מה קשור הלוויה שמאלני? נתניהו לא ערך להם הלוויה, הוא רק דיבר עליהם והציג את תמונותיהם בחיים.רצונם כבודם .
הלוויה היא פרטית ואין כל סיבה שתקבל פרסום במדיה
בזמן השבר והצער שהמשפחה נמצאת בו .
מה קשור הלוויה שמאלני? נתניהו לא ערך להם הלוויה, הוא רק דיבר עליהם והציג את תמונותיהם בחיים.רצונם כבודם .
הלוויה היא פרטית ואין כל סיבה שתקבל פרסום במדיה
בזמן השבר והצער שהמשפחה נמצאת בו .
הרמטכ"ל שהוא אחד משני האשמים האולטימטיבים יחד עם ראש השב"כ זכה לתשואות - ונתניהו שהקשר שלו לפאשלה רחוק מלהיות מובהק זכה לקריאות מחאה.הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"
![]()
נתניהו הראה תמונה של בני משפחת ביבס: "אם היו יכולים - היו רוצחים את כולנו באותה אכזריות"
ראש הממשלה נשא דברים בטקס הסיום של מחזור 71 בקורס הקצינים הקרביים, והציג את תמונתם של שירי, אריאל וכפיר שנרצחו בשבי. בניגוד לבקשת משפחת ביבס, נתניהו פירט על אופן הירצחם, ובקהל צעקו לעברו קריאות מחאה. הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"www.ynet.co.il
שום שטיקים וטריקים לא יעזרו לממשלת מחדל 7.10.
רק מראה כמה שאתה מוגבל שכלית,הרמטכ"ל שהוא אחד משני האשמים האולטימטיבים יחד עם ראש השב"כ זכה לתשואות - ונתניהו שהקשר שלו לפאשלה רחוק מלהיות מובהק זכה לקריאות מחאה.
מעניין... לאללה מעניין.
נתניהו היקר - מרגע לרגע אני מעריך אותך יותר ויותר.
והשמאל הזה עוד מעז לכנות את מצביעי הימין בכינוי "עדר"![]()
...עולם הפוך.
בפרל האבור גם ארה"ב תקפה את עצמה כדי לתרץ את הכניסה למלחמה?רק מראה כמה שאתה מוגבל שכלית,
ברור שכל צד רואה לפי איך שנוח לו,
השמאל רואה את הכסף שנתן ביבי לחמאס שגרם להתחמשות המאסיבית,
והימין רואה את אשמת הבכירים בצבא.
למזלך אני כאן לראות את כל הדברים+הבגידה של הדרג המדיני והצבאי בהשפעת אמריקה.
נתנו ליפנים לתקוף שיהיה תירוץ להיכנס למלחמה.בפרל האבור גם ארה"ב תקפה את עצמה כדי לתרץ את הכניסה למלחמה?
לא נראה לי שטיפול פסיכיאטרי כבר יעזור לךנתנו ליפנים לתקוף שיהיה תירוץ להיכנס למלחמה.
אחי זה האמת,בחומרים מהזמן האחרון זה התגלה.לא נראה לי שטיפול פסיכיאטרי כבר יעזור לך
באייזה חומרים בדיוק, החומרים הכימיים שאתה שואף או מזריק לעצמך?אחי זה האמת,בחומרים מהזמן האחרון זה התגלה.
ראיתי סרט היסטוריה ביוטיוב שדיבר על זה.באייזה חומרים בדיוק, החומרים הכימיים שאתה שואף או מזריק לעצמך?
של אל ג'זירה או של ה BBC ? אם היה כזה סרט אמין היית מזמן מביא קישור.ראיתי סרט היסטוריה ביוטיוב שדיבר על זה.
לא זכרתי באתו רגע לשמור,אין קשר לערבים זה פרל הרבור,עוד לפני שמדינת ישראל קמה וארה"ה הייתה בעדה.של אל ג'זירה או של ה BBC ? אם היה כזה סרט אמין היית מזמן מביא קישור.
טוף ילדון.רק מראה כמה שאתה מוגבל שכלית,
ברור שכל צד רואה לפי איך שנוח לו,
השמאל רואה את הכסף שנתן ביבי לחמאס שגרם להתחמשות המאסיבית,
והימין רואה את אשמת הבכירים בצבא.
למזלך אני כאן לראות את כל הדברים+הבגידה של הדרג המדיני והצבאי בהשפעת אמריקה.
