוחה שאני לא מקבלת מספיק ובגלל זה אני מקבלת מחזור שבוע אחרי החזרה בכל טיפול ככה זה היה!! זה ממש מיאש אותי לדעת שהעוברים שלי כמו בספר צריכים להיות והם לא נקלטים!!!!
אני אדבר עם הרופא שלי יום רביעי אחרי הבטא למרות שאני יודעת שזה שלילי כי כבר יש לי דימום ואני אגיד לו מה אני חושבת ונראה את התשובה שלו!!
תודה לכולכן

magali29

New member
נראה לי שלא הבנת מהיום ה 7 של ההחזרה מתחילים

ההכתמות!!!

foofoo77

New member
אם מתחילות הכתמות ביום ה 7 להחזרה

זה אומר שהתמיכה לא מספקת , בהפריו מבחנה אין גופיף צהוב שמפריש את הפרוגסטרון ותומך בהריון ולכן אנחנו נוטלות את התמיכה (איילת איך אה?).
התמיכה שאת מקבלת לא מספקת ויש צורך לבדוק אולי אופציה של פרוגסטרון ריטארד או גסטון . אצלי כשהיה דימום ביום השביעי להחזרה (אחרי 21 ימי הזרקה) קיבלתי גסטון למשך התקופה עד הבטא.

כתבתי לך את זה ואני מחזקת את מה שכתבתי , זה הזמן לעבור רופא.

נועם@בת

New member
אני חושבת שכדאי ללכת קצת אחורה

העקרון שלי אומר שאת בהריון כל עוד לא הוכח אחרת, ועודפ'ם דימום זה עוד לא הוכחה. כלומר כל מה שאני כותבת בהמשך, בהחלט יכול להיות לא רלוונטי
.
הדימום שחוזר על עצמו יכול להעיד על איזשהי בעיה. מאחר והוא לא מופיע במחזור טבעי, הוא מן הסתם תגובה להורמונים. בגלל זה הייתי מנסה להוריד עד כמה שאפשר במינון של ההורמונים.
מחזור של מוקפאים, מבחינה זאת, יכול להיות התחלה טובה.
לא כתבת כלום על הזרעות. במידה ולא עשית הזרעות, הייתי ממליצה לחזור אחורה להזרעות עם מינון הורמונים מינימלי, ואפילו ללא גירוי הורמונלי.
כנ"ל לגבי IVF "טבעי" בו לא נותנים הורמונים או נותנים מינון זעיר כדי להגיע לביצית אחת או שתים מבלי להסעיר יותר מידי את הגוף.
מצד אחד כמות זקיקים גדולה מעלה את מספר העוברים ומעלה את הסיכוי להריון, אבל איכשהו זה לא הוכיח את עצמו בשנה האחרונה. לכן חזרה אחורה למינונים נמוכים ולקצב איטי יותר זה מבחינתי שינוי כיוון והעלאת הסיכוי.

בהצלחה
בתיה

magali29

New member
אז ככה לא עשיתי הזרעות בכלל!! כי אני חולה

אונקולוגית והרופא לא רצה להתחיל עם הזרעות וגם הזרע לא משהו לעזראות, בגלל זה הוקפצנו ישר לIVF מה שקורה זה שעם הפרוטוקולים הכל עובד בסדר חוץ מהדימום הזה מהיום ה 7 להחזרה אני נוטה לכיוון של התמיכה שלא מספיקה לגוף שלי , אבל בכל זאת הגענו למסקנה עם בעלי שנחזיר קצת מוקפאים יש לי כמות די נכבדת ורוצה לעשות את זה כמה חודשים ורק אחרכך אם יהיה צורך לחזור לזריקות.
אני חושבת ולפי התחושה שי שהסבב הזה כבר עבוד נשאר לי לאמת את זה עם בדיקת בטא יום רביעי .אבל אני גם אתעקש עם הרופא שאני לא מוכנה תמיכה כמו שקבלתי עד עכשיו.
איזה תמיכה נחשבת להכי חזקה?? כי כנראה הגוף שלי לא מסתפק עם 4 אנדומטרין ביום !!!
תודה רבה שפנית זמן מזמנך וענית לי

נועם@בת

New member
אני לא רוצה לחטט

אבל לא הבנתי את הקשר בין חולה אונקולוגית לבין קפיצה לIVF.
האם עשית צילום רחם? האם החצוצרה פתוחה ובריאה?
האם יש ביוץ טבעי כל חודש? כל חודשיים?
אם יש ביוץ וחצוצרה תקינה, תתכן הפריה טבעית. נכון שהזרע לא משהו, אבל אם IVF גורם לקשיים שלא קיימים במחזור טבעי, שווה לנסות הזרעה.

בתיה

magali29

New member
בגלל הכמות מיותרת של הורמונים שהיו נותנים

לי בהזרעה , אני מקבלת מחזור סדיר כל 30 יום , ביוץ סדיר , צילום רחם תקין!! הכל תקין וזה מה שעוד יותר משגע אותי אני בהחלט חושבת להגיד לרופא שעם הוא לא מוכן לתת לי תמיכה הכי חזקה אני פשוט לא ממשיכה אצלו טיפולים !!

נתנאלה2

New member
מגלי תלכי על הקפואים שלכם

כמו שכתבו לך , תני לגוף להתנקות
יש נשים שהגוף שלהן קולט הריון כאשר הוא נטול
הורמונים.
הלואי וכל הדיון הזה יהא לשווא
ובכל מקרה ילדייך קיימים, אי שם בשמיים ,
הם כנראה נמצאים באמצע משחק סוער ולכן לא
שמים לב שאתם מחכים להם וכבר קצרי רוח .
כי כך זה בשמיים, אין מגבלת זמן, הכל לאט
אבל יום אחד, הם ישתעממו ויביטו למטה, שם יפגשו
את מבטכם האוהב והמודאג ויבינו שחיכיתם יותר מדיי
לכי לישון
עוד יום חלף לו.

magali29

New member
תודה נתנאלה אין כמוך!!!

תמיד עם המילים המעודדות והמרגשות עד דמעות!!!

תודה לך

נועם@בת

New member
הפוך גוטה, הפוך

בהזרעה לא חייבים לתת הורמונים. זאת בדיוק הנקודה. הזרעה על בסיס טבעי היא נטולת הורמונים לחלוטין. לכל היותר נותנים אוביטרל לתזמון ביוץ, אבל עם מעקב צמוד אפשר לוותר גם על זה.
אני חושבת שרופא חדש וגישה חדשה יכולים לשנות את התמונה.

בהצלחה
בתיה

תנוחי!

חשבת שיצאת לריצת 100 מטר וגילית שאת בעצם רצה מרתון.
לאלוהים יש ילדים בשבילך, מגיע לך להיות אימא כי הלב שלך פתוח ורוצה להעניק אהבה לילד.
זה יגיע רק לוקח יותר זמן ממה שחשבת.
תנוחי, תרגעי תעשי דברים שאת אוהבת לעשות. תאגרי כוחות לסיבוב הבא.
מותר לך לכעוס מותר לך להתעצבן! תעשי את זה ותוציאי את זה מהסיסטם שלך.

למעלה