בנות שיש להן את הלקים הבאים:

Dmorrigan

New member
בנות שיש להן את הלקים הבאים:

essie - merino cool essie - smokin hot zoya - kelly יש כאלה? יש מצב שמישהי עושה השוואה ביניהם? זה כ"כ נדרש תודה :)

Ultra marine

New member
מבינה אותך!

אני גם התבלבלתי לגמרי בין שני העליונים. במקור רציתי להזמין את הסמוקינג הוט וכמעט הזמנתי בטעות את המרינו קול ואז גיליתי שבעצם אחד שייך לקולקציית הסתיו ואחד לחורף! לגבי הקלי, חשבתי עליו ובסוף ויתרתי עליו. אז בקרוב בכל מקרה יהיה לי את הסמוקינג הוט אבל זה לא ממש השוואה :p

danra

New member
אגב וניטי,

קיבלתי את הדיופ של הפרדוקסל, הוא נראה ממש זהה, עוד לא ניסיתי על הידיים.

Ultra marine

New member
אז יאללה לנסות ולסקר!

קיבלתי היום הודעת דואר שאני הולכת לקחת מחר בבוקר.. אין לי מושג מה זה, וכיוון שמחכות לי לא פחות מ 7(!) חבילות אין לדעת...
חייבת לציין שחצי מהן לא קשורות ללקים..

danra

New member
../images/Emo12.gif שבע חבילות???

איך את מצליחה לעקוב אחרי זה בכלל?.... לפחות אני מבינה שצפויים לנו הרבה פוסטים
אולי זה יעסיק אותך קצת עכשיו במקום הקינדל...

Ultra marine

New member
לא לא לא

הרוב לא קשור לעניין. יש לי 2 חבילות מדיל אקסטרים שבכלל קשורות לאופניים ועוד הזמנה מדיל אקסטרים שהיא בעצם מתנה ששלחו ישירות לדואר שלי. חוץ מזה הזמנה מסיגמה מלפני חודש כמעט (!) שמסרבת משום מה להגיע. 2 חבילות מ ebay (קצת בטמטום פריט בכל הזמנה) והזמנה אחת מ Nail etc.. חגיגה!

Ultra marine

New member
תודה,

אני מחכה לרגע שהן יגיעו כבר! באמת הגזמתי הפעם. עם כמה שאני אוהבת שחבילות מגיעות אלי.... והנה שוב הגעתי למצב שאין לי מה להזמין... יש 2 לקים שאולי יהיו נחמדים מקולקציית טקסס 2011 ויש את גברת רובינסון שאני חושבת שאני פשוט אקנה בארץ. אני סתם עצלנית יש סניף יחסית קרוב לבית של ההורים שלי, אם פעם אחת אני אקפוץ לשם אחרי העבודה (ואסע קצת בפקקים..) אני יכולה לסגור את הפינה הזאת...

Ultra marine

New member
יוהו! הייתי בדואר והחבילה הראשונה

שבחרה להגיע היא Nail etc!!!! אני חייבת להגיד שמישל (הבחורה ששולחת את החבילות שם) ממש בסדר. והפעם גם קיבלתי שובר של 10% ברכישה הבאה. תמיד החבילה מגיעה ארוזה כמו שצריך, הלקים עטופים בפצפצים ומסביב יש "שלג". כשהחבילה עצמה ארוזה בעוד מעטפת קרטון שעליה כתובים כל הפרטים. ובכלל, החבילות מגיעות ממנו מאוד מהר. החבילה נשלחה ב 25 לחודש, כלומר, היא הגיע בול תוך שבוע.

danra

New member
איזה כיף!

אגב, חשבתי למה לא תעשי גם פוסט על האופניים ומה שהזמנת אם בא לך. מעניין.

Ultra marine

New member
אשמח ../images/Emo9.gif

לא ידעת שזה מעניין מישהו אבל יאללה, מה אכפת לי.
אולי אני אכתוב בכלל עלי ועל אריק וכל התהליך שהתחלנו יחד עם האופניים. ואולי זה אומר שהיום אני אסע קצת אחרי שבוע הזנחה :-O (יש לי סיבה ולא תירוץ! הייתי חולה)

גם אני מחכה לו

אבל לא אוכל לעשות פוסט השוואה כי אין לי את פרדוקסל. אני מזמינה פוסט כזה אצלך. אז רשמי לפנייך! (ויפה שעה אחת קודם)

danra

New member
../images/Emo262.gif וניטי ומיטל יקירותיי

קשה לי להאמין שהלק יגיע לבלוג שלי, לפחות לא בקרוב. אבל מבטיחה לעדכן כאן בפורום + תמונות ברגע שיהיה לי זמן להשתמש בו, אשתדל בסופ"ש הקרוב, לא מבטיחה. וניטי - יש לי הרגשה שאת תקדימי אותי בטוח...

danra

New member
לא התכוונתי לעשות השוואה

גם לי אין אותו... בזמנו מרחתי על עצמי כי הייתה לי הזדמנות והבנתי שהוא לא שווה לי את ה- 160 ש"ח. אם הדיופ יהיה מוצלח אז הפרדוקסל לא שווה לי גם את ה- 22 דולר בארה"ב...

למעלה