בנימין נתניהו ב-
אנשים

בנימין נתניהו ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב בשעה 17:00, יתארח בנימין נתניהו בפורום בורסה ושוק ההון וישיב לשאלות הגולשים, בנושאי הכלכלה השונים, שלום כלכלי, וחידוש תקופת הצמיחה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לבנימין נתניהו כאן בשרשור ולצפות בראיון המצולם שיעלה בהמשך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=29&MessageId=119252793
רוצים כרטיס זוגי לסרט תיקים באפלה? פורום תיקים באפלה בשיתוף עם FLIX מזמינים אתכם לענות על שלוש שאלות בנושא "תיקים באפלה" ואולי לזכות בכרטיס זוגי לסרט החדש - "תיקים באפלה - רוצים להאמין": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=742&MessageId=119282911
דובלה גליקמן מאחוריכם פורום נשואים טריים מחלק לכם כרטיסים זוגיים להצגת היחיד החדשה של דובלה גליקמן - "מישהו מאחוריי". ענו על שלוש שאלות קלילות ואולי תזכו. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=119258688

The Ocean Girl

New member
../images/Emo207.gifחידון נחמד וחופר ../images/Emo13.gif

מצאתי בפורום סק"ש
צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?- מה הדבר אחרון שקנית?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? תבלו בנעימים

לוידעת

New member
ואוו...זה ממש חופר!!!

צבע אהוב:יש הרבה-שחור ירוק ורוד כתום..... צבע עיניים:כחול ירוק צבע שיער:חום בהיר שיר אהוב:לא יודעת..יש הרבה.. שיר שנוא:כל שיר מזרחי שהוא!!!!!! עונה מועדפת:כולן טובות אבל אם צריך לבחור אחת אז ה-3... חיה אהובה:כלבים?? סגנון לבוש אהוב:מזותומרת?? מאמין באלוקים?ברור שומר כשרות?יאפ שומר שבת?יאפ בושם אהוב:212sexY ניחוחות אהובים?אה? אש או מים?מים... ים או יבשה?ים? שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?לא זה ולא זה... דיכאון או רוק?תלוי מתי... לועזי או ישראלי?לועזי מסנג'ר או אייסי?שומדבר האם עישנת פעם?נופ האם שתית אלכוהול?נופ...רגע-יין של קידוש נקרא??
האם שברת משהו מעצבים?נופ האם היית בים המלח?יאפ האם היית בחרמון?יאפ האם גנבת משהו?לא.. האם בגדת בחבר/ה שלך?לא האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?לא יודעת איך אני אקרא להם אבל אני אוהבת ת'שמות-דניאל,יונתן,יובל..(לבנים...חחח..) יש לך חיות?לא אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע?לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים?לא יודעת...אף פעם לא הייתי בכזו... מה השעה עכשיו?14:38 איזה יום היום?ראשון מאכל אהוב:יש הרבה!גלידת קוקיס אנד קרים של בן &ג'ריס!!
יאממ!!! שתייה אהובה:שוקו,נסטי!
ארץ אהובה:ישראל??נראה לי ארה"ב מגניבה!!
עיר אהובה:ת"א!!(ניו יורק....?) ספר אהוב:ש הרבה.. חג אהוב:לא יודעת....לכל אחד יש יתורנות וחסרונות...
חג שנוא:פורים... אוהב סרטים מצויירים?תלוי.. אלי יצפאן או יאיר לפיד?לא זה ולא זה פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פרום חו"ל או ישראל?חו"ל מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?2 אתה עייף?כן באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?10...11...12... יום אהוב בשבוע?שבת!!
מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים?כן לאן היית רוצה לטוס עכשיו?ניו יורק באיזה פורומים אתה נמצא?כל מיני...נמלטים מגרש ביתי גוסיפ גירל...וכמובן -על טבעי... מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?-עונהה לשאלון החופר הזה?? מה הדבר אחרון שקנית?-ירקות בסופר??
עם מי דיברת פעם אחרונה?-עם אח שלי.. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-בטוח שאולי...אבל לא כזה אהבתי... עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-שיר...אומר לכם משו?? במה היה לך מבחן לאחרונה?-חופש!!!:) מה המשקה האהוב עלייך?-לא שאלו את זה כבר??? מה המאכל האהוב עלייך?-גם את זה??? איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-פוקס זה אחלה.... איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?-לא עשיתי מה המקצוע הכי שונא עלייך?-אחלה עברית מי שכתב את זה....בטוח שהמקצוע "הכי שונא שלו" זה לשון.....
ובקשר אלי-מתמטיקה!!יאקק!!! מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-התעמלות?? מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-לוידעת.. מה החיה האהובה עלייך?-שאלתם את זה כבר!! איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-רוק כבד...או שירים שקטים... מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-על טבעי!!
וחברים!!!בארור!! מי האחרון שהתקשר אליך?לא זוכרת.. מי האחרון שהתקשרת אליו?לא זוכרת.. מי האחרון שסימס לך?חברה שלי... מי האחרון שסימסת אליו?חברה שלי.. מי האחרון שחשבת עליו?הרגע-חברה שלי?? מי האחרון שראית?אח שלי...:D את מי היית רוצה לראות עכשיו?את ההורים שלי!!הם בחו"ל...
ואו...זה היה מתיש!!!!!

