בנות שיש להן את הלקים הבאים:

danra

New member
אגב...

הכנסתי בפייסבוק את ה- Califirnia Coral שביקשת בזמנו ומשום מה התלכלך לי אז. וגם השוואה בינו לבין שני האדומים האחרים. בכל מקרה, מאוד קשה לצלם אותו (כמו את כל הלקים...). במציאות הוא יותר דהוי קצת.

תודה כפרה!

אני קצת שבעה כרגע מקורליים כך שקשה לי לשפוט באופן אובייקטיבי (אם מישהו בקיץ הזה התאמץ מאוד להמאיס עלי קורליים הוא הצליח בגדול). עם זאת - הנבחר שלי כרגע מבין השלושה הוא רטרו רד. בטח בגלל הגימור אבל אני לא סגורה על זה.

danra

New member
../images/Emo26.gif מסכימה איתך

הקורלים נטחנו עד דק הקיץ. נהניתי מהם מאוד. אני מאוד אוהבת את הרטרו רד וגם את הגימור שלו, הם שלשתם שונים מאוד במאפיינים. בתמונה: Essie - California Coral, Essie - Clam Bake, ORLY - Retro Red

danra

New member
כי אני לא רואה מתי אצליח

בין כל הפוסטים המתוכננים. אשתדל. בכל מקרה אעלה כאן או בפייסבוק.

Ultra marine

New member
ואי ואי ואי

בדר"כ אנחנו רגילות לצפות לפוסט "פעם ב" אז מה, מתוכננת עליה בתדירות?

danra

New member
../images/Emo6.gif

ממש לא מותק. אני משתדלת להעלות לפחות פעם ב- 5-7 ימים פוסט מושקע כזה. זה המון עבודה, במיוחד הצילום והעימוד של הכל. הטקסטים זה הכי קל לי. הכל מוכן הרבה זמן מראש בדרך כלל. אני יודעת בדיוק על מה אני הולכת לכתוב לפחות חודשיים קדימה

Ultra marine

New member
ואני אחזור על עצמי - ואי ואי ואי

לי אין שמץ של מושג מה אני אגיד כשאני מתחילה לכתוב ולפעמים גם במהלך הפוסט עצמו ואני חושבת ש"לפעמים" זה ניכר חחחח

danra

New member
זה עניין של סגנון

הרוב כותבות מהרגע להרגע וחלקן גם משתמשות בתמונות מהרשת. פוסט של ארבע שורות לא תמצאי אצלי עם תמונה שהורדתי וגם אין מצב שאעלה כמה פוסטים ביום. זה ממש לא אפקטיבי ולא משיג כלום לדעתי. בכל מקרה אני חייבת את הסדר הזה, אחרת זה לא יצא כמו שאני רוצה. אני חושבת שאצלי זה יותר סגנון מגזיני עם כל העריכות שאני עושה, התכנון המוקדם ומבנה הפוסט, גם לא פוגעת בזכויות יוצרים. אני בנאדם מחושב בכללי עם סדר ומתודה בראש, זה ניכר גם בבלוג אני חושבת...

Ultra marine

New member
אצלי את יכולה לראות סדר מופתי

או בלגן אטומי. אני לא ממש נעה על הציר כמו נמצאת באחד הקצוות שלו.. אני חושבת שרוב הפוסטים שלי מבחינת מראה כללי מאוד מסודרים והתוכן בלגן כמו המחשבות המפוזרות שלי..

WOW! התרשמתי ביג טיים!

יודעת בדיוק על מה את הולכת לכתוב חודשיים קדימה! אני כמו מיטל. אין לי מושג מה אני הולכת לומר אפילו כשכבר יש לי נושא לפוסט.

Ultra marine

New member
חחחח

טוב, אצלך גם יש מבחר רציני של לקים! קשה להחליט רציונלית מה קודם
אגב, יום שלישי פעמיים כי טוב, בבוקר היתה לי החבילה מ Nail etc (הפתק מאתמול) והיום אחה"צ חיכתה לי בתיבה המעטפה מ ebay פאקינג 5 ימים! לא רגילה לכאלה דברים! בכל מקרה, אני משרשרת אליך כי הגיע ה CND Cuticle Eraser. אדגום אותו כאעיז להוריד את ה Show it and Glow it.... כיוון שהשמן הוזמן יומיים אחרי (מאותו מוכר) בטח ינחת אצלי בבית ביום חמישי..

Ultra marine

New member
בנתיים הגליטר כ"כ עמיד שאני במת לא רואה סיבה

אפילו לחשוב על להוריד אותו.. אז בטח יקרה לקראת הסופשבוע או בסופשבוע..

Ultra marine

New member
אשתדל השבוע לעשות סקירה

של הסמוקינג הוט (שהגיע אלי הבוקר) אבל אין לי את שני הנוספים להשוואה. בכל מקרה אנסה להשוות אותו לפרדוקסל כי אני חושבת שזה ה"הייפ האפור-סגול" החדש..

Dmorrigan

New member
מצפה בקוצר רוח לפוסטים שלכן

יש לי הרגשה שסמוקין הוט הוא פשוט גירסה כהה יותר (ואולי טיפה פחות סגולה) של המרינו קול נחכה ונראה :)

Ultra marine

New member
כן, זאת גם ההרגשה שלי..

לא הבנתי למה היה צריך להוציא 2 לקים כאלה בקולקציות עוקבות.. מילא..

למעלה