חחח סורי בן..... לא, אני לא דו, אני לסבית ויש לי חברה כבר שלושה חודשים.
H hero D New member 28/5/04 #18 חחח סורי בן..... לא, אני לא דו, אני לסבית ויש לי חברה כבר שלושה חודשים.
L leok55 New member 28/5/04 #19 בכייף שיהייה אם תרצו פעם צלע שלישית.... תודיעי לי.... אני מוכן (מזה מוכן... הלוואי....) חחח
L leok55 New member 28/5/04 #22 למה שאני אהייה בצד..... נוכל למצוא משו שכולם יהנו ממנו... ואין מצב שאני אהיייה בצד!!! וכן ... אני יודע שזה אופייני לגבר לחשוב ככה... פנטזיה מה לעשות.
למה שאני אהייה בצד..... נוכל למצוא משו שכולם יהנו ממנו... ואין מצב שאני אהיייה בצד!!! וכן ... אני יודע שזה אופייני לגבר לחשוב ככה... פנטזיה מה לעשות.
H hero D New member 29/5/04 #26 חחחח הגבר האחרוןשאי פעם צירפתי.... נשאר בסוף מחוץ לדלת נעול....חחחחחחחח תאמין לי זו לא חוויה...חחחח
נ נופר היחידה New member 29/5/04 #23 בנים מחצינים את החרמנות שלהם בנות חושבות בממוצע הרבה יותר על סקס מבנים, אבל הן מדברות על זה עם חברות או לא בכלל ובנים מדברים על זה בפומבי בגלל זה עושה רושם שבנים יותר חרמנים כשלמעשה, זה מאוזן לדעתי
בנים מחצינים את החרמנות שלהם בנות חושבות בממוצע הרבה יותר על סקס מבנים, אבל הן מדברות על זה עם חברות או לא בכלל ובנים מדברים על זה בפומבי בגלל זה עושה רושם שבנים יותר חרמנים כשלמעשה, זה מאוזן לדעתי
T Tears of an Angel New member 29/5/04 #24 לדעתי זה שווה בין המינים פשוט הבנים יותר מביעים את חרמנותם בפומבי והבנות פחות כי זה פחות מקובל...
F fishey New member 30/5/04 #27 לפי דעתי זה תלוי ב.. למי יש ריכוז אלכוהול יותר גבוהה בדם ... מי שיש לו הכי גבוהה יותר חרמן...
C cold fire1 New member 30/5/04 #31 חח אפשר להתחיל איתך? תמיד רציתי משו עם ג'ינג'ית.. זה מהדברים שחייבים לפחות פעם אחת... חח סתם את קשישה מידי בשבילי
חח אפשר להתחיל איתך? תמיד רציתי משו עם ג'ינג'ית.. זה מהדברים שחייבים לפחות פעם אחת... חח סתם את קשישה מידי בשבילי