בנימין נתניהו ב-
אנשים

לוידעת

New member
זה גם מה שאני חשבתי!!../images/Emo122.gif

בקטע של העונות...אני מניחה ששתינו מושפעות!!

adii123

New member
אניי :) שאלון נחמד

צבע אהוב: ורוד צבע עיניים:חום צבע שיער:חום עם גוונים שיר אהוב: can you heare me שיר שנוא: heartbroken עונה מועדפת: חורף חיה אהובה: כלב סגנון לבוש אהוב: ספורט אלגנט מאמין באלוקים? בטח שומר כשרות? כן שומר שבת? כן בושם אהוב: פיים של הוגו בוס ודארלינג של קיילי מינוג ניחוחות אהובים? יסמין, ורד אש או מים? אשששש ים או יבשה? ים שמש או ירח? שמש טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי?אייסי האם עישנת פעם?כן אבל לקחתי שאיפה או 2 לא יותר האם שתית אלכוהול? ברור האם שברת משהו מעצבים?לא האם היית בים המלח?כן האם היית בחרמון?לא האם גנבת משהו?לא האם בגדת בחבר/ה שלך?לא האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך? לא יודעת יש לך חיות?כן אם כן איך קוראים להן? ג'ק ספארו ולגולאס האם יש לך קעקוע?לא איפה?לאאא אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? here without you אתה קנאי במערכות יחסים? קצת מה השעה עכשיו? 21:40 איזה יום היום? ראשון מאכל אהוב: פנקייק שתייה אהובה: קולה ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה:ירושלים ספר אהוב: הארי פוטר חג אהוב: חנוכה חג שנוא: פסח אוהב סרטים מצויירים? ברור מי לא אלי יצפאן או יאיר לפיד? יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חו"ל אבל לזמן קצר ,ישראל תמיד מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 02:00 אתה עייף? קצת בגלל הצום באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 8 וחצי יום אהוב בשבוע? שלישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? בית כנסת...? אתה אוהב את הים? כן לאן היית רוצה לטוס עכשיו? ארה"ב באיזה פורומים אתה נמצא? בנות אולפנא מה הדבר שבחיים לא תעשה? בחיים אני לא יאכל ג'וק מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? הייתי צריכה להגיש עבודה באנגלית על הארץ הולנד ולא השקעתי בזה עשיתי רק העתק הדבק. ביום הגשת העבודה המורה ביקשה ממני לקרוא וקראתי בהולנדית ועוד חירטטתי. בסוף היא אמרה לי שזה בהולנדית חברות שלי נקרעו מצחוק מאז למדתי את הלקח מה את\ה עושה עכשיו?- עושה שאלון זה ושומעת מוזיקה מה הדבר אחרון שקנית?- סט איפור לחברה שלי ליום הולדת עם מי דיברת פעם אחרונה?- עם אמא איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- הנקוק עם ויל סמית' עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- סיוון במה היה לך מבחן לאחרונה?-מתמטיקה בגרות מה המשקה האהוב עלייך?- קולה מה המאכל האהוב עלייך?- פנקייק איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- פוקס איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-לי קופר במה עשית שיעורים לאחרונה?- לא עשיתי מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-ספורט!!!! מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- לא יודעת מה החיה האהובה עלייך?- כלבבב איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- שחורה ברור! מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- נינט מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- DMX אנריקה איגלסיאס מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- על טבעייייייי מי האחרון שהתקשר אליך? ניב מי האחרון שהתקשרת אליו?אבא מי האחרון שסימס לך? ידיד שלי מולי מי האחרון שסימסת אליו?מולי מי האחרון שחשבת עליו? ניב מי האחרון שראית? שכן שלי את מי היית רוצה לראות עכשיו? את דוד שלי אלי שלא ראיתי אותו שנים :[ נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר?לא עבר אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? לא הייתה מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? לא היה להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? כן למה לא יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?אין לי חבר ולא היה לי קרה לך שהתאהבת במין השני? ברור מלא פעמים מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? בכיתה ז'