לוידעת

New member
חיחיחי....../images/Emo122.gif

חשבתי עונה כאילו בעל טבעי...
.... עונה בשנה זה יהיה... חורף!!!

אני^^

צבע אהוב: ורוד וכחול צבע עיניים: הכל (אם התכוונתם לשלי אז חום בהירXD) צבע שיער: בלונד פלטין (שוב, אם התכוונתם לשלי אז חום כההP: ) שיר אהוב: יש יותר מדיי, אני לא יכולה לבחורO_O שיר שנוא: המממ, אין ממש שירים ששנואים עליי. עונה מועדפת: סתיו חיה אהובה: זאב, טיגריס, צ'יטה, נמר.. כל חיה שטורפת וחיה ביבשה בתכלס סגנון לבוש אהוב: הסגנון שלי:) מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: כל הבשמים שיש לי, בעיקר היפנוטיק פויזן ונינה ריצ'י ניחוחות אהובים? של יער, ושל ים אש או מים? מים ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? נופ האם שתית אלכוהול? יאפ האם שברת משהו מעצבים? לא שזכור לי האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? כן האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? אני אוהבת מאוד את השם אדם.. לא בטוחה לגבי שם לבתXD יש לך חיות? לא אם כן איך קוראים להן?
האם יש לך קעקוע? לא איפה?
אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? One of those girls - Avril lavigne אתה קנאי במערכות יחסים? בקטנה מה השעה עכשיו? 14:51 איזה יום היום? ראשון מאכל אהוב: ג'אנק פודXD בעיקר פיצה ופרנץ' פרייז של מקדונלדס שתייה אהובה: קולה ארץ אהובה: ארה"ב עיר אהובה: כרגע זה ניו יורק ואל איי ספר אהוב: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיותXDDD חג אהוב: חנוכה חג שנוא: אממ... לא יודעת אם יש כזה אוהב סרטים מצויירים? לא ממש.. סרטים תלת מימדיים הם סבבה(שרק וכאלה) אלי יצפאן או יאיר לפיד? יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חו"ל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 ככה אתה עייף? לא ממש באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? בין 12 ל3 בצהריים יום אהוב בשבוע? שישבת מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? חברה או חבר'ה? לא ממש הבנתי. אם זה נגיד חבר, אז סרט כזה בבית עם פופקורן והתכרבלויות וזה, ואם זה חבר'ה אז יציאה למועדון אומשו אתה אוהב את הים? להסתכל ולהיות בסביבתו - בלי לשחות לאן היית רוצה לטוס עכשיו? אחים שלי בארה"ב באיזה פורומים אתה נמצא? פארמור, דה יוזד ועל טבעי חח^^ מה הדבר שבחיים לא תעשה? אוכל משהו לא כשר (חזיר, סרטנים) מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? איבדתי תחלק התחתון של הבגד ים במים ואמשלי הייתה צריכה ללכת לקנות לי בוטום חדש, והייתי צריכה לחכות חיצ שעה-שעה בתוך המיםXD מה את\ה עושה עכשיו?- שומעתמוזיקה ועונה על השאלון מה הדבר אחרון שקנית?- ארטיק עם מי דיברת פעם אחרונה?- ספיר איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- יום בניו יורק עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- עינב במה היה לך מבחן לאחרונה?- וואלה לא זוכרת מה המשקה האהוב עלייך?- עניתי על זה כבר מה המאכל האהוב עלייך?- עניתי גם על זה כבר איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- דולצ'ה&גבאנה וארמאני, אה וגם אברקרומבי איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- אין לי שמץ, כל דבר טוב ויפה הוא סבבה בשבילי במה עשית שיעורים לאחרונה?- כלום מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מתמטיקה ואנגלית(אנגלית זה רק בגלל המורה. אני די מעולה באנגליתXD) מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- תנ"ך נראלי מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- קרימינולוגית, או חוקרת מקרי רצח מה החיה האהובה עלייך?- כבר עניתי על זה יואו&@&#*#XD איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- הכל מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- כריסטינה אגילרה, ביונסה וקסקדה מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- ג'סטין טימברלייק וכמה ראפרים לא זוכרת אותםXD מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- על טבעיD: מי האחרון שהתקשר אליך? אבא מי האחרון שהתקשרת אליו? ספיר מי האחרון שסימס לך? ספיר מי האחרון שסימסת אליו? שחר מי האחרון שחשבת עליו? לא זוכרתXDD מי האחרון שראית? אמא את מי היית רוצה לראות עכשיו? אחים שלי נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? התחילה באוגוסט 07 והסתיימה בינואר 08 מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? של 9 חודשים להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? אם זאת הייתה פרידה הדדית וסבבה כזאת אז לא אכפת לי יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא חושבת קרה לך שהתאהבת במין השני? במין שלי? בת? לאXD מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני שנה וחצי- שנתיים ככה

