בניית סט משלי

drlinberto

New member
תיארתי לעצמי

תיארתי לעצמי שגם את המיקסר אני צריך באיזה שלב להחליף אבל השאלה שלי היא איך אני שומע טוב דרך המגבר ורק שאני מקליט, (על -3DB) האיכות על הפנים, אפילו ללא מיקס, כאילו הסאונד רווי, הבאס מעוות, אני חושד בכרטיס. יש לי יום הולדת ,זה הזדמנות טובה לנסות כרטיס חדש
יש לך העדפה ל E-MU או ל ESI? תודה, ערן

Sunlight Theory

New member
קודם כל , מזל טוב!

שנית , אני עדיין טרוד מהמחשבה בנושא . כרטיס הקול שלך צריך להיות מהגרועים ביותר על מנת שהסאונד שיתקבל סאונד באיכות שתיארת (אגב , סתם עדכון , אתם חייבים לראות את הכרטיסים המובנים החדשים בלוחות של Asus , מ-ד-ה-י-ם!) . סבירות גבוהה יותר שעדיין משהו אינו נכון בכיוונים . לצערי לא אוכל להדריך אותך יותר משכבר הדרכתי , מלבד להפנות אותך למאמר ישן שלי שיוכל להקל עלייך מעט בשיקולי הכיוון : לחץ כאן . גם ה-ESI וגם ה-E-MU , שניהם , כרטיסים מעולים . אני מעדיף את ה-Juli 192 , כאשר איכות הסאונד היא נקודת העיקר . באופן אישי הייתי משקיע סכום כמעט כפול ב-E-MU 1212 , אבל אז הייתי אומר את אותו הדבר על ה-Multiface ואז על ה-FireFace 800 וכן הלאה...

drlinberto

New member
מאמר ישן

דבר ראשון תודה על העזרה!! באמת... תראה יש לי כמה אפשרויות או הזדמנויות לאחרונה להתחיל להופיע בכמה מקומות אבל כל מי שמדבר איתי חייב לשמוע דמו. אז אם תוכל להפנות אותי למאמר שלך, אני אשמח כי אני בטוח שגם ככה משהו לא טוב עם הכיוון .... וחוץ מזה אני אתחיל עם ה ESI, אני אולפניסט מתחיל אל לא נשכח, יש גם כרטיסים ב 12,000 שקל אם אני לא טועה, אולי גם יותר.. מחכה לתגובתך. תודה, ערן

Sunlight Theory

New member
אופס , העייפות... המאמר

[מאמר] כיוון כפתור העוצמה וסדר פעולות הכיבוי וההדלקה ה-ESI J'192 בהחלט יעשה את העבודה בשביל פרודוסר מתחיל , ובטח בשביל הקלטות סטים . הכרטיסים יכולים בנקל להגיע למיליוני דולרים - כיצד? קיימות חברות שמרכיבות בשבילך כרטיסים מאיזה חלקים (בדגש על ממירים ומעגלים משולבים\צ'יפים) שתרצה , הן אפילו ימציאו בשביל חלקים חדשים .

drlinberto

New member
ESI juli@ 192

http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={D7D3E9A6-C033-4126-8A06-5248F0C80539} האם מישהו מכיר את הכרטיס, והאם זה יעזור לי?

למעלה