redsnowhite

New member
גמאני עונה../images/Emo152.gif../images/Emo23.gif

צבע אהוב: אדום צבע עיניים: ירוק וחום צבע שיער: אדום שיר אהוב: ממ.. יש כ"כ הרבה. שיהיה valentine's day של לינקין פארק.
שיר שנוא: לא עולה לי.. הייתי אומרת גימי מור של בריטני ביץ' אבל משום מה התחלתי לחרוש עליו.. עונה מועדפת: סתיו חיה אהובה: אריה והחתולה שלי
סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: 212 סקסי ניחוחות אהובים? ברגר קינג חחחחחח
אש או מים? מים ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? שמש טראנס או ראפ? לאדעת. דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? כן, את המשקוף של המקלחת. האם היית בים המלח? בזמן האחרון לא, אולי לפני זה.. לא זוכרת. האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? כן האם בגדת בחבר/ה שלך? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה בגידה.. אני לא חושבת שזה בגידה! האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? קודם שיהיו ילדים..חחח יש לך חיות? כן, חתולה אחת אם כן איך קוראים להן? פיץ האם יש לך קעקוע? לא איפה?
אתה שומע מוזיקה ברגע זה? לא ולא אם כן איזה שיר? לא ולא אתה קנאי במערכות יחסים? כן וכן מה השעה עכשיו? 08:06 איזה יום היום? שני מאכל אהוב: ברגר קינג שתייה אהובה: מנגו או קולה ארץ אהובה: טרם הייתי באיפשהו אבל מבחינת יופי ותרבות- איטליה. עיר אהובה: במה שהייתי - ת"א חחח
החופש נבקר גם בחו"ל ספר אהוב: טחח. חג אהוב: ראש השנה
חג שנוא: פסח. אוהב סרטים מצויירים? לא ממש. אלי יצפאן או יאיר לפיד? אלי יצפאן
פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? שאהיה בחו"ל אחזור עם תשובה בלי נדר.. מטוס או מסוק? מטוס נשמע פחות מפחיד חח באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 וחצי אתה עייף? כן
באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? תלוי, יכול להיות ב-10 ויכול להיות ב-2 יום אהוב בשבוע? שישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? לא אוהבת לצאת יום שישי אתה אוהב את הים? לשבת על החוף ולהסתכל ולהריח אותו כן, אותו עצמו, לא ממש. לאן היית רוצה לטוס עכשיו? איטליה או אסטוניה. באיזה פורומים אתה נמצא? זה, שמיניסטים, טלנובלות, עולם הבידור והזוהר ודיאטות ואורח חיים בריא. מה הדבר שבחיים לא תעשה? צניחה חופשית. מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך אי פעם? נחסוך
חח מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון?!
מה הדבר אחרון שקנית?- אתמול אוכל במסעדה עם מי דיברת פעם אחרונה?- אמא איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- איים אבודים הישראלי עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- אתמול עם כמה.. במה היה לך מבחן לאחרונה?- מתמטיקה מועד ב' מה המשקה האהוב עלייך?- הייתה שאלה כזו, מנגו וקולה מה המאכל האהוב עלייך?- ברגר קינג איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- פוקס והוניגמן איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- אין משהו ספציפי במה עשית שיעורים לאחרונה?- מתמטיקה מה המקצוע הכי שונא עלייך?- ספורט חחח מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- ספרות מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- אשת עסקים וכלכלנית מה החיה האהובה עלייך?- אריה.. היה! איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק! מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- ממ.. אין מישהי מיוחדת, אוהבת את הקול של סלין דיון. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- זמרים?! להקות, לינקין פארק ומארון 5. גם בהם יש זמרים חח מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מאצ'ו מי האחרון שהתקשר אליך? חברה מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה^^ מי האחרון שסימס לך? חברה^^^^ חחח אותה אחת. מי האחרון שסימסת אליו? חברה אחרת בשם מור. מי האחרון שחשבת עליו? על מור בגלל השאלה הקודמת. מי האחרון שראית? אמא, היא פה לידי. את מי היית רוצה לראות עכשיו?
נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר? לא אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? עד לפני שבוע-שבועיים.. מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? זו שהייתה להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? לא כדאי אבל אם אתם מטומטמים כמוני
יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? כן קרה לך שהתאהבת במין השני? להתאהב לא, להדלק למי לא?! מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני מס' חודשים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

to the end1

New member
הצטרפתי רק לפני שבוע אז כדי לשבור את הקרח...

