בנים נשיים מושכים אותי

ליטל ו

New member
אמ, ברוקי? ...

לא שאני חוזרת על עצמי או משהו. ובעניין סטיות - בדיוק! :)

ליטל ו

New member
שיש, לפעמים גם אני יורדת מהרשת לרגע

החורבה זה המועדון אליו יוצאים אנשי רוקי של הצפון. הייתי שם מעט, אבל יש שם לפעמים ערבי פאנק, היתה שם הופעה של צביקה פיק (בקטע קאמפי מבחינת רוב הקהל, לדעתי), הוא מאד גיי פרנדלי ואני מניחה שגם טרנס פרנדלי למרות שלא ידוע לי על רשמית. אם הוא לא השתנה מאז שהייתי שם, יש שם אחוזים גבוהים של אנשים מוזרים באופן חביב מכל מני סוגים, ותראה לי עוד מועדונים שאני יכולה להגיע אליהם בטי שרט, מכנסים קצרים עם חורים ושיערות ברגליים ושאף אחד לא ימצמץ :)

FreakOnALeash

New member
עמדתי פעם לפתוח פורטל לאנשים כאלה

תצטרכי לחכות עד שהעניין יעמוד שוב על הפרק! אני אשתדל!
(כן, בטח, כמו שאני משתדל בכל דבר)

FreakOnALeash

New member
תמיד שנאתי לשמוע שאומרים שזה שלב...

אם משיכה לבנים "נשיים" היא שלב, בואי נכנה אותם גם 'תחנת ביניים לסקרנים\ות'. תחנת ביניים. לא בנים, בנות, או אנשים... סתם אמצעי כלשהו שבא לנו לעזר כשאנחנו צריכים להגדיר את עצמנו. כי אנחנו זה תמיד 'לא הם', ותמיד מעבר לפינה קיים משהו יציב יותר או יותר מוגדר, שיאפשר לנו להתמודד עם פחות חוסר בטחון (גם הכרה במשיכה חד-מינית היא איזושהי קביעות). אז אמנם לא' מותר להסתכל על X, ולשאול את עצמה "מה זה אומר עלי?". מוטב לנו, שנסתכל __עליו (X), לא רק מבחוץ, אלא מבפנים, ונווכח עד כמה הוא באמת יפה. ~מצטער על רוח ההודעה, אבל ידידה שלי נהגה להציק לי בנושא כשהייתי בת. וזה הפריע לי מאוד. לא כי יש לי משהו נגד בנות, הן אחלה, אבל בתחום של בנים* אני מוצא הרבה יותר גיוון עניין וחוייה. הגרפיקה שהכנתי להודעה לא אומרת הרבה מלבד העובדה שטרחתי להכין אותה, ושכנראה זה היה בזבוז זמן מיותר מצדי. *בן הוא מי שמגדיר עצמו כבן, שמין המוח שלו הוא שייך למגדר הזה וכו', לא הגדרה שאני כופה על מישהו, חסה וחמת חלילים.

יסמין 28

New member
קודם כל ודבר ראשון, אתה צודק

(סוג של התנצלות. בחיי שלא התכוונתי לפגוע). עכשיו לתירוץ: כשכתבתי שיכול להיות שברגר קווין עוברת שלב בדרל ללסביות, התכוונתי למשפט שהיא כתבה על עצמה: "אני מאד מתעניינת בנושא כמה חודשים, מאז שגיליתי שיש לי משיכה גדולה לנשים ולגברים שניראים כנשים, שמתלבשים ומתאפרים וכו". והיא שאלה מה זה אומר עליה. אז כתבתי לה שאין לנו שום דרך לדעת מה זה אומר עליה. שמבחינתי היא יכולה להיות סטרייטית שלא אוהבת גבריות שיגרתית, או לסבית שעוד לא יודעת את זה, או כל אפשרות אחרת שעולה על דעתה, אלא שאנחנו לא יכולים לעזור לה בזה. רק היא יודעת מה זה אומר עליה. ושוב התנצלות אם הובנתי לא נכון, או אם נגעתי בעצב רגיש.

barak001

New member
מה הבעייה פה?

כל אחד מעדיף שילוב אחר. אני מניח שיש הבדל בין גבר גברי, גבר נשי ובין אישה, לכן את יכולה לאהוב גבר נשי מבלי לאהוב נשים ממש. כל אחת שאוהבת גברים יכולה לבחור על הציר בין מחוספס מאד לבין נשי מאד וזה מאד לגיטימי. זה תמיד קשה להיות בצד קיצוני של משהו, גם כי קשה יותר למצוא וגם כי זה לא מתיישב עם נורמות.

למעלה