וואו זה ארוך חחח ...

צבע אהוב: ירוק .... צבע עיניים: חומות, צבע שיער: חום עם גוונים בלונד xD שיר אהוב: האמ' יש הרבה [: שיר שנוא: לא עולה בראש שיר, עונה מועדפת: חורף P= חיה אהובה: האמ' יש כמה, כריש ( עמלץ לבן ), נחשים, פומה וכלבים .... סגנון לבוש אהוב: הסגנון שלי :) מאמין באלוקים? ייפ, שומר כשרות?כן ... שומר שבת? לא . בושם אהוב: של בריטני ספירס " fanntacy " ו " flower " לא זוכרת של מי XD ניחוחות אהובים? ריח של ים ושל טבע ... אש או מים? אש ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? טראנס .... דיכאון או רוק? רוק, לועזי או ישראלי? לועזי :) מסנג'ר או אייסי? איייסי האם עישנת פעם? פעם אחת . האם שתית אלכוהול? לא ... האם שברת משהו מעצבים? כן הרבה פעמים את הפלאפונים שלי . האם היית בים המלח? ייייפ ( = האם היית בחרמון? כן , האם גנבת משהו? כן . האם בגדת בחבר/ה שלך? לא .... האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? לבן אני אוהבת את השם דין ( לא בגלל הסדרה ... ) לגבי בת אני לא יודעת [: יש לך חיות? לא ... אם כן איך קוראים להן? |x| האם יש לך קעקוע? לא ...... איפה?|x| אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן .. אם כן איזה שיר? Maroon 5 & Rihanna - If i never see אתה קנאי במערכות יחסים? ממש לא ! מה השעה עכשיו?15:41 איזה יום היום? ראשון xD מאכל אהוב: מופלטה חחח וסופלה שוקולד ייייייאמי 3> שתייה אהובה: נסטי :) ארץ אהובה: טקסס, ומדינה ארה"ב עיר אהובה: ניו יורק .. ספר אהוב: הפעם האחרונה שקראתי ספר הייתה כשהייתי קטנה, אז הדג כספיון [: חג אהוב: חנוכה ופורים ... חג שנוא: אני לא חושבת שאני שונאת איזשהו חג ... אוהב סרטים מצויירים? כה , אלי יצפאן או יאיר לפיד? יצפאן [: פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת . פורום או צ'אט? פורום . חו"ל או ישראל? חו"ל . מטוס או מסוק? מטוס ... באיזה שעה הלכת לישון אתמול? האמ', בערך 2 .. אתה עייף? לא , באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? בין 11 - 13 בבוקר\ צהריים . יום אהוב בשבוע? שלישי xD מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? חבר או החברה ? האמ' אם זה חבר אז סרט, ועם החברה סתם פארק או מועדון [: אתה אוהב את הים? כן ... חוץ מהקט של המדוזות והחול חחח . לאן היית רוצה לטוס עכשיו? דודים שלי בטקסס ... באיזה פורומים אתה נמצא? רק על טבעי :) מה הדבר שבחיים