בנות!

שונית 7

New member
נכון שג'קו קודם כל מוזיקאי!!אין ספק

אבל כל רוקר טוב מטבע הדברים הפך והופך ל"סמל סקס" אין מה לעשות זאת עובדה אבל בודאי ובודאי שלא מהסוג של מייקל לואיס או יהודה לוי.לגבי רן לדעתי עוד לא אמר את המילה האחרונה:לפעמים כל האמצעים כשרים ע"מ להשיג את המטרהפורסם שהוא פונה לקולנוע ולדעתי הוא יעלה גם על אבא שלו שהלך לו לא רע בכלל בארה"ב. בקיצור רוק וסקס הן כמעט מילים נרדפות

דורית41

New member
נכון,אין סתירה

אפשר להיות גם מוזיקאי וגם סמל סקס,אבל מזן אחר,לא מהזן של יהודה לוי.-שכחתן את פרוייקט הדוגמנות (נדמה לי מפנאי פלוס,לא זוכרת). ובמעבר חד-לאלו מכן מתעניינות ברן דנקנר ובקריירת הקולנוע שלו,(לא כולל אותי,וזו לא התנצלות!!) קראתי שהוא נסע השבוע לקנדה לצלם סרט, הוא ישהה בקנדה וארה"ב חודש וחצי.

shongold

New member
ובאשר ליהודה לוי..ובכן בחירות של

אנשים אלה בחירות..אבל נדמה לי ולא ראיתי..שהוא עשה סרט בשם "יוסי וג'אגר" ועד כמה שזכור לי הביקורות היו יוצאות מן הכלל לגבי אופן משחקו. סתאם משהו למחשבה..

שונית 7

New member
צודקת שון גם ראיתי את הסרט עניין

של סטיגמות .,לא תמיד יש קשר למציאות,כנראה יותר מדי טלנובלות ובייחוד "האלופה"

shongold

New member
בוקר טוב שונית

שחק גם בסרט "מדורת השבט" שגם זכה לשבחים. לא טוב להכליל.. ללא ספק רואים מה שרואים הכי הרבה - ומכאן הסקנת המסקנות

rifkin1

New member
יש לי בעייה עם מפורסמים

שעושים הכל מהכל...שזה כולל פסטיגלים, דוגמנות, טלנובלות, סרטים ושבנוסף גם מככבים במדורי הרכילות והחדשות...הם הופכים להיות ממוסחרים ומאוסים ורואים אותם בכל חור. יהודה לוי הוא שחקן תותח, אני מתה עליו בסרטים שלו ('שושלת שווארץ', 'יוסי וג'אגר') אבל הוא בכל מקום...וכך גם חברה שלו והחבר לשעבר שלה...ועוד כמה. כמובן שאם אתה שחקן/זמר אין שום דבר פסול בכך שתיקח על עצמך עוד פרוייקטים מהצד אבל במינון הנכון. קחו למשל את מירי מסיקה, היא זמרת ויוצרת ענקית אבל היא עשתה סרט והצגה שזה אחלה אבל היא קודם כל זמרת. מכל הכוכבים הנולדים שהספיקו להוכיח את עצמם (עדיין לא מאיה וג'קו) אני הכי מעריכה את שי גאבסו. הוא קודם כל מוסיקאי מוכשר וזו היתה המטרה שלו מההתחלה...כוכבות לא עניינה אותו. ואף אחד לא הצליח למשוך אותו לכל מני כיוונים שהם לא מוסיקה. אנשים זוכרים את השיר האחרון שהוא הוציא לרדיו ולא עם איזו בחורה הוא יצא... אני אישית מקווה שג'קו יילך בדרך הזו.

rifkin1

New member
ועוד משהו...

אני מקווה שג'קו יימצא עצמו בסקרים/מצעדים כגון: הזמר הטוב ביותר/ השיר הטוב ביותר ולא במצעדים כמו 'הגבר הסקסי'...

זה אפרופו ה"סקס עם ה../images/Emo205.gif"

ריף... אין מה לעשות.... הבנאדם מוכשר: יוצר משכמו ומעלה, זמר מעולה ו..... גם סקסי.... אז אם ייבחר לכזה במקביל להכרה שיקבל כיוצר וזמר.... נראה שאין בעיה.... נראה לי שגם לו לא תהיה בעיה עם זה....

שונית 7

New member
למרות שיש צדק בדברים אסור לשכח

שקשה מאוד לאמנים להתפרנס בארץ ולכן הם שןלחים שלוחות לכל הכיוונים ובסה"כ
זאת לא מילה גסה. צריך להיות גם פרקטי אבל לא לשכח להזהר במינונים אחרת הפער בין מי שאתה ובין התדמית שנוצרה לך גדול ובלי שום קשר למציאות. אני יכולה לתת דוגמה דווקא את יהודה לוי שנוצרה לי תדמית די גרועה עליו ודווקא חברה שלי שהיא ביקורתית בצורה לא רגילה,יצא לה לפגוש אותו מספר פעמים במתנס שבו לימדה אמרה לי שהוא בחור חמד עם התנהגות צנועה וללא דופי

