בנות!

בנות!

שמעתי שג'קו היה בחדשות? פיספסתי את זה.. אין סיכוי שאני יראה את זה עכשיו נכון :/ ?!

rifkin1

New member
בחדשות? את מתכוונת אולי

שהזכירו אותו בכתבה שעשו על לואי להב אתמול והיום הזכירו אותו בהקשר לפתיחה של כוכב נולד5 לא משהו הסטרי...

דורית41

New member
שלי-אם את מתכוונת לכתבה על לואי להב

שבמסגרתה צויין כי לואי להב עובד עם ג'קו על הדיסק שלו, את יכולה לראות -באתר של קשת/חב' החדשות/ב"ארץ"-כתבה של אילן לוקאץ' מ21/3.

rifkin1

New member
../images/Emo207.gifהנרי דוד בארץ נהדרת !!!!

מעצבן אותי שהפכו אותו לסמל סקס...הוא כל כך הרבה מעבר לזה. מבחינתי הוא קודם כל שחקן.

kapit5

New member
אפרופו הנרי דוד

היום פעם ראשונה ראיתי אותו בטלויזיה (לפני זה רק בתמונות) ריפקין אני מקווה שאת לא תיכעסי עליי-אני לא יודעת איך כישורי המשחק שלו,כפי שציינתי,לא ראיתי את הסידרה אבל בהחלט יש לו את זה.... יש בבחור הזה משהו כובש.

rifkin1

New member
אין ספק שהוא נראה ממש ממש טוב

אבל הוא שחקן עוד יותר טוב. חוץ מזה, תמיד שאומרים סמל סקס אני ישר נזכרת בכל החבורה המלוקקת הזו של רן, יודה, מייקל לואיס, גיא אריאלי וכ'ו שמבחינתי הם חבורה של נערי פוסטר מלוקקים וזהו...(מקווה שאף אחת לא נעלבת...זה לא אישי
)

rifkin1

New member
ג'קו סמל סקס???

מקווה מאוד שלא...כלומר, יש לו סקס אפיל אבל זה לא הופך אותו לסמל סקס... אני רוצה שהוא יהיה מוכר כמוסיקאי ולא בזכות המראה

רנה6

New member
ואני?!

מוכנה לקבל אותו עם הכל...כישרון מוסיקלי, סמל סקס...אוף, נזכרתי ששתיתי היום מין המשקה שמשמח לבב אנוש

shongold

New member
בוקר סליחה מראש...זה מזכיר לי

שג'קו עשה סקס עם..פיל..סליחה סליחה סליחה, לכל אלה שפגעתי ברגשותיהן על הבוקר.. הייתי חייבת..

shongold

New member
אה..ולגבי הנרי דוד נדמה לי שגם הוא

עשה סקס עם פיל...כך ראיתי אבל..תסלחו לי שוב..אני לעומת זאת נו מה לעשות בעוונותי לא כל כך התפעלתי מהסדרה...כן נכון נעשה נסיון לסדרה איכותית לגשר בין החילוניות המוחלטת לחרדיות המוחלטת ועוד יותר בין ישראלים לבין 'רוסים' מרחק בלתי ניתן לגישור במחוזותינו. התחיל לא רע ואחר כך נסחף למחוזות הטלנובלה באיצטלת צו פיוס, אמנם טלנובלה ברמה גבוהה מהרגיל אבל עדיין משוייכת לז'אנר לטעמי. ולגבי המשחק, דווקא המבוגרים מבין השחקנים הרשימו אותי. הצעירים פחות. באיזה שהוא שלב אני יצאתי מהמשחק...

