חחחחחחחח התמונה בכרטיס שלך הרגה אותי!
T ThE kUcHi Girl New member 27/12/03 #23 ../images/Emo99.gifיווווווו קרייגי!!!! אני חולהההההההההההה עליו!!! איזה שווהההההההההההההההה
ס סקארלט אוהארה New member 27/12/03 #25 זקן עבות ../images/Emo128.gif יש בחור שמתאים לו קצת שיער על הפנים ויש בחור שיראה כמו מסתערב. יש בחור שהגבריות שלו נובעת מגילוח למשעי עם איזכור לזיפים חותכים ויש בחור שיראה כאילו לפני שבוע חגגו לו בר מצווה.
זקן עבות ../images/Emo128.gif יש בחור שמתאים לו קצת שיער על הפנים ויש בחור שיראה כמו מסתערב. יש בחור שהגבריות שלו נובעת מגילוח למשעי עם איזכור לזיפים חותכים ויש בחור שיראה כאילו לפני שבוע חגגו לו בר מצווה.
ס סקארלט אוהארה New member 27/12/03 #27 מגולח למשעי ../images/Emo128.gif [זה משמין אותך] ואחרי התלבטות קלה - התמונה התחתונה מצב שמאל.
S Sefy New member 27/12/03 #28 זה לא משמין אותי, הייתי שמן יותר אז אצלי ישר רואים הבדלים כאלה בפנים מעניין שבחרת את הגוטי, אני רוב הזמן עם זה, ורוב הבנות בחרו או את זה או להיות מגולח לגמרי
זה לא משמין אותי, הייתי שמן יותר אז אצלי ישר רואים הבדלים כאלה בפנים מעניין שבחרת את הגוטי, אני רוב הזמן עם זה, ורוב הבנות בחרו או את זה או להיות מגולח לגמרי