בניו יורק אין שום בעיה לחב"ד להרים הופעה בטיימס סקוור בהפרדה נשים גברים

Henry0

Well-known member
הסטייה שלך מהנושא מוכיחה שקלעתי בול
חלאות השמאל הסטאלניסטיות כאן בארץ אוסרים אירועים בהפרדה בין גברים לנשים. בניגוד למקובל הדמוקרטיות.
בניו-יורק הפסיקו את המימון לכמה בתי ספר חרדים,
כי לא לימדו ליבה.
כל מדינה ועיר והתרבות שלה.

בעיר שתרבותה מקדשת את שיוויון הגבר-אישה,
ארועים פומביים בהפרדות זה לתקוע אצבע בעיין.
זה לא בשביל תפילה, אפשר להתפלל בבית כנסת,
זה בשביל לעשות דווקא.

וזו אולי ההזדמנות,
שגם היהדות תתקדם מהתקופות הפרימיטיביות,
ותעניק לנשים זכויות שוות.
בלי להתיישר עם ערכים מודרניים צודקים,
לטווח ארוך אין ליהדות סיכוי לשרוד.

Harrington

Well-known member
מנהל
וזו אולי ההזדמנות,
יקירי, אתה חי בדפי המסרים משנות ה80' (שגם אז כבר היו מחורטטים). אין שום מחסור בזכויות לאשה ביהדות. זה נרטיב שתוקפי הדת/יים רצו איתו כמה שנים לאחר שמישהו זרק להם משהו בעניין והם לא הכירו מספיק את הדת או העולם הדתי בשביל להבין שמדובר בחרטוט מצוי שאין לו כל אחיזה במציאות.

מאז תוקפי הדת/יים התפתחו קמעה וכיום כבר פחות מריצים את הנרטיב הזה, לאחר שגילו שהוא בס"ה מעורר גיחוך ומוציא את המשמיעים אותו בורים ועמי ארצות.

ממליץ לך בחום להתעדכן מה מפיצים בימינו.

אגב משפט הסיום שלך פשוט גדול מהחיים, לפנתאון מה שנקרא :). העם (או דת) הכי עתיק באנושות, אבל לדעת מר הנרי הידען "אין לו סיכוי לשרוד" :). חחח, במלוא הרצינות גרמת לי לצחוק כאן בקול רם מול המחשב :).

Harrington

Well-known member
מנהל
אין מחסור, בתנאי שאתה שובניסט.
אולי. אבל די בלהיות בן אדם. יהודי. משתייך למגזר(ים). מכיר את המגזר(ים). בעצם גם די להיות סתם בן אדם שיודע על מה הוא מדבר ולא נזון מדפי מסרים מקושקשים שכל עניינם פיזור רעל, פילוג והפצת בורות.
בדיוק מסיבה זו הצעתי שתתעדכן בדפי המסרים, שכן לענ"ד הם התחלפו מזמן. אלה שעדיין רצים עם מיעוט זכויות לאשה הדתית רק מגלים בכך את ערוות בורותם ברמה מטורפת. אמנם זה לא חריג למחנה התוקפים הפבלובי, אבל בכל זאת. אם הרוב כבר התגבר והבין שהוא רץ שנים עם נרטיב שקרי, חבל (ומפתיע במידה מסוימת) שנותרו בודדים שעדיין חיים במערות.

כיון שהתחלת בדברי טימטום,
רק מטומטם ימשיך ויקרא את המריחות שלך.
נו, אז אשריך שאתה מודה שאתה מטומטם. אמנם אני לא חושב שמישהו נזקק להודאתך כדי לדעת זאת :). אבל עדיין, כל הכבוד על יושרך והגינותך.

כל שנותר לי כאמור מעלה, הוא להציע שתתעדכן. לא חלילה באמת ובמציאות. זה הרי לא משהו שאתה יודע להתחבר אליו. אבל לפחות לדפי המסרים של מחנה התוקפים. כאמור, גם אלו השתנו זה מכבר.