לא תעשה? אני חושבת להרוג מישהו ... מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? ממ, חירבנה עליי יונה חחח xD מה את\ה עושה עכשיו? עונה יל השאלון .... מה הדבר אחרון שקנית? עגילים :) עם מי דיברת פעם אחרונה? אמא שלי [ = איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת? "מה שקורה בווגאס" ו"הנקוק" ממליצה עליייהם בחום ! (= עם איזה חבר\ה בילית לאחרונה? אביטל ... במה היה לך מבחן לאחרונה? אנגלית, מה המשקה האהוב עלייך? עניתי על זה כבר ... נסטי P= מה המאכל האהוב עלייך? גם על זה כבר עניתי, ... איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה? איפה אני קונה או איפה אני מעדיפה לקנות? אני קונה בלי קופר, דיזל ובוניטה ואני מעדיפה אותם גם .... איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה? נייייק . במה עשית שיעורים לאחרונה? כלום ... חופש :) מה המקצוע הכי שונא עלייך? אנגלית [ בגלל המורה אני דווקא ממש חכמה באנגלית ] מה המקצוע הכי אהוב עלייך? מתמטיקה [: מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י? לא חשבתי על זה, ניראה לי שחקנית . מה החיה האהובה עלייך? ענייייתי על זה P= איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה? הכל חוץ מדיכאון, מי הן הזמרות המועדפות עלייך? ריהאנה, אבריל לאבין, ביונסה, קרן פלס ויש עוד המון ... מי הם הזמרים המועדפים עלייך? הראל סקעת, אייל גולן, ג'סטין טימברלייק עוד ... מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך? יש הרבה, על טבעי, סמולוויל, איך פגשתי את אמא, כמעט מלאכים, עקרות בית נואשות ויש עוד :) מי האחרון שהתקשר אליך? אביטל, מי האחרון שהתקשרת אליו?אמא, מי האחרון שסימס לך? דין , ידיד שלי :) מי האחרון שסימסת אליו? בן גם ידיד שלי P= מי האחרון שחשבת עליו? נאמ' לא זוכרת ... מי האחרון שראית? אח שלי ... את מי היית רוצה לראות עכשיו? ג'נסן אקלס 333> נמצא במערכת יחסים?לא ... אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? לפני חצי שנה בערך, מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? לפני שנה.. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? ברור ! יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? כן .. קרה לך שהתאהבת במין השני? אני בת אז בנים,וציינתי שהייתה לי כבר מערכת יחסים . מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני שנתייים בערך P=

