הנרי... ג'קו...וסקס עם ../images/Emo205.gif
שון, רוצה להצטרף לדעה שלך בקשר ל"מרחק הנגיעה".סדרה ודאי לא הייתה צריכה להיות עתק דוקומנטארי מחיינו - זאת אפשר להבין. אך גם ליצירה אומנותית ברמה גבוהה היא גם לא הגיעה, למרות שפוטנציאל רעיוני כן היה קיים. ואם זה לא משהו אמיתי ולא "רומאו ויוליה" של בני-ברק...אז יצאה טלנובלה איכותית, שיהיו בריאים. אני בתור מישהי שנהנתה מהבנת הדיבוב משני עולמות, ואפילו משלוש, כולל אידיש, יכולה להגיד, שסיבה היא לא רמת המשחק אלא איכות התסריט, בימוי וצילום. תסריט לא הצליח להתרומם, למרות רעיון מעולה, בימוי היה טריוויאלי ולצוות צילום מגיעות שתי סטירות. במצבים של חוסר תקשורת ורבאלית ומנטאלית היה אפשר רק על בסיס של משחק צבעים ורקורסים להשיג את האיכות המבוקשת...חבלללל... בכל זאת כמה מילים על רמת המשחק. לא בחינם דווקא המבוגרים הרשימו אותך, שון. הפער בין רמת המשחק של ירדן בר כוכבה ויבגניה דודינה בהשוואה למשחק של גאיה טראוב והנרי דוד, אהובנו, הרבה יותר גדול מאשר פער בין דוסית מהממת וארס רגשן ממוצא רוסי. אפילו לוסי דובינצ'יק, הנפלאה, הפעם אכזבה, בעיקר בגלל טקסטים של דמותה הדלים ביותר. הנרי עדיין לא משחק ברמה נדרשת, יש לו כישרון, אבל הוא לא מנוצל כי הוא עדיין תלמיד ולא מסטר. רצוי לו מאוד לחזור ל"גשר" ל"אבא" אריה ולהזיע כמו שצריך, ללמוד, להסכים לתפקיד הכי קטן על הבמה רצינית ואז לחזור אלינו. ואם לא יעשה את זה - אז נהנה רק מהמראה שלו, מה יש? וכאן סוף כל סוף אני מגיעה לנשוא. הבדל בין הנרי וג'קו - זה הבדל בין מסטר ומתלמד. בין מקצוען וחובב. בין עלוף ובין רס"ר. כל אחד וודאי בתחום שלו. ג'קו יכול להתמודד עם אנשים הכי מקצועיים בתחום בגובה העניים. לפני הנרי עוד דרך ארוכה. כהוכחה אני מזכירה לכם ביצוע "האם להיות בך מאוהב" של ג'קו עם תזמורת פילרמונית. במשך ימים ספורים הוא גישר פער עצום ונתן ביצוע מרשים ואיכותי. לא בטוחה שזמרים רבים וטובים בעל ניסיון היו מסוגלים לעשות את זה... ואיך לא לתפוס טרמפ ולא לדבר על סקס(אפיל) באמצע שבת לפני כל הפורום. לא אני התחלתי, רק ממשיכה. הנרי נער/גבר יפה - אין מילים. אבל גם בתחום הזה אין מה להשוות אותו עם ג'קו. ג'קו טעון סקס. וכמו מוליך טעון יוצר סביבו שדה סקסו - מגנטי שמושך אליו כל מי שרק מתקרב, ללא צורך במרחק הנגיעה. הנרי לאומתו רק מזמין להנות מהיופי שלו, זה סקסאפיל אבל בטיטולים. הוכחות? הוכחה הכי טובה - יכולת של ג'קו להתפרק על הבמה. ולהביא את הקהל לרמת התפרקות מאוד קרובה. קתרסיס קוראים שזה אנשי מקצוע מלומדים...עוד הוכחות? ok , בקטנה...זוכרים סיפור של שידור חי, אך לא מתוכנן באינטרנט? זוכרים עד כמה חבר שלו היה שמח לראות את ה"ביצוע"? אז מי אני שאתווכח עם עובדות...ובחזרה להנרי, הוא בעצמו סיפר שעדיין לא יצאה לו ליהנות מסקס כמו שצריך. כן, קוראים דברים בעולם, מקווה שהוא ישלים פער בקרוב,ילצד לתת את עתמך, להתפרק, אפילו לפני שיחזור לקחת שיעורי משחק...בהצלחה לו, חבללל על חומר גלם כזה משובח ואיכותי...