בניגוד לבקשת המשפחה , נתניהו הראה תמונה של בני משפחת ביבס. בנוסף, פירט על אופן הירצחם, ובקהל צעקו לעברו קריאות מחאה.

שחר 676

Well-known member
הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"

שום שטיקים וטריקים לא יעזרו לממשלת מחדל 7.10.
הרמטכ"ל שהוא אחד משני האשמים האולטימטיבים יחד עם ראש השב"כ זכה לתשואות - ונתניהו שהקשר שלו לפאשלה רחוק מלהיות מובהק זכה לקריאות מחאה.

מעניין... לאללה מעניין.

נתניהו היקר - מרגע לרגע אני מעריך אותך יותר ויותר.

והשמאל הזה עוד מעז לכנות את מצביעי הימין בכינוי "עדר" |פנים| :ROFLMAO:...עולם הפוך.

הרמטכ"ל שהוא אחד משני האשמים האולטימטיבים יחד עם ראש השב"כ זכה לתשואות - ונתניהו שהקשר שלו לפאשלה רחוק מלהיות מובהק זכה לקריאות מחאה.

מעניין... לאללה מעניין.

והשמאל הזה עוד מעז לכנות את מצביעי הימין בכינוי "עדר" |פנים| :ROFLMAO:...עולם הפוך.
רק מראה כמה שאתה מוגבל שכלית,

ברור שכל צד רואה לפי איך שנוח לו,

השמאל רואה את הכסף שנתן ביבי לחמאס שגרם להתחמשות המאסיבית,

והימין רואה את אשמת הבכירים בצבא.

למזלך אני כאן לראות את כל הדברים+הבגידה של הדרג המדיני והצבאי בהשפעת אמריקה.

evglev1

Well-known member
מנהל

בפרל האבור גם ארה"ב תקפה את עצמה כדי לתרץ את הכניסה למלחמה?

שחר 676

Well-known member

טוף ילדון.

אל תפריע עכשיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא לא. שקרי ערוצי התרעלה והרל"בניקים המתלהבים כאן. בדוק את הנושא.

ביטניקט

Well-known member

מעניין... לאללה מעניין.

השמאל האויב הכי גדול של עצמו במו ימיו. תראו מה קרה בארה"ב, מה קורה בגרמניה ומה עוד יקרה בכל שאר המדינות שהבחירות נמצאות בפתחן. השמאל מביא עליו את קיצו.

evglev1

Well-known member
מנהל

שום שטיקים וטריקים לא יסתירו את העובדה שרצח משפחת ביבס זה פרצופה האמיתי של הלאומיות הפלסטינית.

אלפיני

Well-known member
שום שטיקים וטריקים לא יסתירו את העובדה שרצח משפחת ביבס זה פרצופה האמיתי של הלאומיות הפלסטינית.
זאת לא הנקודה בכלל. כפי שאמרתי לא פעם מהחמאס אין לי ציפיות. ראש ממשלה המתעלם מבקשה של המשפחה ומשתמש בתמונה לצרכי תעמולה זה דבר בזוי בעיני. טוב עשו הצוערים ומשפחותיהם שנתנו לו בראש בעודם מחזקים את הרמטכ"ל שלפחות היה בן אדם מספיק לקחת אחריות אדמיניסטרטיבית פומבית על המחדל.

ביטניקט

Well-known member
זאת לא הנקודה בכלל. כפי שאמרתי לא פעם מהחמאס אין לי ציפיות. ראש ממשלה המתעלם מבקשה של המשפחה ומשתמש בתמונה לצרכי תעמולה זה דבר בזוי בעיני. טוב עשו הצוערים ומשפחותיהם שנתנו לו בראש בעודם מחזקים את הרמטכ"ל שלפחות היה בן אדם מספיק לקחת אחריות אדמיניסטרטיבית פומבית על המחדל.
דווקא נראה שיש לך ציפיות מהחמאס. אם לא היו לך היית תומך בישראל ולא בחמאס.

ביטניקט

Well-known member

טוב מאוד שהוא עשה את זה שמאלני, ואגב באישורו של אבי המשפחה ירדן ביבס שביקש ממנו שכל העולם יידע איך משפחתו נרצחה.

הפרבולה1

Well-known member

ישראל שילמה ומשלמת מחיר כבד לשחרור החטופים החיים והמתים , העיסקה עלולה לעלות בחיי יהודים בעתיד משחרור הרוצחים מהכלא, וזכותו של ראש הממשלה להשתמש בתמונות חטופים לצורך תעמולה ציונית.

אלפיני

Well-known member
ישראל שילמה ומשלמת מחיר כבד לשחרור החטופים החיים והמתים , העיסקה עלולה לעלות בחיי יהודים בעתיד משחרור הרוצחים מהכלא, וזכותו של ראש הממשלה להשתמש בתמונות חטופים לצורך תעמולה ציונית.
שמעת כל כבוד המת? זו זכותו רק במידה והמשפחה מאשרת לו. המשפחה אישרה לדובר צה"ל לפרסם את נסיבות מותם של שירי, אריאל, וכפיר ז"ל. שם שזה נגמר. ולראיה, את טקס ההלוויה הם רצו לערוך באופן פרטי ללא אף נציג של ממשלת ישראל.

לממשלת הזוועות היה שנה וחצי לנסות לישר הדורים על תושבי ניר עוז, והיא התעלמה מהם. לא מגיע לה שום פרס בכך שעכשיו הם ישמשו ניצבים לתעמולה הפוליטית הפנימית שלהם, שאגב אין שום קשר בינה לבין ציונות.

למעלה