איליה אוסיפוביץ'
Active member
אני חושב. תמתיןעכשיו אתה גם חושב שאתה צודק ?
אני חושב. תמתיןעכשיו אתה גם חושב שאתה צודק ?
מסתבר שזו הייתה התוכנית של הסדר העולמי החדש,פוסט נבואי![]()
מבינים את זה אבל המציאו חוקים שאתה וכל החילוניים צריכים למממן את החרדיםמה בעיה יה בליאט שלכם לגדל אייקיו, ולהבין כבר שדתיים וחילוניים לא צריכים לחיות זה לצד זה !??!!?!?!?!?
יש לכם סעיף עיניים או סעיף מוח !?!!?!?!?!
איך אתם לא רואים ולא מבינים, שדתיים וחילוניים נראים שונה, חושבים שונה, מתנהגים שונה ולכן כל אחד מהצדדים מושך
לכיוון שלו ולכן יש בעיה-יות בליאט !?!?!?!!?
אבל בולו בולו פקה פקה זו מדינה יהודית...אם לא טוב לך סע מפה...אבל מדינה יהודית זה ללאום היהודי, ולא לדת היהודית !!!!!!!
גם אם כל יהודי ישראל יתאסלמו למשל, אז עדיין תהיה פה מדינה יהודית כי הלאום השולט פה יהיה הלאום היהודי !!!!!!!
אבל פקה פקה בולו בולו צריך להתפשר...יש גבול קיבינימט לכמה אפשר להתפשר !!!!!!
במיוחד שיש מקומות בהם אסור להתפשר כי זה יגרום סבל למתפשרים !!!!!!
אבותינו ידעו זה, אז אתם לא !??!?!?!?!?!!?
כל הדתיים הם חולי נפש, אז שיעברו קיבינימט לגור אך ורק עם אלה שחולי נפש כמוהם !!!!!!!!
מה בעיה יה יה יה בליאט להבין זה !?!?!?!?!?!?!?
גם כן...מעליות שבת...תפילין...מזוזות...חמץ שממץ...כיפור...פקה בולו בולו פקה אם נלחץ כל כפתורים בשבת, נאכל לחם בפסח, לא נניח תפילין,
לא ננשק מזוזות...אז החבר הדמיוני ישלח אותנו לגיהינום אחרי שנמות...מה זה אם לא מחלת נפש !??!?!?!?!?!!??!!?!??!
וסופר ביבי עאלק לא יכול לבטל אותם.מבינים את זה אבל המציאו חוקים שאתה וכל החילוניים צריכים למממן את החרדים
אני לא יודע למה
הוא בעדם כי זה 18 ח"כים שתומכים בו על עיוורוסופר ביבי עאלק לא יכול לבטל אותם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.