The Ocean Girl

New member
אני ../images/Emo3.gif

אין לי כוח לענות על זה שוב (עניתי בערך 3 פעמים בפורומים שונים
) אז אני פשוט מעתיקה
צבע אהוב: צהוב צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: silver tongue-sonata arctica שיר שנוא: אני לא שומעת שירים שניא לא אוהבת.. עונה מועדפת: אביב חיה אהובה: חתול! סגנון לבוש אהוב:חולצה קצרה ג'קט וג'ינס (אין יל מושג למה..) מאמין באלוקים?לא שומר כשרות?לא שומר שבת?לא בושם אהוב: יש לי רק אחד.. ואני קצת מתביישת בו כי הוא של בריטני ספירס אבל יש לו ריח טוב! ניחוחות אהובים? דברים שמריחים טוב! אש או מים? אש ים או יבשה? יבשה שמש או ירח?
טראנס או ראפ? לא זה ואל זה דיכאון או רוק? מה זה דיכאון? שירים יעני? אז רוק לועזי או ישראלי? לועזי.. תלוי איזה ישראלי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? פעמיים, אחת של נרגילה ואחת של סיגריה.. ואני לא הולכת לחור על זה! האם שתית אלכוהול?יין בחנוכה נחשב? ובירה לבנה? (שהיא לא טעימה דרך אגב) בקיצור רק טעמתי האם שברת משהו מעצבים? עיפרון? האם היית בים המלח?כן, לא סיפור נחמד כל כך האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? כן אבל כשהייתי קטנה! ממש קטנה! רציתי חודי עיפרון האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? כשאני אראה אותם אני כבר אדע יש לך חיות? כן! 7! :-|) אם כן איך קוראים להן? פפה (fafa, האמא) טיילור וטושי (הבנות שלה) עמס (או מוסי, היא הבת של טושי) ג'ינג'י (שנראה כמו סוס!) והאחיות שלו אנג'ל ונראה לי שקוראים לה שח מט (עוד לא הבנתי איך אחותי קראה לה..) האם יש לך קעקוע?לא איפה?... אתה שומע מוזיקה ברגע זה? טוב שהזכתם לי! עכשיו כן אם כן איזה שיר? broken של sonata arctica אתה קנאי במערכות יחסים?לא נראה לי.. מה השעה עכשיו? 23:20 איזה יום היום?שניה, אני לא זוכרת חח.. רביעי! מאכל אהוב: תותים עם קצפת! שתייה אהובה:מים, אני מתנזרת משתייה מתוקה.. אני רוצה לשמור על עצמי.. אבל בכללי קולה מאקס! ארץ אהובה:סולבניה ואיטליה עיר אהובה: אין לי מושג.. איפה שאני גרה? ספר אהוב: מה שאני קוראת עכשיו תותחי אוולון ואת הספר הראשון שלו. ואת הסידרה של הבלגראיד וההמשך המלוריאן. חג אהוב: חג אהבה! כי אני נולדתי חג שנוא:אין לי.. אוהב סרטים מצויירים? תלוי איזה.. אלי יצפאן או יאיר לפיד? יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת?לא זה ולא זה.. שניהם (שתיהם?) הדרדרו.. פורום או צ'אט?תלוי מה המצב.. חו"ל או ישראל?גם וגם מטוס או מסוק?מטוס.. מסוק עושה הרבה רעש באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אין לי מושג.. אתה עייף?לא באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?אין לי מושג יום אהוב בשבוע?שישי בערב מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? קולנוע אתה אוהב את הים? לא כל כך.. יש מדוזות.. לאן היית רוצה לטוס עכשיו? כרגע לשום מקום.. כי הייתי לפני כמה ימים.. אבל אם זה בחינם אז לסלובניה! או איטליה באיזה פורומים אתה נמצא?