הוא לא. שקרי ערוצי התרעלה והרל"בניקים המתלהבים כאן. בדוק את הנושא.הרמטכ"ל שהוא אחד משני האשמים האולטימטיבים יחד עם ראש השב"כ זכה לתשואות - ונתניהו שהקשר שלו לפאשלה רחוק מלהיות מובהק זכה לקריאות מחאה.
השמאל האויב הכי גדול של עצמו במו ימיו. תראו מה קרה בארה"ב, מה קורה בגרמניה ומה עוד יקרה בכל שאר המדינות שהבחירות נמצאות בפתחן. השמאל מביא עליו את קיצו.הרמטכ"ל שהוא אחד משני האשמים האולטימטיבים יחד עם ראש השב"כ זכה לתשואות - ונתניהו שהקשר שלו לפאשלה רחוק מלהיות מובהק זכה לקריאות מחאה.
מעניין... לאללה מעניין.
נתניהו היקר - מרגע לרגע אני מעריך אותך יותר ויותר.
והשמאל הזה עוד מעז לכנות את מצביעי הימין בכינוי "עדר"![]()
...עולם הפוך.
שום שטיקים וטריקים לא יסתירו את העובדה שרצח משפחת ביבס זה פרצופה האמיתי של הלאומיות הפלסטינית.הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"
![]()
נתניהו הראה תמונה של בני משפחת ביבס: "אם היו יכולים - היו רוצחים את כולנו באותה אכזריות"
ראש הממשלה נשא דברים בטקס הסיום של מחזור 71 בקורס הקצינים הקרביים, והציג את תמונתם של שירי, אריאל וכפיר שנרצחו בשבי. בניגוד לבקשת משפחת ביבס, נתניהו פירט על אופן הירצחם, ובקהל צעקו לעברו קריאות מחאה. הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"www.ynet.co.il
זאת לא הנקודה בכלל. כפי שאמרתי לא פעם מהחמאס אין לי ציפיות. ראש ממשלה המתעלם מבקשה של המשפחה ומשתמש בתמונה לצרכי תעמולה זה דבר בזוי בעיני. טוב עשו הצוערים ומשפחותיהם שנתנו לו בראש בעודם מחזקים את הרמטכ"ל שלפחות היה בן אדם מספיק לקחת אחריות אדמיניסטרטיבית פומבית על המחדל.שום שטיקים וטריקים לא יסתירו את העובדה שרצח משפחת ביבס זה פרצופה האמיתי של הלאומיות הפלסטינית.
דווקא נראה שיש לך ציפיות מהחמאס. אם לא היו לך היית תומך בישראל ולא בחמאס.זאת לא הנקודה בכלל. כפי שאמרתי לא פעם מהחמאס אין לי ציפיות. ראש ממשלה המתעלם מבקשה של המשפחה ומשתמש בתמונה לצרכי תעמולה זה דבר בזוי בעיני. טוב עשו הצוערים ומשפחותיהם שנתנו לו בראש בעודם מחזקים את הרמטכ"ל שלפחות היה בן אדם מספיק לקחת אחריות אדמיניסטרטיבית פומבית על המחדל.
טוב מאוד שהוא עשה את זה שמאלני, ואגב באישורו של אבי המשפחה ירדן ביבס שביקש ממנו שכל העולם יידע איך משפחתו נרצחה.הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"
![]()
ישראל שילמה ומשלמת מחיר כבד לשחרור החטופים החיים והמתים , העיסקה עלולה לעלות בחיי יהודים בעתיד משחרור הרוצחים מהכלא, וזכותו של ראש הממשלה להשתמש בתמונות חטופים לצורך תעמולה ציונית.הרמטכ"ל, שזכה לתשואות: "סליחה שלא הצלחנו להביא אותם בחיים"
![]()
שמעת כל כבוד המת? זו זכותו רק במידה והמשפחה מאשרת לו. המשפחה אישרה לדובר צה"ל לפרסם את נסיבות מותם של שירי, אריאל, וכפיר ז"ל. שם שזה נגמר. ולראיה, את טקס ההלוויה הם רצו לערוך באופן פרטי ללא אף נציג של ממשלת ישראל.ישראל שילמה ומשלמת מחיר כבד לשחרור החטופים החיים והמתים , העיסקה עלולה לעלות בחיי יהודים בעתיד משחרור הרוצחים מהכלא, וזכותו של ראש הממשלה להשתמש בתמונות חטופים לצורך תעמולה ציונית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.