קוקי הכיבשה הנודדת1
New member
בנים..בעיקר בניםם... תעזרו לי בבקשה
טוב אנשים אני באיזה סיפור מה זה מתוסבך... נסו לעזור... בבקשה! או.קיי יש איזה אחד שאני יודעת שהוא מאוהב בי (הוא תמיד היתייבש להגיד חוצ מאיזה פעמיים בהם הוא היה שיכור לגמריי..
) עכשיו.. בגלל שאני וחברה שלי היינו משועממות ומרושעות התערבתי איתה שאני אגיד לו בצחוק שאני אוהבת אותו והוא יאמין... אז עשיתי את זה והוא לקח את זה ברצינות, היה מאושר עד השמיים וכול הזמן אמר לי- וואו אני כ"כ שמח שאמרת את זה כי גם אני אוהב אותך כבר איזה 8 חודשים!... אניווי אני ציחקקתי לי בשקט וחשבתי טוב נו מאוחר יותר נספר לו את האמת... לא יכולתי... הוא היה כ"כ שמח והרגשתי כ"כ רע ומגעיל עם עצמי שלא יכולתי לפגוע בטמבל הקטן.. סתם לא הוא חמוד.. אניווי החלטתי שאני אמשיך עם זה כדי שלא ייפגע.. ואז הוא שאל אם אני רוצה להיות חברה שלו!! ואני לא! אין לי שום רגשות אליו... אז בסדר הלכתי המצאתי לו איזה תירוץ שתיים כדי שיעזוב אותי אבל הוא מיתעקש כי הוא יודע שאני משקרת לו (בעיניין תירוצים לחברות..*) והוא אומר שאם אני אוהבת אותו הוא אותי למה אנחנו לא יכולים להיות ביחד כי נשמע לו מטומטם כול מה שאני אומרת.. אני יודעת שכבר עדיף להגיד לו את האמת אבל הוא ייפגע בצורה נוראית.. וחוצמזה עכשיו אנחנו כבר לא כ"כ מדברים ו מקודם היינו ידידים יחסית קרובים ( אני יודעת תגידו איזה זונה מגעילה אני.. אני כן... פשוט לא חשבתי שהוא באמת באמת ייקח ללב...) ואני מיתגעגעת ללדבר ולהיות איתו כי בתור ידיד אני מתה עליו... אז מה יש דרך לתקן את המצב?... יש עצות...? וכן.. יש לכם זכות מלאה להגיש אני מניאקית מיזדיינת.
טוב אנשים אני באיזה סיפור מה זה מתוסבך... נסו לעזור... בבקשה! או.קיי יש איזה אחד שאני יודעת שהוא מאוהב בי (הוא תמיד היתייבש להגיד חוצ מאיזה פעמיים בהם הוא היה שיכור לגמריי..