בטיילת יש כמה באסטות עם בגדים מדהימ מדהימים. אבל לא ממש אלטרנטיביים.
M Marble Arch New member 12/9/05 #24 בטיילת יש כמה באסטות עם בגדים מדהימ מדהימים. אבל לא ממש אלטרנטיביים.
T TarwenR New member 12/9/05 #18 רנואר עם כמה שהבגדים שלהם לפעמים לא מיוחדים וממתוגים יש להם מחוכים וכאלה לי יש מחוך משם וראיתי שם פעם עוד 2 שהיו יפים אבל הייתי קטנה מדי בשבילם =\ תתחדשי על החולצה היא ממש יפה :]
רנואר עם כמה שהבגדים שלהם לפעמים לא מיוחדים וממתוגים יש להם מחוכים וכאלה לי יש מחוך משם וראיתי שם פעם עוד 2 שהיו יפים אבל הייתי קטנה מדי בשבילם =\ תתחדשי על החולצה היא ממש יפה :]
D Deadly friendship New member 12/9/05 #19 זה מהמם רק תגידי. באורך למטה היא דיי ארוכה או כמו כל המכוחים והחולצות מחוך קצרה.. זתומרת עובר את ה"למטה" של ה"עצמות האלו"..
זה מהמם רק תגידי. באורך למטה היא דיי ארוכה או כמו כל המכוחים והחולצות מחוך קצרה.. זתומרת עובר את ה"למטה" של ה"עצמות האלו"..
א אלפקה פקה New member 12/9/05 #21 היא לא ממש קצרה מגיעה לעצמות (ובעיני זה חיובי מאוד) נגיד אם לובשים אותה עם מכנס, אז היא עוברת את המותניים של המכנס לדעתי אבל לא בהרבה. (בהנחה שלא לובשים משהו עם גזרה נמוכה בצורה מזעזעת)
היא לא ממש קצרה מגיעה לעצמות (ובעיני זה חיובי מאוד) נגיד אם לובשים אותה עם מכנס, אז היא עוברת את המותניים של המכנס לדעתי אבל לא בהרבה. (בהנחה שלא לובשים משהו עם גזרה נמוכה בצורה מזעזעת)
S Sweet Clementine New member 13/9/05 #28 חחח לנשום עמוק... ולשאוף... ../images/Emo6.gif לנשום.. ולשאוף. לנשום... ולשאוף!! יופי, ילדה טובה!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 13/9/05 #29 סבבה!../images/Emo129.gif טודע אמרת אני אכנס באמת.. למרות שהייתי לא מזמן וגם היה סוף עונה רק שהם שכחו להוריד את המחירים נדמה לי.. (ועכשיו לא בציניות הם לפעמים קצת מגזימים במחירים )
סבבה!../images/Emo129.gif טודע אמרת אני אכנס באמת.. למרות שהייתי לא מזמן וגם היה סוף עונה רק שהם שכחו להוריד את המחירים נדמה לי.. (ועכשיו לא בציניות הם לפעמים קצת מגזימים במחירים )
T ToryMaster New member 14/9/05 #32 הרגת אותי אני כולי חולה, ומכריחה את אימא לנסוע איתי לקריון היום כדי לבחון