בריאות יקירי החכם שבאדם.

Henry0

Well-known member
אולי. אבל די בלהיות בן אדם. יהודי. משתייך למגזר(ים). מכיר את המגזר(ים). בעצם גם די להיות סתם בן אדם שיודע על מה הוא מדבר ולא נזון מדפי מסרים מקושקשים שכל עניינם פיזור רעל, פילוג והפצת בורות.
בדיוק מסיבה זו הצעתי שתתעדכן בדפי המסרים, שכן לענ"ד הם התחלפו מזמן. אלה שעדיין רצים עם מיעוט זכויות לאשה הדתית רק מגלים בכך את ערוות בורותם ברמה מטורפת. אמנם זה לא חריג למחנה התוקפים הפבלובי, אבל בכל זאת. אם הרוב כבר התגבר והבין שהוא רץ שנים עם נרטיב שקרי, חבל (ומפתיע במידה מסוימת) שנותרו בודדים שעדיין חיים במערות.

נו, אז אשריך שאתה מודה שאתה מטומטם. אמנם אני לא חושב שמישהו נזקק להודאתך כדי לדעת זאת :). אבל עדיין, כל הכבוד על יושרך והגינותך.

כל שנותר לי כאמור מעלה, הוא להציע שתתעדכן. לא חלילה באמת ובמציאות. זה הרי לא משהו שאתה יודע להתחבר אליו. אבל לפחות לדפי המסרים של מחנה התוקפים. כאמור, גם אלו השתנו זה מכבר.

בריאות יקירי החכם שבאדם.
מרחן בלתי נילאה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה.
נעים מאוד, הרינגטון.

אומר שוב, ככל שבכל זאת תסכים להואיל בטובך להתייחס עניינית, תשמח אותי עד אין קץ. אני מבין את הקושי המובנה במקרה שלך ואני לגמרי סלחן לאפשרות שלא תצליח לעשות כן. מתוך כך אני גם זורם בכיף עם הקללות וכינויי הגנאי שהמקלדת שלך מנפיקה כלפי (למעשה אני רואה בחלקם כמחמאה במקרה של המקלדת שלך). אבל בכל זאת, ככל שתוכל, אולי בסיוע אחד השכנים שמבינים קצת יותר, זה יכול להיות מרתק.

Henry0

Well-known member
נעים מאוד, הרינגטון.

אומר שוב, ככל שבכל זאת תסכים להואיל בטובך להתייחס עניינית, תשמח אותי עד אין קץ. אני מבין את הקושי המובנה במקרה שלך ואני לגמרי סלחן לאפשרות שלא תצליח לעשות כן. מתוך כך אני גם זורם בכיף עם הקללות וכינויי הגנאי שהמקלדת שלך מנפיקה כלפי (למעשה אני רואה בחלקם כמחמאה במקרה של המקלדת שלך). אבל בכל זאת, ככל שתוכל, אולי בסיוע אחד השכנים שמבינים קצת יותר, זה יכול להיות מרתק.
מרחן בלתי נילאה

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה
תגיד, אם מישהו כותב 800 פעם "מרחן בלתי נילאה", זה אומר שהוא מרחן יותר מאחרים כמו למשל מושא דבריו (אמנם לא ברור אם הכותב מזדהה כך או מנסה לתקוף מישהו אחר, בכל אופן איך שהוא חווה התקפה)? כאילו... נראה לעניות דעתי אני הקטן שכתיבה חוזרת ונשנית של אותו משפט היא מריחה בפני עצמה. מריחה בלתי נלאית ובלתי נדלית אגב. אבל אולי זה רק אני :).

בכל אופן שמחתי שוב לקבל התייחסות חמה ממך הנרי יקר :). שוב העלית חיוך על פני ואני אסיר תודה לך על כך ובכלל.