Nova5

New member
הנרי... ג'קו...וסקס עם ../images/Emo205.gif

שון, רוצה להצטרף לדעה שלך בקשר ל"מרחק הנגיעה".סדרה ודאי לא הייתה צריכה להיות עתק דוקומנטארי מחיינו - זאת אפשר להבין. אך גם ליצירה אומנותית ברמה גבוהה היא גם לא הגיעה, למרות שפוטנציאל רעיוני כן היה קיים. ואם זה לא משהו אמיתי ולא "רומאו ויוליה" של בני-ברק...אז יצאה טלנובלה איכותית, שיהיו בריאים. אני בתור מישהי שנהנתה מהבנת הדיבוב משני עולמות, ואפילו משלוש, כולל אידיש, יכולה להגיד, שסיבה היא לא רמת המשחק אלא איכות התסריט, בימוי וצילום. תסריט לא הצליח להתרומם, למרות רעיון מעולה, בימוי היה טריוויאלי ולצוות צילום מגיעות שתי סטירות. במצבים של חוסר תקשורת ורבאלית ומנטאלית היה אפשר רק על בסיס של משחק צבעים ורקורסים להשיג את האיכות המבוקשת...חבלללל... בכל זאת כמה מילים על רמת המשחק. לא בחינם דווקא המבוגרים הרשימו אותך, שון. הפער בין רמת המשחק של ירדן בר כוכבה ויבגניה דודינה בהשוואה למשחק של גאיה טראוב והנרי דוד, אהובנו, הרבה יותר גדול מאשר פער בין דוסית מהממת וארס רגשן ממוצא רוסי. אפילו לוסי דובינצ'יק, הנפלאה, הפעם אכזבה, בעיקר בגלל טקסטים של דמותה הדלים ביותר. הנרי עדיין לא משחק ברמה נדרשת, יש לו כישרון, אבל הוא לא מנוצל כי הוא עדיין תלמיד ולא מסטר. רצוי לו מאוד לחזור ל"גשר" ל"אבא" אריה ולהזיע כמו שצריך, ללמוד, להסכים לתפקיד הכי קטן על הבמה רצינית ואז לחזור אלינו. ואם לא יעשה את זה - אז נהנה רק מהמראה שלו, מה יש? וכאן סוף כל סוף אני מגיעה לנשוא. הבדל בין הנרי וג'קו - זה הבדל בין מסטר ומתלמד. בין מקצוען וחובב. בין עלוף ובין רס"ר. כל אחד וודאי בתחום שלו. ג'קו יכול להתמודד עם אנשים הכי מקצועיים בתחום בגובה העניים. לפני הנרי עוד דרך ארוכה. כהוכחה אני מזכירה לכם ביצוע "האם להיות בך מאוהב" של ג'קו עם תזמורת פילרמונית. במשך ימים ספורים הוא גישר פער עצום ונתן ביצוע מרשים ואיכותי. לא בטוחה שזמרים רבים וטובים בעל ניסיון היו מסוגלים לעשות את זה... ואיך לא לתפוס טרמפ ולא לדבר על סקס(אפיל) באמצע שבת לפני כל הפורום. לא אני התחלתי, רק ממשיכה. הנרי נער/גבר יפה - אין מילים. אבל גם בתחום הזה אין מה להשוות אותו עם ג'קו. ג'קו טעון סקס. וכמו מוליך טעון יוצר סביבו שדה סקסו - מגנטי שמושך אליו כל מי שרק מתקרב, ללא צורך במרחק הנגיעה. הנרי לאומתו רק מזמין להנות מהיופי שלו, זה סקסאפיל אבל בטיטולים. הוכחות? הוכחה הכי טובה - יכולת של ג'קו להתפרק על הבמה. ולהביא את הקהל לרמת התפרקות מאוד קרובה. קתרסיס קוראים שזה אנשי מקצוע מלומדים...עוד הוכחות? ok , בקטנה...זוכרים סיפור של שידור חי, אך לא מתוכנן באינטרנט? זוכרים עד כמה חבר שלו היה שמח לראות את ה"ביצוע"? אז מי אני שאתווכח עם עובדות...ובחזרה להנרי, הוא בעצמו סיפר שעדיין לא יצאה לו ליהנות מסקס כמו שצריך. כן, קוראים דברים בעולם, מקווה שהוא ישלים פער בקרוב,ילצד לתת את עתמך, להתפרק, אפילו לפני שיחזור לקחת שיעורי משחק...בהצלחה לו, חבללל על חומר גלם כזה משובח ואיכותי...

shongold

New member
נובה סיכמת הדברים ברמה מקצועית

ואין לי אלא להסכים עם כל מילה. ובמיוחד בנושא טיב ורמת התסריט. שלא נסק כפי שראוי היה לו לנסוק ולהעמיק והרחיב בנושא כל כך טעון רחב ואמביוולנטי לכל צד. ממנו ניתן היה ליצור סדרת מופת. ולגבי רמת המשחק לירדן בר כוכבא הנפלאה הייתי מוסיפה כאן את בעלה שיחיה מהסרט צחי גראד ומלבד יבגניה המדהימה בן זוגה שלה לסרט סשה מינץ - שגם ממנו התרשמתי. ולגאיה טראוב והנרי דוד אין להם אלא עוד לספוג קילומטראז' בעשיית המשחק, כדי להגיע באמת לרמת משחק מרשימה. ולגבי ג'קו - על דבריך שם 'למעלה' אני "חותמת גומי"! בענין המקצוענות בעשיית השירה. ובענין הסקס...חושני יצרי אירוטי - צר המקום מלהכיל את מה שאפשר וניתן לכתוב בנושא...חחח

רנה6

New member
שון, מה את עושה כאן על הבוקר?!

מה עם הפסח...נקיונות, בישולים...לא רוצה לבאס את כולכן, אבל אצלי חצי פסח לפחות במקפיא...לא בטוחה שאשרוד עד היום הנכסף...מה שבטוח, יהיה לכולם אוכל לשבוע...אחר כך יצטרכו כנראה למצוא פתרונים

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:הסקס עם הפיל של ג'קו

פשוט גדול

שונית 7

New member
מה שנקרא איזה כיף ל"פיל"ומקווה שלא

נזכה לעוד הערה אדומה ונוזפת

שונית 7

New member
עד כמה שראיתי יש לו חוש הומור לא רע

בכלל ואני מקווה שהוא לוקח דברים בפרופורציות

Karina85

New member
עם כל השרשורים שהיו פה...

ג'קו תעשה לי, שרשורי זוויות ועוד ועוד... נראה לי שהוא כבר התרגל...

למעלה