בנים נשיים מושכים אותי

BurgerQueen

New member
בנים נשיים מושכים אותי ../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

היי! אני מבקרת בפורום הזה כמה שבועות והאנשים פה פשוט מרתקים ונחמדים יותר מכל (או רוב) פורום אחר שביקרתי. אני לא טרנסקסואלית או טרנסג'נדית (ככה אומרים?) אבל אני מאד מתעיניינת בנושא כמה חודשים, מאז שגיליתי שי לי משיכה גדולה לנשים ולגברים שניראים כנשים, שמתלבשים ומתאפרים וכו. האם זו סטיה? הכוונה, להתעניין בנושא כזה אפילו אם אני ,סטרייטית" (או לפחות בי סקסואלית)? האם אני "סוטה" לחשוב שגברים עם נטיות נשיות ומראה נשי זה דבר מושך ומרתק (לא רק מינית, בכלל). מה דעתכם? אני יודעת שרוב הבנות אוהבות טיפוס של גבר חזק, כהה, שרירי, בנוי היטב, גדול, ואני אוהבת גברים נורא רזים וחלקים, שניראים נשיים, גם אם לא מאופרים ולבושים ככה, אפילו מראה עדין, רך, נשי. האם אני "לוא נורמלית" להימשך לנושא ולבנים האלה? זה מעסיק אותי המון בזמן האחרון. כמובן שאני לא מספרת על זה לאנשים, פרט לידיד שיש לי מחו"ל, איתו אני מתכתבת באינרטנט כמה חודשים. כמו כן שאלה קטנה: האם יש כזו קהילה גדולה של טרנסקסואלים ומבולבלים מינית וכו, שפתחו קהילה? שאלה של סקרנות, לא ביקורת, חלילה. להפך, טוב שיש כזה פורום, בו אני יכולה לשאול ולקרוא. אגב, הנה בחור שאני מאד אוהבת ומעריצה, אני בטוחה שרובכם יודעים מי זה.

FreakOnALeash

New member
הממ

המשיכה שלך היא בסדר גמור, אבל יהיה טוב אם אזכיר לך שמאחורי כל אובייקט תשוקה יש גם בנאדם, ואל לנו לשכוח את זה (מנסיונו של אחד ששלח פעם לידידו היפהפה הודעה 'How are you doing, fucktoy?' ומאז לא קיבל תשובה). יש קהילה בU ג'ורנל don't touch שמוחה על היחס לsNancy boy (המנהל\ת, אגב, הוא היצור היפה ביותר עלי אדמות, וגם ידידה מאוד טובה שלי.) נ.ב. אודה לך עם לא תשרשרי את אותנ תמוה פעמיים, יש לי אותה כבר.

BurgerQueen

New member
סליחה שכחתי שנתתי את התמונה

אבל לזה אני מתכוונת. לאנשים כמוהו. הנה עוד אחת!

יסמין 28

New member
אני לא חושבת שאת לא נורמלית

אבל אני גם לא חושבת שאנחנו יכולים לסביר לך את עצמך. את זה רק את יכולה לעשות. יכול להיות שאת לא מתחברת למאצ'ו הישראלי הממוצע (מי כן?) יכול להיות שאת אוהבת נשים ואת עוברת מין שלב של "לאהוב גברים נשיים" עד שתגיעי ללסביות שלך הכל יכול להיות אבל רק את יכולה לדעת אל תתעסקי עכשיו עם "מה זה אומר". פשוט תהני ממי ומה שאת

BurgerQueen

New member
תודה! אשמח לקבל עוד תגובות ../images/Emo6.gif

האם יש נשים רבות שנמשכות לגבריים נשיים?

DarlingAdam

New member
כן, יש המון.