Henry0

Well-known member
תגיד, אם מישהו כותב 800 פעם "מרחן בלתי נילאה", זה אומר שהוא מרחן יותר מאחרים כמו למשל מושא דבריו (אמנם לא ברור אם הכותב מזדהה כך או מנסה לתקוף מישהו אחר, בכל אופן איך שהוא חווה התקפה)? כאילו... נראה לעניות דעתי אני הקטן שכתיבה חוזרת ונשנית של אותו משפט היא מריחה בפני עצמה. מריחה בלתי נלאית ובלתי נדלית אגב. אבל אולי זה רק אני :).

בכל אופן שמחתי שוב לקבל התייחסות חמה ממך הנרי יקר :). שוב העלית חיוך על פני ואני אסיר תודה לך על כך ובכלל.
מרחן בלתי נילאה

evglev1

Well-known member
מנהל
כי לא לימדו ליבה.

זה בשביל לעשות דווקא.

וזו אולי ההזדמנות,
זאת אומרת שגם אירוע מעורב לגברים ונשים בבני ברק זה לתקוע אצבע בעין?

Harrington

Well-known member
מנהל
ההפך, איש שקרן, ההפך.

בבני ברק, תפילה מעורבת זה הכנסת אצבע בעיין.
חברה' יקרים, לא יודע איך לספר לכם את זה, אבל אתם כותבים בדיוק את אותו דבר למקרה שאינכם שמים לב :). אמנם מוסיפים יפה את המילה "להיפך", אבל תכל'ס משמעות דבריכם זהה ואפילו בחירת המילים כמעט זהה לחלוטין :).

מצטער אם הרסתי לכם דיון סרק מרתק.

1741185445184.png

evglev1

Well-known member
מנהל
חברה' יקרים, לא יודע איך לספר לכם את זה, אבל אתם כותבים בדיוק את אותו דבר למקרה שאינכם שמים לב :). אמנם מוסיפים יפה את המילה "להיפך", אבל תכל'ס משמעות דבריכם זהה ואפילו בחירת המילים כמעט זהה לחלוטין :).

צפה בקובץ המצורף 124458
אני מודע לזה היטב, בדיוק חשבתי אם לכתוב לו שיש לו בעיות קשות בהבנת הנקרא, אבל נראה שזה אפילו יותר עמוק היה חשוב לו לקרוא לי שקרן גם אם הוא מסכים איתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מודע לזה היטב, בדיוק חשבתי אם לכתוב לו שיש לו בעיות קשות בהבנת הנקרא, אבל נראה שזה אפילו יותר עמוק היה חשוב לו לקרוא לי שקרן גם אם הוא מסכים איתי.
כאחד ה'סובלים'* הראשיים מהקללות וכינויי הגנאי של האיש והצורך הפבלובי שלו להוסיף אותם גם כשהוא באופן נדיר מתיימר להגיב עניינית, אין לי אלא להישען לאחור ולחייך :).

* נא לא לראות בזה יותר מאשר הגדרה יבשה, לא התקרבנות חלילה :). אני ממש לא סובל מדברי הנרי, אלא נהנה מהם ברוב המוחלט של הזמן.

Henry0

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 124458
מרחן בלתי נילאה

אם הצורך למריחה גדול מיכולת ההבנה,
יוצאים שטויות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה

אם הצורך למריחה גדול מיכולת ההבנה,
יוצאים שטויות.
אחחח... המורח על מרחן בלתי נלאה מורח זאת באופן בלתי נלאה ואף בלתי נדלה, אבל 'שוכח' (או שמא אינו מסוגל מנטלית) להתייחס עניינית, במקרה הזה לעובדה שהוא כותב "להיפך" ו"שקרן" על דברים שהוא לגמרי מסכים איתם וכותב אותם בעצמו :).

אז בכיף אמשיך ליהנות מהכינויים שאתה מצמיד לי הנרי חמוד. בין אם אתה מנסה להציג את עצמך דרכם ובין אם אתה מנסה לומר משהו עלי, אני חי בשלום עם שתי האפשרויות. אבל בחייאת... תתעלם ותתחמק כאוות נפשך, אבל הבן את מה שנכתב לך למעלה ולפחות בדיון שם אליו התייחסתי, תפסיק להגחיך את עצמך. רמת הרחמים שאתה מעורר הופכת להיות קצת בלתי נעימה.