בפורום הזה ולפני כמה זמן הצתרפתי לפורום על טבעי אהה ולחתיבת ביניים שמשם לקחתי את החידון מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה שבחיים אני לא אעשה! מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? היה לי מלא! מה את\ה עושה עכשיו?-עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ובערך מדברת עם אנשים במסנג'ר.. בערך מה הדבר אחרון שקנית?- סמרטיסס בדיוטי פרי לחברה הכי טובה שלי! (כן דידי, זאת את ) עם מי דיברת פעם אחרונה?-עם דידי, במסנג'ר איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-50 דייטים ראשונים חמוד עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- חברה שלי.. במה היה לך מבחן לאחרונה?-אין לי מבחנים... מה המשקה האהוב עלייך?-אותו דבר כמו השתייה מה המאכל האהוב עלייך?-אוקי, מפה זה מתחיל לחזו על עצמו.. איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- TOP TNT ורנואר איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-כמו התשובה הקודמת.. במה עשית שיעורים לאחרונה?- לא זוכרת.. מה המקצוע הכי שונא עלייך?-אני אף פעם לא למדתי מקצוע שאני לא אוהבת.. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-אין לי מושג.. נראה לי בפורום אחר רשמתי אנגלית.. אבל אני לא זוכרת.. ועם כן אז תלוי מי מלמד! מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- אין לי מושג מה החיה האהובה עלייך?-חתול! איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-מטאל (אבל תלוי איזה) וקצת רוק כבד מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אין לי מושג איך קוראים לה.. והיא גם דיי הזמרת היחידה שאני שומעת.. הזמרת של ווייזין טמפאטיישן.. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- טוני קאקו ושל alien ant farm מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-יש לי כמה: הלוחשת לרוחות, על טבעי, פשע מין העבר, עקרות בעית נועשות, בניחוש חוקר, ממלכה קטנה (או הממלכה הכי קטנה בעולם)גיבורים (שחוזרת עכשיו ) קייל XY(למרות שזה לא משודר..) והמרוץ לאתמול (שגם אותו לא משדרים יותר.. וזה חבל ) מי האחרון שהתקשר אליך? לא זוכרת.. פירסומת? מי האחרון שהתקשרת אליו? דידי, שלא ענתה לי! מי האחרון שסימס לך? חברה שלי.. מי האחרון שסימסת אליו?אותה חברה... מי האחרון שחשבת עליו?עכשיו על אותה חברה כי רשמתי עליה בשאלה הקודמת מי האחרון שראית?עכשיו את אבא שלי שהלך לישון.. לילה טוב אבא את מי היית רוצה לראות עכשיו? דידי נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר?.... אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? ממזמן.. אבל לא הייתי קוראת לזה ככה.. מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? הייתה לי בערך אחת.. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?כן יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?לא.. וחבל קרה לך שהתאהבת במין השני?מה זאת אומרת? בבן? כן, כרגע אמרתי שבערך היה לי חבר.. ואם זה בבת אז ממש לא! מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?לא התנשקתי

