הצטרפתי רק לפני שבוע אז כדי לשבור את הקרח...
צבע אהוב:שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה שיר אהוב:כל השירים של מיי כימיקל רומנס שיר שנוא:כל השירים של טוקיו הוטל עונה מועדפת:חורף(אין כמו הריח של הגשם) חיה אהובה:כלב(למרות שיש לי בבית תוכי) סגנון לבוש אהוב:שחור מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?אני לא נוסעת בשבת,לא אוכלת אוכל שבושל בשבת,אבל אני רואה טלוויזיה...אז כה אני מנסה... בושם אהוב:212
י ניחוחות אהובים?גשם והאדמה אחרי הגשם אש או מים?מים ים או יבשה?ים שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?ראפ דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?לועזי מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר האם עישנת פעם?כן האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים?חחחחח אה כן דווקא עיפרון האם היית בים המלח?לא האם היית בחרמון?לא האם גנבת משהו?כן....כשהייתי קטנה
האם בגדת בחבר/ה שלך?אין לי חבר וגם עוד לא היה לי האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?חחחחחחחח מי חושב על זה עכשיו יש לך חיות?כן תוכי אח של קנה אותה אם כן איך קוראים להן?עוגן חחחחחחח(נו מה אני יעשה היא של אח שלי) האם יש לך קעקוע?לא הלוואי אני מפחדת ממחטים
איפה?אין לי
אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר?אבל אני לא אתה קנאי במערכות יחסים?למה לזרות מלח על הפצעים אמרתי שאין לי חבר וגם לא היה היה בעבר
מה השעה עכשיו?שנייה...7:53 איזה יום היום?שני מאכל אהוב:המבורגר שתייה אהובה:קולה ארץ אהובה:ישראל למרות שאני רואה את עצמי עוקרת לצמיתות לארה"ב עיר אהובה:ת"א ספר אהוב:דיו חיוור-הרלן קובן חג אהוב:פסח(בגלל החופש לא בגלל המצות היבשות שנחנקים מכל ביס) חג שנוא:ל"ג בעומר אוהב סרטים מצויירים?בוא נראה...ארתור,בוב ספוג סיפורי ג'נג'ר.כן אני יודעת אני צריכה להתבגר... אלי יצפאן או יאיר לפיד?אלי יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?חו"ל מטוס או מסוק?מסוק באיזה שעה הלכת לישון אתמול?00:00 אתה עייף?לא עכשיו התעוררתי באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? אני לא אחת שאוהבת לישון הרבה אז בשעות כאלה 7 8 בבוקר יום אהוב בשבוע?שבת מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?הייתי הולכת לבר ליד הבית שלי שקוראים לו הסימפל אתה אוהב את הים?כן מאווד לאן היית רוצה לטוס עכשיו?לתאילנד באיזה פורומים אתה נמצא?זה...ופורום מיי כימיקל רומנס מה הדבר שבחיים לא תעשה?יאכל בשר חזיר מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?אני קמה בבוקר וזאת כבר פדיחה חחחחחחח קוראות לי המון מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון החופר הזה מה הדבר אחרון שקנית?-דיסק של איירון מיידן ושל מיי כימיקל רומנס עם מי דיברת פעם אחרונה?-אם אמא שלי לפני 10 דקות נראה לי... איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-הנקוק אם ויל סמית הלכתי אם אח שלי ואמא של היה מזה מצחיק עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-אני עכשיו בחופש גדול ועוד לא ייצא לי...אבל אני מקווה שבקרוב
במה היה לך מבחן לאחרונה?- לפני שיצאתי לחופש הגדול היה לי בגרות באנגלית וקיבלתי 100
מה המשקה האהוב עלייך?-עדיין קולה מה המאכל האהוב עלייך?-וכן עדיין המבורגר איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-קסטרו איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-אול סטאר במה עשית שיעורים לאחרונה?-לא עשיתי מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מטמתיקה(אני כ"כ גרועה שאני יושבת בשיעור ולא עושה כלום)
מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-חינוך מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-או מעצבת פנים או צלמת אומנות מה החיה האהובה עלייך?-כלב איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-רוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-אה......אין לי אני שומעת בעיקר להקות רוק כשהזמרים הם בנים מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-ג'רארד ויי מי "מי כימיקל רומנס" מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-על טבעי מי האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ליאת מי האחרון שהתקשרת אליו?חחחחחחח חברה שלי ליאת מי האחרון שסימס לך?
מי האחרון שסימסת אליו?
מי האחרון שחשבת עליו?לא יודעת...אני יכולה לחשוב על הרבה דברים בבת אחת אני טיפוס מעופף חחחחחחח מי האחרון שראית?כרגע אמא שלי אה.....והנה אח שלי
את מי היית רוצה לראות עכשיו?את מיי כימיקל רומנס כן כנראה שעד סוף השאלון כבר תהיו מודעים להערצה שלי אליהם. נמצא במערכת יחסים?ללללללללללללללללא
אם כן, כמה זמן כבר?אני כבר בוכה זהו זה לא פייר אז מה אם אין לי חבר זה אומר שני לא יפה ???אה אה חחחחחח אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?עוווווד ללללללללא הייייייתה
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?טוב אני מתייאשת להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?לא יודעעעעעעעעעעת כשהיה לי אחד אני יענה לך על זה טווווווב!!!!!!!!!
יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?את ממש
אני כבר התייאשתי אני לא יודעת מה להגיד את אוהבת לזרות לי מלח על הפצעים נכון??????? קרה לך שהתאהבת במין השני? אה...כן אבל כמו שכבר הבנת זה לא תמיד הדדי מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?או מיי גד עוד לא הייתה בסדר עוד לא הייתה!!!!!!!!!