בנים,מי מבין אותכם?

Survivor Man

New member
יכול להיות שהכל רק פרשנות אישית שלך

דרך משקפיים של בחורה מעוניינת.

יש שתי אפשרויות: או שהוא מעוניין כמוך אבל נזהר לא למעוד בדרך, או שהוא לא מעוניין וסך הכל היה נחמד אלייך אבל הקפיד לשים את הגבול כשהבין ששבר איתך יותר מדי את הדיסטנס.

תחכי בסבלנות ותגלי לבד.

אוקי...

אבל מה עם זה שהוא שולח הודעה באמצע הלילה ונעלם ונזכר לענות
יום למחרת..כינוי חיבה..שלמעשה אין ביננו דיבור בפועל בלימודים.אינני מעונינת בו אלא הסיפור של החזרה בתשןבה מאוד נוגע בי כי גם אני חזרתי ומכירה את התהליך הלידה מחדש..וחלק ממה שכובש אותי אצל הגברים זה האמונה...

קודם ללמוד עברית

כדי להימנע מטעויות איומות בפורום ציבורי.

ההשערה שלי,
אם לא היית חושבת על מה שאת טוענת שלא עבר לך בראש - לא היית כותבת את ההודעה הזו.
אם אסור לו ליצור קשרים ולהקפיץ תלמידים - רצוי שתשמרי את החריגה שלו מהכללים בסוד.

מין הסתם שזה מה שהייתי עושה...

כי למעשה בין וכה אין מה להסתיר...ואין טעם לפרסם,מה הבעיה בעברית שלי?קיצר בכל מקרה העניין כבר לא רלוונטי ולא מעניין...

הכוונות הובהרו

אך לא לגמרי,אך מה יותר מזה ששאל שאלות כמו "היה לך חבר?,כמה
זמן,ממתי מעשנת?" ועדין אני נוטה לא לקחת את דבריו דווקא לכיון שוואלה יש מצב
שאני מענינת אותו מעבר לשאר התלמידות
הוא שואל שאלות אך מעולם לא עונה לי על שאלותי אלא מתחמק וזה כלכך מעצבן ביחוד בגלל היותו חלק מהלימודים,חשבתי לשוחח עימו על העניין והוא ביקש שלא ליד המורים..ואם נדבר בצד זה לא יראה שקוף אם יבחינו בנו?בכל מקרה אני תוהה אם לשוחח עימו על העניין של שאלות חסרות הבנה,כלומר אמרת שאסור?ואתה בכל זאת מתענין מעבר ולא היגיוני שהוא ישאל ויצפה לתשובות ואני לא אדע עליו דבר,ישנה הרגשה שאנו לא על אותו גל,אני חוששת שאם אדבר איתו זה יגרום לו להתחמק ואולי ירחיק אין לי בעיה שיתרחק אך בכל זאת כשאצטרך את עזרתו ולא יהיה נעים לי.מקרה שהעלה לי גבה,חברתי התקשרה בטעות מפלאפונה אליו וישר הוא תהה שזו חברתי,נשמע שהוא עף על עצמו יותר מידי...אני יודעת שאני נשמעת מתוסבכת
מה הייתם ממליצים לי לעשות?

למעלה