לוידעת

New member
אהה...אוקי...

את מורידה את זה או רואה בקצב של יס?? ואם את מורידה-את יודעת מתי חוזרת העונה השלישית??

The Ocean Girl

New member
אני רואה ביס.

ולגבי עונה 3, אני לא כל כך בטוחה.. את יכולה לשאול בפורום גיבורים. אני בטוחה שהם יעזרו

רעותוש02

New member
אניניני איזה חופר!!!!!!

צבע אהוב: ירוק וכול מה שקשור אליו! צבע עיניים: חום-ירוק[אם התכוונת לשלי] צבע שיער:בלונד-שטני[אם התכוונת לשלי] שיר אהוב:וואי יש הרבה... שיר שנוא:לאדעת.. עונה מועדפת:סתיו[לא חם ולא קר מדי] חיה אהובה:דולפין,כלב,תוכי סגנון לבוש אהוב:מהזתומרת? אני אוהבת שחור XD מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?כן בושם אהוב:יש לי בושם שאני הכי אוהבת ואני מחפשת איפה לקנות אבל אני לא יודעת את השם שלו[הוא של דיור] ניחוחות אהובים?הרבה אש או מים?מים ים או יבשה?ים שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ? ארטנס דיכאון או רוק?רוקנרול בייבי!!! לועזי או ישראלי?לועזי ברור! מסנג'ר או אייסי?מסן האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים?כן האם היית בים המלח?לא האם היית בחרמון?לא האם גנבת משהו?לא האם בגדת בחבר/ה שלך?לא האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?לאדעת מאיפה לי? יש לך חיות?כן אם כן איך קוראים להן?הרבה שמות אין לי כוח האם יש לך קעקוע?לא איפה?אין אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר?שיר יפה [דה קיל גרסא אקוסטית בליווי כינורות] אתה קנאי במערכות יחסים?אה..לאדעת מה השעה עכשיו?15:23 איזה יום היום?ראשון? מאכל אהוב:מרק,פירה,ספגטי שתייה אהובה:הכול ארץ אהובה: לאדעת עיר אהובה:פתח תקוה XD ספר אהוב:קיץ אחד ביחד...אולי חג אהוב:שבועות חג שנוא:לאדעת אוהב סרטים מצויירים? תלוי איזה אלי יצפאן או יאיר לפיד?אף אחד מהם פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ הדרת פורום או צ'אט?פורום!! חו"ל או ישראל?חו"ל מטוס או מסוק?מסוק באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 לפנות בוקר אתה עייף? מאוד באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 10 אולי יום אהוב בשבוע?שלישי[על טבעי XD] מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? הבית שלי XD אתה אוהב את הים?כן אבל לא שיש מדוזות לאן היית רוצה לטוס עכשיו?הולנד XD או ניו יורק באיזה פורומים אתה נמצא?על טבעי,פו"ב ,30STM ועוד שאין לי כוח לכתוב מה הדבר שבחיים לא תעשה?קעקוע מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? היו מ-ל-א מה את\ה עושה עכשיו?- ממלא את השאלון החופר הזה מה הדבר אחרון שקנית?- עגילים עם מי דיברת פעם אחרונה?-עם חברה איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- מבוקש עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- דנה במה היה לך מבחן לאחרונה?-לאזוכרת היו מלא מה המשקה האהוב עלייך?-כבר שאלתם את זה מה המאכל האהוב עלייך?-כבר שאלתם! איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-לאדעת איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-לאדעת במה עשית שיעורים לאחרונה?-לאדעת מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מתמטיקה!!! מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-אנגלית מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-לאדעת מה החיה האהובה עלייך?-כבר שאלתם! איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-רוק!!!מאטל!!! מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-אין מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-מארון5,30STM,פן"ב ועוד ועוד ועוד מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-על טבעי!!! מי האחרון שהתקשר אליך?לאדעת מי האחרון שהתקשרת אליו?לאדעת מי האחרון שסימס לך?ידיד מי האחרון שסימסת אליו?ידיד מי האחרון שחשבת עליו?על מה שכתב פה את השאלון החופר הזה!!ררר מי האחרון שראית?אמא שלי XD את מי היית רוצה לראות עכשיו?את ג'נסן וג'ארד נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?לא היתה מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?לא התיה להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?לא היתה יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?אין לי קרה לך שהתאהבת במין השני?כן מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?לא היתה

The Ocean Girl

New member
אין לי מושג, ואין לי מושג ../images/Emo3.gif

תבדקי בערוצי יס סטארס, בטוח תמצאי באחד הימים

A m e l y

New member
כשאין משהו יותר טוב לעשות=חופר זה טוב!