צבע אהוב:שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה שיר אהוב:כל השירים של מיי כימיקל רומנס שיר שנוא:כל השירים של טוקיו הוטל עונה מועדפת:חורף(אין כמו הריח של הגשם) חיה אהובה:כלב(למרות שיש לי בבית תוכי) סגנון לבוש אהוב:שחור מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?אני לא נוסעת בשבת,לא אוכלת אוכל שבושל בשבת,אבל אני רואה טלוויזיה...אז כה אני מנסה... בושם אהוב:212
י ניחוחות אהובים?גשם והאדמה אחרי הגשם אש או מים?מים ים או יבשה?ים שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?ראפ דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?לועזי מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר האם עישנת פעם?כן האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים?חחחחח אה כן דווקא עיפרון האם היית בים המלח?לא האם היית בחרמון?לא האם גנבת משהו?כן....כשהייתי קטנה
האם בגדת בחבר/ה שלך?אין לי חבר וגם עוד לא היה לי האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?חחחחחחחח מי חושב על זה עכשיו יש לך חיות?כן תוכי אח של קנה אותה אם כן איך קוראים להן?עוגן חחחחחחח(נו מה אני יעשה היא של אח שלי) האם יש לך קעקוע?לא הלוואי אני מפחדת ממחטים
איפה?אין לי
אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר?אבל אני לא אתה קנאי במערכות יחסים?למה לזרות מלח על הפצעים אמרתי שאין לי חבר וגם לא היה היה בעבר
מה השעה עכשיו?שנייה...7:53 איזה יום היום?שני מאכל אהוב:המבורגר שתייה אהובה:קולה ארץ אהובה:ישראל למרות שאני רואה את עצמי עוקרת לצמיתות לארה"ב עיר אהובה:ת"א ספר אהוב:דיו חיוור-הרלן קובן חג אהוב:פסח(בגלל החופש לא בגלל המצות היבשות שנחנקים מכל ביס) חג שנוא:ל"ג בעומר אוהב סרטים מצויירים?בוא נראה...ארתור,בוב ספוג סיפורי ג'נג'ר.כן אני יודעת אני צריכה להתבגר... אלי יצפאן או יאיר לפיד?אלי יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?חו"ל מטוס או מסוק?מסוק באיזה שעה הלכת לישון אתמול?00:00 אתה עייף?לא עכשיו התעוררתי באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? אני לא אחת שאוהבת לישון הרבה אז בשעות כאלה 7 8 בבוקר יום אהוב בשבוע?שבת מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?הייתי הולכת לבר ליד הבית שלי שקוראים לו הסימפל אתה אוהב את הים?כן מאווד לאן היית רוצה לטוס עכשיו?לתאילנד באיזה פורומים אתה נמצא?זה...ופורום מיי כימיקל רומנס מה הדבר שבחיים לא תעשה?יאכל בשר חזיר מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?אני קמה בבוקר וזאת כבר פדיחה חחחחחחח קוראות לי המון מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון החופר הזה מה הדבר אחרון שקנית?-דיסק של איירון מיידן ושל מיי כימיקל רומנס עם מי דיברת פעם אחרונה?-אם אמא שלי לפני 10 דקות נראה לי... איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-הנקוק אם ויל סמית הלכתי אם אח שלי ואמא של היה מזה מצחיק עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-אני עכשיו בחופש גדול ועוד לא ייצא לי...אבל אני מקווה שבקרוב
במה היה לך מבחן לאחרונה?- לפני שיצאתי לחופש הגדול היה לי בגרות באנגלית וקיבלתי 100
מה המשקה האהוב עלייך?-עדיין קולה מה המאכל האהוב עלייך?-וכן עדיין המבורגר איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-קסטרו איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-אול סטאר במה עשית שיעורים לאחרונה?-לא עשיתי מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מטמתיקה(אני כ"כ גרועה שאני יושבת בשיעור ולא עושה כלום)
מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-חינוך מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-או מעצבת פנים או צלמת אומנות מה החיה האהובה עלייך?-כלב איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-רוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-אה......אין לי אני שומעת בעיקר להקות רוק כשהזמרים הם בנים מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-ג'רארד ויי מי "מי כימיקל רומנס" מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-על טבעי מי האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ליאת מי האחרון שהתקשרת אליו?חחחחחחח חברה שלי ליאת מי האחרון שסימס לך?
מי האחרון שסימסת אליו?
מי האחרון שחשבת עליו?לא יודעת...אני יכולה לחשוב על הרבה דברים בבת אחת אני טיפוס מעופף חחחחחחח מי האחרון שראית?כרגע אמא שלי אה.....והנה אח שלי
את מי היית רוצה לראות עכשיו?את מיי כימיקל רומנס כן כנראה שעד סוף השאלון כבר תהיו מודעים להערצה שלי אליהם. נמצא במערכת יחסים?ללללללללללללללללא
אם כן, כמה זמן כבר?אני כבר בוכה זהו זה לא פייר אז מה אם אין לי חבר זה אומר שני לא יפה ???אה אה חחחחחח אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?עוווווד ללללללללא הייייייתה
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?טוב אני מתייאשת להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?לא יודעעעעעעעעעעת כשהיה לי אחד אני יענה לך על זה טווווווב!!!!!!!!!
יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?את ממש
אני כבר התייאשתי אני לא יודעת מה להגיד את אוהבת לזרות לי מלח על הפצעים נכון??????? קרה לך שהתאהבת במין השני? אה...כן אבל כמו שכבר הבנת זה לא תמיד הדדי מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?או מיי גד עוד לא הייתה בסדר עוד לא הייתה!!!!!!!!!

