עדכון והתנצלות
ראשית התנצלות: סליחה עידית שהשמטתי את תשובותייך. כאמור, על הבוקר אני לא ממש בשיא כושרי
אז הנה ריכוז התשובות המעודכן (ואני מוסיפה גם את הערתה של שירית): 1. מה חשוב לכם בפורום? einatgross1 : לי חשוב בפורום שתהיה נקודת מוצא של אהבה הערכה, עיניין, וסקרנות. שכל משתתף ידבר על עצמו בלבד, וישאיר מרחב פתוח להמון אפשריות נהדרות ולגיטמיות נוספות. שכל אחד יביא הנה את הדרך שהיא נכונה לו, ויישאר מספיק פתוח לראות, ולשמוע דרכים נוספות. הגבירה מן האגם: רמת ידע ושיח. מידע נגיש. tlingit : יצירת קהילה חמה ותומכת, יצירת מרחב התייעצות ולמידה בטוח ומועיל עידית רון: מחברי הפורום אני מצפה לשיתופיות אמיתית !! בנושאים מקצועיים. ענתוצאות: שיחה טובה, פתוחה, מעצימה, מעשירה, שתזמין מאמנים נוספים ותהווה גם מקום ומקור לאנשים שאינם עוסקים באימון אבל מבקשים להכיר אותו דרכנו. מאמנתמתלמדת: אני מצפה ללמוד מהפורום, ללמוד מתיאורי המקרים, מההצעות השונות לפתרונות ובכלל מההתייחסויות של המאמנים השונים כאן. שירית בן ישראל: חשוב לדעתי שתהיה התייחסות בפורום שלכן/ם לשונות בין תהליכי אימון לנשים לעומת גברים. קרי, מחסומים ייחודיים של נשים, שכמעט ואינם מצויים אצל גברים, המהווים חסמים בפני פריצות אישיות, מקצועיות ועסקיות. 2. למה אתם מחוייבים באינטראקציה של הפורום? הגבירה מן האגם: אמירת אמת. רמת ידע ושיח. tlingit : להקשבה ופתיחות דעת רחבה ככל האפשר, לסקרנות אינסופית, לשמחת חיים עידית רון: מתחייבת להעניק מהידע המעשי והתאורתי בתחומי. ולשתף במידע שיכול לעזור לחברים אחרים לקידומם המקצועי. ענתוצאות: לרתום אותו למחוייבות הגדולה יותר שלי בתחום האימון. אני מחוייבת ליצירה פלטפורמה מקצועית, רצינית ומעמיקה לשדה האימוני. אני רואה באימון הוויה ולא רק עיסוק ואנסה לתרום ככל שביכולתי על מנת שיקבל את המקום המכובד והראוי לו בשדה העיסוקים בארץ. מהסיבה הזו אני מחוייבת גם לתרום לרצינותו של התחום בכל דרך אפשרית ובכלל זה פעילות למען מחקר מסודר בתחום, הרחבת היצע הספרות ויצירת מערכת הסמכה מסודרת אחת ואחידה בארץ. אני מחוייבת להעביר את מסר האימון לאנשים, מנהלים, ארגונים רבים ככל הניתן (ולאו דווקא בהקשר השיווקי בלבד) ובכך להביא לידיעתם את התועלות שיש בתהליך הזה לקראת מימוש, הגשמה ופריצות דרך. בפורום הזה, אני רואה אפשרות להעמיק את המחוייבות הרחבה יותר שלי ולכן אהיה מחוייבת ליצירת בית מקצועי, חברי, תומך ומעשיר לכל באיו. מאמנתמתלמדת: אני מחוייבת ללמידה רחבה ככל האפשר 3. מהי ההבטחה שלכם באינטראקציה של הפורום ? הגבירה מן האגם: להיות מי שאני, להציע ממה שיש לי, להקשיב לכל הקולות, נוכחות במידת האפשר. tlingit : סובלנות, מתן מקום לכל אחד, פתיחת מקסימום דרכים ואפשרויות עידית רון: מתחייבת להכנס פעם ביום לפורום לשתף ולהשתתף בהודעות. ענתוצאות: לבוא מתוך אהבה, אל אנשי הפורום ואל נושאיו. לתת את כל מה שיש לי ובי לטובת העמקת הידע והחיבור של אנשי הפורום אל התחום. להזמין מתאמנים פוטנציאליים להתארח כאן על מנת להעלות סוגיות ולקבל התייחסויות שונות ומגוונות. להקשיב, לכבד, לדעת להגיש את דעותי ומחשבותי מתוך נתינה אמיתית לקבל גישות אחרות, לכבד אותן ולקחת מהן את הטוב עבורי לגלות יחד מחוזות בלתי מוכרים וליצור פריצות דרך. מאמנתמתלמדת: אני מבטיחה לשאול שאלות ולהשתתף (כמיטב הבנתי) בדיונים שיתפתחו
ראשית התנצלות: סליחה עידית שהשמטתי את תשובותייך. כאמור, על הבוקר אני לא ממש בשיא כושרי