בקהלי האנימה ובקהל אוהבי דיוויד בואי קל למצוא אותן :)

ליטל ו

New member
זה

אנימציה יפנית על סוגיה. ראית פעם פוקימון? שמת לב איזה אוחצ'ה קטנה ומתוקה ג'יימס? לכך האחד הדברים שהוא מחזיק בקביעות בתיק זה איפור, וכו'? הגבר הנשי הוא אחת הדמויות הקבועות באנימה, והוא מופיע בהמון סרטים מצויירים. מעניין לשים לב גם לכך שהרבה פעמים הוא מחזיק ביד ורד - סימן מוסכם באנימה לסאב טקסט קווירי של הדמות. אדם יסביר לך מה זה יאוי.

FreakOnALeash

New member
ארררג....מצטער, הכרחת אותי

תמונה אחת ודי...מצטער, מתנצל, הייתי חייב, אם זה פוגע למישהו בבריאות תמחקו את ההודעות שלי.

DarlingAdam

New member
תסביר לי לאט ובזהירות,

מה לא בסדר בתמונה ולמה שנרצה למחוק?

FreakOnALeash

New member
אני חושב

שהבעתי חשש לגבי הצפה, או תעמולה מיסיונרית, או פשוט ניסיתי לחסוך מכולם דאגה באשר לטבע הפונדמנטליסטי של האהבה שלי לבן-אדם. סך הכל רציתי להבטיח לכם שנה בעודי דן את עצמי לשעות של חוסר מנוחה בעשיית פאן-ארטים כאלה!

ליטל ו

New member
כן, זה נורמאלי,

יש המון כאלה וזה ממש לא יוצא דופן, אפילו בנאלי. אני אוהבת אותם בגלל הג'נדר-פאק החביב עלי, שמעתי בעבר את הטענה שהם פשוט אנשים שטורחים להתייפות ולהציג את עצמם כמושכים (כמו שנהוג שנשים עושות ופחות נהוג שגברים) ולכן הם מושכים (אם כי אני לא בטוחה בקשר לזה) - לכל אחת הסיבות שלה, אבל כן, זה מאד נהוג ונפוץ. למעשה, אני מכירה הרבה יותר נשים כאלה מנשים שנמשכות אל אותו טיפוס גברי שהזכרת. לכי לרוקי.

BurgerQueen

New member
לא מכירה אישה אחת בדעתי

פרט לחברה שלי מאיטליה, שגם הרוסה עליהם, במיוחד על בראיין מולקו מ"פלסיבו", ששמתי את תמונותיו פה. כולן אוהבות מראה גברי ושעיר וחזק. מי ששומע את הטעם שלי בגברים אומר לי שאני או לסבית או לא נורמלית שאני אוהבת "קוקסינלים".

אורי 0

New member
../images/Emo23.gifאיפה כולן?

כל אלה שאוהבות גברים נשיים? (ואני לא מדבר על זאת ששנינו מכירים:)) כאלו שמבוגרות ב -10 שנים וצפונה ממלכת ההמבורגרים החביבה שלנו... ובקשר אליך - כשאומרים "סוטה", מניחים שיש איזושהי "דרך" שאפשר לסטות ממנה - משהו כמו כביש: פה יש אספלט ונוסעים והכל בסדר, ופה יש תעלה ומתהפכים ונהרגים. אבל לולה הסלעים שזורקים לעברנו אלו ש"נוסעים על הכביש" היינו בסדר גמור, ולא היינו "מתהפכים" יותר מהם. ובכלל, אהבה זה לא נהיגה (אני לא יודע לנהוג). אני וההשואות שלי. למה אין איקון של פלונטר? תקראי את החתימה שלי, בורגר, זה בדיוק בשבילך...
אורי

BurgerQueen

New member
לא הבנתי את החתימה שלך מצטערת

למה אתה מחפש מבוגרות יותר מגיל 30? אני בכלל לא מכירה נשים שאוהבות גברים נשיים, נקודה. פרט לאחת.

FreakOnALeash

New member
רוצים לינקים לאתרים כאלה,

או שאתם מעוניינים למצוא בנות בארץ? (-לפחות- טני מומחב בנושא *אחד*)

למעלה