Henry0

Well-known member
אחחח... המורח על מרחן בלתי נלאה מורח זאת באופן בלתי נלאה ואף בלתי נדלה, אבל 'שוכח' (או שמא אינו מסוגל מנטלית) להתייחס עניינית, במקרה הזה לעובדה שהוא כותב "להיפך" ו"שקרן" על דברים שהוא לגמרי מסכים איתם וכותב אותם בעצמו :).

אז בכיף אמשיך ליהנות מהכינויים שאתה מצמיד לי הנרי חמוד. בין אם אתה מנסה להציג את עצמך דרכם ובין אם אתה מנסה לומר משהו עלי, אני חי בשלום עם שתי האפשרויות. אבל בחייאת... תתעלם ותתחמק כאוות נפשך, אבל הבן את מה שנכתב לך למעלה ולפחות בדיון שם אליו התייחסתי, תפסיק להגחיך את עצמך. רמת הרחמים שאתה מעורר הופכת להיות קצת בלתי נעימה.
מרחן בלתי נילאה

אתה באמת מאמין שמישהוא קורא את המריחות שלך?
מאידך, אולי יש בפורום מאזוכיסטים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה

אתה באמת מאמין שמישהוא קורא את המריחות שלך?
מאידך, אולי יש בפורום מאזוכיסטים.
אין לי מושג. די לי בכך שאתה מתייחס :). אני מאלה שלא כל כך מעניין אותי מה קוראים מדברי. מסתפק בעצם נוכחותם. כך למשל כאשר מאן דהוא (נקרא לו "הנרי" לצורך הדוגמה והמחשה בלבד) כותב דברי שטות והבל שכל קשר בינם למציאות קיים במוחו הקודח ובדמיונו בלבד, לי הקטן חשוב שגם האמת תופיע על המסך של הקורא. מה הוא ייקח בסופו של דבר אותו קורא? לא מעניין אותי כהוא זה :). הרי זה כלל לא בשליטתי. אבל טוב לי שיש לו את האפשרות לקחת את האמת והעובדות ושלא יהיה מוגבל בעל כורחו לשקרים בלבד.

קפיש מתוקי? אז יקירי... מרח את מריחותיך לפיהם אני מרחן באופן בלתי נלאה ובלתי נדלה עד שיכאבו לך האצבעות מצידי. אולי יבוא יום ותבין שזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי :).

בריאות וכמו תמיד, אם הנכד של השכנים יגיע מוקדם היום ויוכל לעזור לך בכל זאת להתייחס עניינית, אני כאן.

ai27

Well-known member
כי לא לימדו ליבה.
זאת החלטה תקדימית שהתקבלה לפני שבוע - ובכלל לא ברור אם תעמוד בערעור
ארה"ב היא מאוד שונה מבחינה זו - כי שם באמת יש חקיקה פדרלית וחקיקה מדינתית
בישראל זה כמעט לא קיים
זה בשביל לעשות דווקא.
לאמירה הזאת אין באמת בסיס. אין בתל-אביב חקיקה שונה - ומדובר בפועל- בהתקפה אנטישמית אלימה.
קבוצה מסויימת החליטה לתקוף קבוצות אחרות, תוך ניצול מצבן העדין - שהרי מתפללים לא יוכלו להמשיך להתפלל בעודם מותקפים.
יש רק בעיה אחת,
תקיפות על רקע דת - מנוגדות לחוק הישראלי במפורש. עם עונשי מאסר לתוקפים
בעצם רואים פה עוד דוגמה, בה פקידים שלא נבחרו החליטו - לאסור על השוטרים לאכוף את החוק.

בכל מדינה מתוקנת זה היה מוביל לפיטורם של פקידים אלו
בישראל המתונה והסובלנית - מנסים עדיין למצוא פשרה.

למעלה