shongold

New member
ריפ לא שאני אוהבת דוגמנים פסטיגלים

טלנובלות להראות ולהראות למען האמת מאוס עלי ביותר. כמו דברים נוספים בגלובוס הפלאקטי הזה. אבל מכאן ולהתחיל להיות הורה ומחנך הדור ולהטיף מוסר לאנשים ככה וככה וככה וככה וכן צריך לעשות את זה ולא צריך לעשות את זה. מספיק שתדאגי לעצמך ולסביבתך הקרובה בדברים שבעיניך מהותיים. וזה כבר יהיה מעולה. מי שם אותך להיות מטיף בשער ואני מצטערת אם לצורך הענין אני בוטה. כל אחד חי את חייו כפי הבנתו סביבתו משפחתו וכל אשר השפיע על חייו. אנשים גוררים עצמם שורדים עצמם בעולמנו זה - כל אחד על פי מידת חוסנו האישי והבסיס ממנו בא. ואין אופטימלי גם אם זה נפלא לחשוב בכיוון. ואני אלך הלאה והיה וג'קו יעשה טלנובלה ישדרג כמה נשים יפיפיות בדרך יהיה מגהסופסטר של נשים עם מדרוגים בסקאלה של יופיוף החודש וגם מלך הביצה. ובו זמנית יעשה שירים טובים. סחטיין עליו שירקוד כל הדרך אל הבנק אני לא אמא שלו לא דודה שלו לא הכומר המוודה שלו וגם לא אחד מידידיו הקרובים. רק מקווה עבורו שיעשה עם עצמו מה שהוא מאחל לעצמו ולמען עצמו לא יגרר למחוזות שאחר כך יהיה לו קשה להשתחרר מהם. אבל חייו הם חייו ולא לי ולא לך ולא לאף אחד אחר להיות לו לפדגוג.

rifkin1

New member
שון, לא מטיפה לאף אחד !!!

העברתי ביקורת על כל מני סוגים של סלברטאים שיש כאן בארץ ואמרתי את דעתי על הסוג שאליו אני מתחברת או לא מתחברת. לא אמרתי לאף אחד מה לעשות ומה לא לעשות, אני לא אמא של אף אחד...הבעתי את דעתי על מפורסמים מסיומים ודרך התנהלותם. כדאי שתקראי את הודעתי שוב! אמרתי זאת בעבר למישהי כאן בפורום ואני אומר גם לך את זה: אני אומר כאן את כל העולה על ליבי ולא את ולא אף אחד אחר כאן לא יגיד לי איך להתבטא או מה לומר. ואני מצטערת אם לצורך הענין אני בוטה...כן?

shongold

New member
ריפ חומד את יודעת שאני הכי הכי הכי

בעד לכתוב כל מה שבא טוב או רע - ואנא כתבי ושוב ושוב ושוב. הבעיה שלי היא עם הטפת מוסר לאחרים. אני לא יכולה לשלול ממך להמשיך לעשות זאת. אבל שוב אני חוזרת ואומרת מספיק שכל אחד יעשה בדק בית אצלו פנימה ואז העולם באמת יהיה יפה. ואת בכלל לא בוטה

שונית 7

New member
ריפ רק אל תשכחי שג'קו יודע לא רע

מה טוב לו או רע לו ומה חשוב לו במיוחד ולהזכירך הוא סירב להשתתף בפסטיגלים וכך גם מאיה.אם הוא בכל זאת יבחר לעשות משהו שאת לא כל כך מתלהבת ממנו ,נראה לי שזה יהיה מתוך שיקולים אישיים שלו מה טוב לו להמשך דרכו.

מסכימה עם מה שכתבת

לדעתי זה לא נורא אם הוא ייקבל קצת כסף מפרסומות וטלנובלות שיקנו לו עוד פופולריות וחשיפה, ובמקביל יכתוב וילחין שירים. ג'קו בעצמו, בגלל האופי שלו, לא ייהפך להיות דמות שטחית ופלקטית, זה כבר לעולם לא יקרה לו. ואפילו אם הוא יופיע בעתיד בפסטיגל, הפסטיגל לא יהיה כבר מה שהוא, כל כך דבר שהוא ייגע בו באיזה אופן, יהיה שונה, מיוחד ומשודרג. גם לא הבנתי למה ירדו על אביב גפן בזמנו כשעשה את הפרסומת לביסלי. הוא עושה כסף גדול מזה וככה יש לו שקט נפשי וזמן ליצור. מוזר שחלק מהמחאה אליו באה מהמעריצים שלו דווקא.

rifkin1

New member
כמו שאמרתי בהודעה שלי

לדעתי האישית, אין שום דבר פסול בלקחת כל מני פרוייקטים מהצד, נתתי גם את הדוגמא של מירי מסיקה שהיא זמרת ויוצרת נפלאה ושבנוסף לשירה היא ניסתה גם משחק. אבל ברגע שמפורסם מתחיל לעשות הכל מהכל, כמו שעושים כמה מפורסמים פה בארץ, הם הופכים לדעתי להיות ממוסחרים ומאוסים, לפחות עליי לא אמרתי: ג'קו זמר, וזה הדבר היחידי שבו הוא צריך לעסוק בו ולא שום דבר אחר. כמובן שאני מקווה שנזכה לראות אותו בעוד פרויקטים אבל שלא יהפוך להיות בובה ממוסחרת כמו שקרה לנינט.

Karina85

New member
לא נראה לי שיש לך מה לדאוג...

אבל גם אם הוא ירצה להתמסחר יותר מדי לטעמך, אין לך יותר מדי מה לעשות בנידון... רק להחליט אם להמשיך לאהוב או לא אני יודעת שאני אמשיך... כי לא משנה מה הוא יעשה, הכישרון האדיר לא ייפגם, ואני גם מאמינה שהוא לא יתמסחר יותר מדי...

למעלה