darklighter

New member
שלומות../images/Emo190.gif

צבע אהוב: שחור וסגול. צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: יש מלא... שיר שנוא: I Kissed A Girl- Katy Perry עונה מועדפת: סתיו חיה אהובה: לא יודעת סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וטי שירט מאמין באלוקים? לא יודעת שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: אלה שאני גונבת מאמא שלי... לא זוכרת את השמות ניחוחות אהובים? לא יודעת אש או מים? אש ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? לא זה ולא זה דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? כן האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? לא האם גנבת משהו? לא האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? לא יודעת יש לך חיות? לא... אם כן איך קוראים להן?
האם יש לך קעקוע? לא איפה?
אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר?
אתה קנאי במערכות יחסים? קצת.. מה השעה עכשיו? 18:03 איזה יום היום? שני מאכל אהוב: כל מיני שתייה אהובה: אייס קפה ארץ אהובה: אנגליה עיר אהובה: לונדון ספר אהוב: לא קראתי מזמן חג אהוב: פורים חג שנוא: פסח אוהב סרטים מצויירים? לא אלי יצפאן או יאיר לפיד? אף אחד מהם פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חו"ל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 23:00... אחרי על טבעי אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? זה משתנה יום אהוב בשבוע? בד"כ שישי כי אז יש את הסדרות השוות בד"כ. מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? בית קפה. אתה אוהב את הים? לא כל כך לאן היית רוצה לטוס עכשיו? יש מלא מקומות... באיזה פורומים אתה נמצא? חוץ מפה גם בתשוקות, קייל XY, אמריקן איידול ועקרות בית נואשות. מה הדבר שבחיים לא תעשה? יש מלא דברים. מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך אי פעם? לא זוכרת מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון ומחכה שיעלה לי הקליפ ליוטיוב. מה הדבר אחרון שקנית?- מתנה לחברה שלי. עם מי דיברת פעם אחרונה?- אמא שלי איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- נרניה2. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- אנה. במה היה לך מבחן לאחרונה?- המבחן של דיסקונט לפני שנהXD מה המשקה האהוב עלייך?- לא כבר עניתי על זה? מה המאכל האהוב עלייך?- כנ"ל איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- לא משנה לי איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- כנ"ל במה עשית שיעורים לאחרונה?-
מה המקצוע הכי שונא עלייך?-גאוגרפיה/מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- אהבתי דיפלומטיה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-אני עד עכשיו לא יודעת
מה החיה האהובה עלייך?-כבר שאלתם! איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק ומטאל מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אלאניס מוריסט, אמנדה אוברמאייר, אנה נאליק, איימי לי, זאנדריה, טאריה [הסולנית של נייטוויש לשעבר]. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- יותר להקות... מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- SPN מי האחרון שהתקשר אליך? אמא שלי מי האחרון שהתקשרת אליו? הרופא שניתח לי את הגב לפני חודש מי האחרון שסימס לך? חברה שלי שרית מי האחרון שסימסת אליו? אחי מי האחרון שחשבת עליו? ג'נסןXD מי האחרון שראית? אחי את מי היית רוצה לראות עכשיו? את ג'נסן וג'ארדXD נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? נפרדנו לפני שנה ו-3 חודשים. מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? 3 שנים. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? לא. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא. [אחד מהם מתמודד לעיריה אגב!] קרה לך שהתאהבת במין השני? כן חח מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? חודשיים לפני גיל 16.

