בנים..בעיקר בניםם... תעזרו לי בבקשה

בנים..בעיקר בניםם... תעזרו לי בבקשה

טוב אנשים אני באיזה סיפור מה זה מתוסבך... נסו לעזור... בבקשה! או.קיי יש איזה אחד שאני יודעת שהוא מאוהב בי (הוא תמיד היתייבש להגיד חוצ מאיזה פעמיים בהם הוא היה שיכור לגמריי..
) עכשיו.. בגלל שאני וחברה שלי היינו משועממות ומרושעות התערבתי איתה שאני אגיד לו בצחוק שאני אוהבת אותו והוא יאמין... אז עשיתי את זה והוא לקח את זה ברצינות, היה מאושר עד השמיים וכול הזמן אמר לי- וואו אני כ"כ שמח שאמרת את זה כי גם אני אוהב אותך כבר איזה 8 חודשים!... אניווי אני ציחקקתי לי בשקט וחשבתי טוב נו מאוחר יותר נספר לו את האמת... לא יכולתי... הוא היה כ"כ שמח והרגשתי כ"כ רע ומגעיל עם עצמי שלא יכולתי לפגוע בטמבל הקטן.. סתם לא הוא חמוד.. אניווי החלטתי שאני אמשיך עם זה כדי שלא ייפגע.. ואז הוא שאל אם אני רוצה להיות חברה שלו!! ואני לא! אין לי שום רגשות אליו... אז בסדר הלכתי המצאתי לו איזה תירוץ שתיים כדי שיעזוב אותי אבל הוא מיתעקש כי הוא יודע שאני משקרת לו (בעיניין תירוצים לחברות..*) והוא אומר שאם אני אוהבת אותו הוא אותי למה אנחנו לא יכולים להיות ביחד כי נשמע לו מטומטם כול מה שאני אומרת.. אני יודעת שכבר עדיף להגיד לו את האמת אבל הוא ייפגע בצורה נוראית.. וחוצמזה עכשיו אנחנו כבר לא כ"כ מדברים ו מקודם היינו ידידים יחסית קרובים ( אני יודעת תגידו איזה זונה מגעילה אני.. אני כן... פשוט לא חשבתי שהוא באמת באמת ייקח ללב...) ואני מיתגעגעת ללדבר ולהיות איתו כי בתור ידיד אני מתה עליו... אז מה יש דרך לתקן את המצב?... יש עצות...? וכן.. יש לכם זכות מלאה להגיש אני מניאקית מיזדיינת.

ChilD SouL

New member
אולם אני לא בן אבל החלטתי להגיב ../images/Emo4.gif

לדעתי, עדיף שתספרי לו ת'אמת
א. את נפגעת מהסיפור כי אתם כבר לא כ"כ בקשר. ב. הוא נפגע כי הוא אוהב אותך וחושב שאת אוהבת אותו ולא מבין למה את לא רוצה להיות איתו. ג. בסופו של דבר, דברים כאלה יוצאים לאור ולכן עדיף שאת זאת שתספרי לו - עדיף מאוחר מאשר אפ'עם. ד. עדיף לפגוע בו עכשיו מאשר אח"כ. אח"כ זה יכאב לו יותר כי בנתיים הוא חיי באשליה שאולי תיהיו יחד כי בכל זאת "את אוהבת אותו".

זה בידיוק מה שאני מפחדת ממנו

אני יודעת שבסוף זה יצא ועדיך כבר שהוא ישמע את זה ממני ולא מאחד החברים הרכלניים שלו... אבל אני פשוט לא מסוגלת להגיד את זה..שיקרתי לך... הוא רגיש עכשיו ואין לי משוג איך הוא יגיב רע... הוא גם ככה מדוכא עכשיו

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

עדיף שיגלה את זה מאחד החברים
עדיף שהוא יהיה מדוכא שהוא אוהב אותך ו"את אותו" אבל את לא רוצה\יכולה להיות איתו
עדיף שיחייה באשליה
תיקחי אותו לשיחה רצינית, תסבירי לו לאט וברור שאת לא אוהבת אותו אבל הוא חשוב לך כידיד ואת לא רוצה לאבד אותו ותבררו עניינים. חבל לפגוע בו סתם

צ'ילד סול צודקת!

רוצה לישבור את הלב לידיד שלך אחרי זה? תאמיני לי זה יהיה הרבה יותר גרוע אחרי זה מאשר עכשיו! אין ברירה, אם הוא באמת חשוב לך, עיזרי אומץ למרות שזה קשה ותגידי לו הכל בעדינות.

Anna Karenina

New member
שם די נדיר, אבל יפה...../images/Emo13.gif

יש סיבה לשם שלך? סתם, מתוך סקרנות.

ChilD SouL

New member
כעיקרון....

זה קיצור של שמי אבל אני מעדיפה אותו וככה כולם מכירים אותי וקוראים לי. השם זה על שם סבא שלי שנפטר
3 שנים לפני שנולדתי ושמו התחיל ב-ל גם.
ו...

