בנים..בעיקר בניםם... תעזרו לי בבקשה

Wild elf

New member
אפשר לקבל הסבר

למה מחקו את התגובה שלי? כי כתבתי כלבה מזדיינת? היא גם כתבה מניאקית מזדיינת. אין חופש ביטוי? אתם לא אוהבים לראות ז? לכתוב מנ**ית מ***ינת? יותר טוב? מה לעזעזל ההבדל? ומי שמשחקת ברגשות היא אכן מניאקית מזדיינת!

מיטללל

New member
העניין הוא

שבפורום שלנו אין מקום להתבטאויות כמו "מניאקית מזדיינית". ואפשר להביע את המחשבות והדעות שלנו בלי לקלל ולרדת לרמות נמוכות מדיי.

Wild elf

New member
טוב

אני אכתוב "רוצחת אכזרית ביותר, שאוהבת לשכב עם הרבה בחורים(ואולי גם בחורות)". זה בסדר?

ChilD SouL

New member
איך זה קשור להודעה של הבחורה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

שמעת אותה אומרת שהיא שוכבת על ימין ועל שמאל או שהיא רצחה מישהו
או שדיברת בכללי ולאו-דווקא על ההודעה של הבחורה
ו...אתה יכול גם להגיד את דעתך בלי להביע דעה שלילית על האדם.
אתה לא מכיר את אותה בנאדם וכמו ש"זעקת" שגזלו לך את זכות הביטוי אתה גוזל מאותו בנאדם את "הזכות לשם טוב" - תחשוב על זה
אני צריכה לעשות משהו בעניין האזרחות
זה לא יגמר בטוב

Wild elf

New member
היא כתבה

שאפשר לקרוא לה מניאקית מזדיינת. מניאקית= רוצחת(תכלס זה "מזדיינת" בערבית, אבל לא משנה), מזדיינת= שוכבת עם הרבה. או מאט... חוצמזה, אם דעתי הוא שהיא מניאקית מזדיינת, אני מביע את זה

ChilD SouL

New member
אתה מצחיק....

מניאקית לא שווה רוצחת, תחפש ת'פירוש במילון. לגבי המזדיינת אז זה גם לא שווה שהיא שוכבת עם הרבה או מעט, פירוש המילה זה לקיים יחסי מין שאת זה אפשר לבצע עם חבר קבוע. זו דעתך - תחשוב מה שבא לך אבל כמו שיש לך את זכות הביטוי לה יש את הזכות לשם טוב ומה שאתה עושה נקרא הכפשה
מה גם שאתה יכול להשתמש בשפה יותר נאותה
לא יקרה לך כלום, תאמין לי.

Wild elf

New member
חבר ערבי שלי

כן, אני יודע שזה מוזר שלחייל יש חברים ערבים. בכל מקרה, שאלתי אותו,מכיוון שזאת כללה בערבית(והכוונה היא לא ל MANIAC), והוא אמר לי שזה מזדיין. אני מאמין לו. כמו כן, התשובה לששי, אני לא מתעצבן, ואז כותב בפורום. אני קורה, מתעצבן על מישהו, ואז אומר לו. אני לא יכול לשתות מים קרים, אני גם ככה מצונן. אני לא יכול לרוץ כי אסור אפילו לצאת מפה בלי שחפץ וקסדה. ואני לא יודע לספור עד 10, אני טמבל. נשאר רק הפורום...

../images/Emo6.gif הצחקת אותי-

מניאקית= רוצחת???? לפי כל מילון שבדקתי עד כה, מניאקית= מטורפת, משוגעת. מזדיינת= שוכבת עם הרבה??? מזדיינת= מקיימת יחסי מין, לא הרבה, לא מעט, לא הרבה אנשים ולא מעט אנשים, פשוט מקיימת יחסי מין שזה לגיטימי לחלוטין. קפיש?

מיטללל

New member
ועל סמך מה תכתוב את זה ? ולמה ?

(לא הבנתי את הקשר בין התגובה שלי לתגובה שלך)

כמו שרשמתי לך במסר אישי

ופה על גבי הפורום: כמה שתהייה עצבני, שתה מיים קרים, תנשום עמוק, צא לריצה קלה אבל את תוציא פה בפורום. גם אני כועס, גם אני מתעצבן- אני לא אנבל את הפה שלי פה. למה? ככה- תרבות דיון!

כנסו אנשים.. הסבר חשוב

בשביל ההבנה זאתי שעשתה את כול הקטע עם הבחור וההתיערבות זאת אני ואני רק כותבת תחת השם של אחותי.. אחותי מתעקשת אחרי שהיא גילתה שכתבתי בשם שלה שאני אסביר את עצמי לכולם... פסיכית.
אגב אחותי אמרה לי שלדעתה אני חתיכת טיפשה חסרת אחריות שלא מגיעה לי בכלל שהוא יאהב אותי אבל אם כבר סיבכתי את עצמי אז שאני אגיד לו את או את האמת או אמציא לו תירוץ ממש ממש מממשממשמ טוב אבל רק שיפסיק לחיות באשליות כי זה סתם פוגע בו כול הזמן מחדש... מה דעתכם|?

למעלה