The Ocean Girl

New member
קיבלת את הגב בחזרה?../images/Emo12.gif

אם כבר מדברים על גב, ואת גם בפורום קייל.. את כוכבת השבוע

Orange Sky

New member
../images/Emo47.gifעונה../images/Emo47.gif

צבע אהוב: חח כולם צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: אי אפשר לבחור, יש אלפי שירים שיר שנוא: אותו הדבר עונה מועדפת: סתיו חיה אהובה: לא אוהבת חיות חח סגנון לבוש אהוב: טישרט מאמין באלוקים? לא שומר כשרות? לא (רק כשאני בחברת אנשים ששומרים וזה מפריע להם) שומר שבת? לא בושם אהוב: noa ניחוחות אהובים? דלקXD אש או מים? מים ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? כן האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? חח כן האם היית בים המלח? לא נראה לי האם היית בחרמון? לא
האם גנבת משהו? כן האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? לא יודעת יש לך חיות? כן אם כן איך קוראים להן? כלב שניצן שונאת. האם יש לך קעקוע? לא איפה? לא חח אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? memory lane - Mcfly
אתה קנאי במערכות יחסים? נראה לי מה השעה עכשיו? 18:18 איזה יום היום? שני מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: מיץ ענביםXD ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה: אולי ירושלים, עכו, צפת... ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון חג אהוב: פסח, חנוכה, סוכות, פורים.... חג שנוא: למה לי לשנוא חג? חח אוהב סרטים מצויירים? ברור אלי יצפאן או יאיר לפיד? יאיר פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת מין הסתם פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? ישראל מטוס או מסוק? קרקע מוצקה. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? היום ב5 בבוקר. אתה עייף? לא. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? לא יודעת יום אהוב בשבוע? כולם אותו הדבר מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? סתם לטייל בחוץ אתה אוהב את הים? כן אבל לא כשאני בתוכו
לאן היית רוצה לטוס עכשיו? בריטניה באיזה פורומים אתה נמצא? מקפליי, נמלטים, האנטומיה של גריי, זה העיקריים מה הדבר שבחיים לא תעשה? אי אפשר לדעת מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? לא זוכרת, אבל אני במילא לא אכתוב אותה כאן חח מה את\\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון ומדברת במסנג'ר מה הדבר אחרון שקנית?- הספר "גאווה ודעה קדומה" עם מי דיברת פעם אחרונה?- חברה ^^ איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- הנקוק עם איזה חבר\\\\ה בילית לאחרונה?- השם של החברה כאילו? בשביל מה? במה היה לך מבחן לאחרונה?- הייתה לי בגרות בלשון מה המשקה האהוב עלייך?- מיץ ענבים מה המאכל האהוב עלייך?- לא עברנו על זה כבר? איזה חברת בגדים את\\ה מעדיפ\\ה?- מה אכפת לי, אני לובשת את הבגד לא את החברה. איזה חברת נעליים את\\ה מעדיפ\\ה?- ^ במה עשית שיעורים לאחרונה?- אין בצפר וגם אם יש אין שיעורים וגם אם יש אני לא חלק מחווית בית הספר מה המקצוע הכי שונא עלייך?- לשון מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- היסטורי מה את\\ה רוצה להיות כשתגדל\\י?- רופאה אולי מה החיה האהובה עלייך?- אני יכולה להשבע ששאלתם את זה כבר איזה סוג מוזיקה את\\ה מעדיפ\\ה?- הכל-רוק, פופ, עצוב, שמח, מזרחי, אולי ראפ...לא שוללת כמעט כלום מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- וויטני יוסטון, דאפי, לא זוכרת עוד מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- דני ג'ונס וטום פלצ'ר (מקפליי), הביטלס, קווין, the doors מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- נמלטים, עקרות בית נואשות, חברים, שנות ה70 מי האחרון שהתקשר אליך? אמא מי האחרון שהתקשרת אליו? אח שלי מי האחרון שסימס לך? אחותי מי האחרון שסימסת אליו? אחותי מי האחרון שחשבת עליו? אחותי מי האחרון שראית? אמא שלי את מי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודעת

למעלה