Anna Karenina

New member
בבקשה. ../images/Emo13.gif

לי יש שם שני.. ההורים שלי היו יצירתיים במיוחד, ונתנו לי שם נוסף ע"ש הסבים שלהם, שנפטרו. בכלל, לכל המשפחה שלי יש שם שני...מוזר, אה?

ילדה רעה!

אבל אני לא אמא שלך כדי להטיף לך מוסר. תחליטי ש- או שאת הולכת ומספרת לו את הכל או שאת, וחברה שלך שוכחות מסיפור ההתערבות, ולא מעלות אותו יותר לעולם. לא חבל סתם לפגוע בבנאדם?

אוקיייייי......

אני לא יגיד שאת מניאקית מזדיינת (זה לא מקורי, כבר אמרת את זה את) אבל בלי בעיה אפשר להגיד שהיית כזאת בדיוק באותו רגע שאמרת לו את זה... אחרי זה סתם לא ידעת איך לקחת ת'אחריות על זה... שמעי... דרך לתקן את המצב ממש אי אפשר... אני בנאדם שלא סובל שקרים יותר מרוב הדברים, כי אני יודע ששקרים מכניסים אותך למצבים מסריחים (כמו לדוגמא..מממ... זה!) אם תגידי לו ת'אמת, בלי להכיר אותו אני אומר שיש סיכוי של 80% שלא תשמעי ממנו יותר... ואם לא תגידי לו פשוט תתקעי עם זה... תגידי לו למשל שחשבת שאת מרגישה משו כלפיו והסתבר לך שאת לא... (תתנצלי הכי חשוב) או משו בסגנון... בכל אופן אני מניח שמזה תקלטי לא לעשות את זה בחיים! ולא רק בתור רשעות בכלל שקרים לבנים זה בסדר לפעמים, גם לא תמיד... אבל לא רק קשר של אהבה דורש כנות... גם כל קשר אחר, אחרת אין לך על מי לסמוך פאק אני נשמע כזה סבתא על ערש דווי שנותנת טיפים לחיים לנכדים שלה טוב נו שיהיה לך בהצלחה

Wild elf

New member
אז בעצם אתה אומר

לשקר. מה זה משנה באיזה צבע? דבר מוזר לשמוע מאדם שהכי שונא שקר. ואתה חושב שמגיע לה להישאר איתו בקשר?

אמממממ...

דבר אחד בכל הסיפור אני לא מבין... אמרת ש "בתור ידיד אני מתה עליו", אז למה עשית לו את זה ? זה אחד מהדברים הכי אכזריים שאפשר לעשות לבנאדם.. אולי אם לא היית יודעת לפני זה שהוא מאוהב בך ואז היית אומרת "עובדת עליו" אז זה היה מעשה טיפשי וילדותי אבל לפחות לא כזה מרושע... העובדה שכבר ידעת... זה מחפיר את הנושא. אבל בכל אופן, כמו שכבר אמרו לפני... אי אפשר לתקן את העניין, אבל את חייבת להגיד לו את האמת כי בסופו של דבר בכל מקרה הוא יפגע ואם תגידי לו את האמת הוא יפגע פחות מאשר המצב שהוא נמצא בו עכשיו שזה המצב הכי גרוע שיכול להיות לדעתי - מצב שבו הוא לא יודע מה קורה והוא מאשים את עצמו וכו'.

אמממממ... הכול בסדר איתך?

"בתור ידיד אני מתה עליו" "שלא יכולתי לפגוע בטמבל הקטן" "התערבתי איתה שאני אגיד לו בצחוק שאני אוהבת אותו והוא יאמין" "אני יודעת שהוא מאוהב בי"... ולבסוף: "יש דרך לתקן את המצב?" שימי את עצמך בנעליים שלו.
נשים כמוך הייתי מחפש מישהו שיעשה להם כזה דבר, היתה לי בחורה כזאת- כשהיא סיפרה לי את הסיפור (שהיה מאוד דומה למה שאת רשמת) דיברתי עם חבר שלי שיתחיל איתה, היא נידלקה עליו, משכנו אותה כמה חודשים ואז סיפרנו לה את העניין. אני מקווה שתספרי לו וכמה שיותר מהר, כל יום האהבה גוברת. הדרך היחידה שלך לשפר את המצב היא לעזוב אותו במנוחה, במילים אחרות- לנתק איתו קשר לגמרי.

ההודעה של Wild elf נמחקה

ולכן נמחקו גם ההודעות ששורשרו אליה. אני מבקש על אף המצבים שמעצבנים אותכם, לשמור על תרבות דיון נאותה. תודה.

ChilD SouL

New member
הערה אם אפשר...../images/Emo62.gif

לא שללת בזאת את זכות הביטוי שלו
כאילו אכן ההודעה שלו הייתה מלאת עצבים אבל ככה הוא הרגיש לגבי ההודעה של הבחורה. אוף
אזרחות שיגע אותי
מצטערת.

לא שללתי-

שלחתי לו מסר אישי על המחיקה, הסברתי למה מחקתי ואמרתי לו שהוא מוזמן לרשום את ההודעה שוב, אבל רגוע.

למעלה