בנים או בנות??

leok55

New member
בנים או בנות??

מי באמת אבל באמת יותר חרמנים?? נראה לי שבנים.... למרות שמתי שבנות חרמניות הן חרמנננניות אבל אנחנו פשוט יותר... כל יום כמעט כל היום... מה דעתכם? רצוי לנמק...

Cobe1982

New member
טוב, אחת ולתמיד:

לבנים יש את הביטוי הפיזי הכואב לחרמנות... לבנות קשה נפשית להתאפק כשהן ממש ממש רוצות... אבל זה פשוט תלוי בבנאדם! אני מכיר אנשים שלא יכולים להתאפק, ואחרי שבוע בבסיס ייפלו גם על איזה עז של פלשתיני, ובנות שמתעסקות אחר עם השניה כשאין גבר לרפואה, ולעומת זאת, אני יכול להעיד על עצמי ועל כמה בנות שהייתי איתן, שאפשר להתאפק גם במצב מאוזן, כשהמרחק בין הפנים שלנו הוא אפסי, אם יש רק סיבה קטנה להגיד `לא`... זהו. זה לא קשור לבנים/בנות.

pain is MY love

New member
גם נכון. אבל לדעתי

הכל עניין של חברה! כולנו בני אדם ולכולנו יש הורמונים בגוף וצרכים שיש לכל בני האדם פשוט בת שתצא פתאום ביציאה של "בונ'ה בא לי זין" תקבל פרצופים המומים (ועשרות זיינים שיישלפו מהמכנסיים) מהסובבים אותה ובן שאומר ככה סתם באמצע היום "איך בא לי לזיין" יקבל פרצוף של "נו עוד פעם הוא עם החרמנות שלו...." ותו לא. ולמה זה? כי החברה שלנו מסריחה! זה הכל.

Cobe1982

New member
חחחח...

כמה שאת צודקת... אבל פשוט נהייתי כזה כוסית שכל הידידות שלי מרגישות בנוח לבשר לי כמה בא להן על פין זה או אחר... בואי נייסד חברה חדשה שבה מותר לכן לספר לעולם על חרמנותכן (ובמסגרת הפתיחות- אנחנו הבנים נלבש חצאיות סקוטיות בלי כלום מתחת, אז את החרמנות שלנו העולם פשוט יראה...) מה את אומרת? אחריי לאי בודד!!!

pain is MY love

New member
תתפלא...

אבל אני מכירה גברים שלובשים חצאיות סקוטיות בלי כלום מתחת ואני מכירה גם בנות שמודות ללא בושה (אבוי!) על הרצון שלהן באיבר מין גברי... אבל האנשים האלה הם מיעוט מקופח במדינה הזאת!!! ומי יכול לשנות את העולם?...

pain is MY love

New member
רוקי?

שו זה?

resputin

New member
RHPS, להלן "מופע האימים של רוקי".

הצגה פעילה לצד הקרנת סרט הקאלט, כאשר מה שתיארת בחצי שורה ("בנים בחצאיות סקוטיות בלי כלום למטה ובנות שלא מפחדות להגיד שהן רוצות לרכוב על זין", או משהו בסגנון :)) קורה שם בהחלט. (וטוב שכך.*)

Cobe1982

New member
האמת שאני כן לובש שם משהו למטה,

כי יש בנות (כמו ורה) שחייבות לבדוק מה יש מתחת לחצאית...

angel wings

New member
בנוגע למופע האימים של רוקי...

אני פחות או יותר חברת קהילה אם אפשר לקרוא לזה ככה... ואל תכליל,אני לא אלך לגברים ואגיד להם שאני רוצה משהו (אפילו אם זה יהיה נכון). כן,יש משהו מאוד פתוח בקהילה הזאת,אבל לא כולם ככה. ווירה,ידוע שהיא אוהבת לבחון כל אדם ל"גופו"....

angel wings

New member
מי אמר פרנק ולא קיבל?

אוח לו הייתי אומרת במפורש,אפילו שהוא מבוגר ממני כמעט בחצי עשור...

HyPeR SoNiC

New member
אותה מידה

בנים פשוט מחצינים ומביעים את זה יותר. בנות...... רק כשהן ממש חרמניות ולא מצליחות להתאפק - הן מביעות את זה. לפחות ככה זה בד"כ.....

cold fire1

New member
במידה שווה...

פשוט בנים מחצינים את זה ואין לנו בעיה לדבר על זה בפומבי... בנות טיפה יותר סגורות עם העניין...

תלוי ..

אבל בעיקרון שני המינים חרמנים... בנים פשוט יותר מדברים על זה בפומבי ... ליד בנים בנות לא איכפת להם ממש בנות גם חרמניות הן פשוט ינסו להסתיר את זה בעיקר בקרבת בנים... אני יכולה להעיד שבחבורה שלנו לבנות אין בעיה להודות שהן רוצות זין אבל הן בחיים לא יגידו את זה ליד גבר ... למה? לא יודעת גם אני מנסה להבין למה..

hero D

New member
האמ האמ...

תתפלאי אבל בתור אחת שיש לה חברה והיו לה גם חברים בנים, בנות הרבה הרבה יותר חרמניות!

leok55

New member
האמ האמ....

אני בן..... :( אמא אמרה ככה.... חחחח ורגע את דו מינית?

למעלה