מ-עכ-שיו! צבע אהוב:לילך צבע עיניים:חום צבע שיער:חום שיר אהוב:dishwalla-every little thing שיר שנוא:akon-smack that עונה מועדפת:אביב-ויותר ספציפי:לילות אביב (האם העובדה שבמבט ראשון על השאלה הזו חשבתי "איזו עונה של SPN מועדפת עליי?" הופכת אותי למושפעת??) חיה אהובה:כלב סגנון לבוש אהוב:אלגנט מאמין באלוקים?בכוח עליון שומר כשרות?לא שומר שבת?לא בושם אהוב:DKNY וארמני קוד ניחוחות אהובים?דשא גזום,סבון,יין,כביסה נקייה,לבנדר...הרשימה ארוכה אש או מים?מים ים או יבשה?יבשה שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?טראנס דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?לועזי מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר,על אף שאני כמעט ולא משתמשת בו האם עישנת פעם?כן האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים?כן האם היית בים המלח?כן האם היית בחרמון?לא האם גנבת משהו?לא האם בגדת בחבר/ה שלך?לא שזכור לי האם היית בהודו?לא,וגם לא רוצה...=\ איך תקראי לילדים שלך? בנים:אדריאן,כריסטיאן,אלכסנדר בנות:אמלי,אוקטובר,אליזבת' יש לך חיות?כן אם כן איך קוראים להן?מוטי,לני וזונות (מוטי ולני הם דגי הזהב שלי,והזונות זה דגי האוסקר של אבא שלי שכל הזמן מציקים להם) האם יש לך קעקוע?לא אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אתה קנאי במערכות יחסים?כן-מי לא? מה השעה עכשיו?8:18 איזה יום היום?ראשון מאכל אהוב:רביולי שתייה אהובה:נסטי אפרסק ארץ אהובה:איטליה עיר אהובה:ונציה ספר אהוב:משחק השעות-דיוויד בלאדאצ'י חג אהוב:החופש הגדול נחשב חג? חג שנוא:פסח-רק בגלל המצות אוהב סרטים מצויירים?כשהם נוסטלגיים או ממש מצחיקים אלי יצפאן או יאיר לפיד?none of the above פספוסים או ארץ נהדרת?none of the above פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?חו"ל מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?מאוחר אתה עייף?כן באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?9-10 יום אהוב בשבוע?כל יום שבו גם החבר שלי וגם אני פנויים (זה קורה פעם בשבועיים בערך...) מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?בר אתה אוהב את הים?לא ממש לאן היית רוצה לטוס עכשיו?איטליה באיזה פורומים אתה נמצא?זה ופורום נט"ע ב"ש מה הדבר שבחיים לא תעשה?צניחה וכל דבר אחר שמערב נפילה אל מוות מפאת גורמים טכניים מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?לא זוכרת-וטוב שכך מה את\ה עושה עכשיו?-כלום מה הדבר אחרון שקנית?-שורט בTNT עם מי דיברת פעם אחרונה?-חלי איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-אל תתעסקו עם הזוהן עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-עם חבר שלי במה היה לך מבחן לאחרונה?-מועד ב' מתמטיקה 005 מה המשקה האהוב עלייך?-לא שאלו את זה כבר? מה המאכל האהוב עלייך?-גם את זה שאלו איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-זארה ומנגו איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-כל מקום שבו אני לא מורידה באופן אוטומטי 90% מהדגמים במה עשית שיעורים לאחרונה?-מתמטיקה מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-ביולוגיה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-מעצבת אופנה/פנים מה החיה האהובה עלייך?-שאלו כבר.... איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-עדיף שאני אגיד מה אני לא אשמע-כי זה יהיה קצר יותר:מזרחית ודיכאון,ראפ,וכל דבר שנשמע כמו מטחנת בשר מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-כריסטינה ושאקירה מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-אנריקה איגלסיאס וג'יימס בלאנט מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-SP N למרות שאני לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שראיתי אותה בטלוויזיה
מי האחרון שהתקשר אליך?חלי מי האחרון שהתקשרת אליו?אווזי(עבודה) מי האחרון שסימס לך?חבר שלי מי האחרון שסימסת אליו?חבר שלי מי האחרון שחשבת עליו?חבר שלי מי האחרון שראית?חבר שלי=\(פה התחלתי להשמע אובססיבית הא?) את מי היית רוצה לראות עכשיו?XD...חבר שלי,הוא באילת עכשיו המניאק נמצא במערכת יחסים? look up אם כן, כמה זמן כבר?שנה פלוס מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?זו שאני נמצאת בה עכשיו-אחת ויחידה להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?על אף שאקסים אין לי,עדיף שלא קרה לך שהתאהבת במין השני?נו מן הסתם מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?9.12.05

למעלה