בוקר טוב
אם הכפתור נפל אז הגיע זמנו. הרעיון של כפתורים אינו מוצא חן בעיני. עם זאת אני יודע שישנם מצבים שזה כורח כי הגוף לא פותר את הבעיה בעצמו. בכל מקרה זה אינו הפיתרון נאידיאלי אלא אין ברירה. מנסיוני מצאתי שהגוף מפתח בעיות של נוזלים וירידה בשמיעה מכל מיני סיבות. יצור נוזלים מוגבר, לעיתים בליווי של נזלת או ליחות או הפרשות עיניים. לעיתים גם הפוליפים והאדנואידים באף והלוע משתתפים גם הם בחגיגה. לא פעם גם מצאתי בעיות נשימה של המערכת העליונה, נחירות, נשימה מהפה ולא האף וכו'. תמיד בבואי לטפל במצב של נוזלים באוזנים וירידה בשמיעה אני אנסה להבין ( עד כמה שניתן בגיל הזה ), מדוע האוזניים במרכאות - אינן רוצות לשמוע, אולי פוחדות, אולי עקשניות, אולי הילד רוצה פרטיות, אולי יש צעקות בבית, אולי הוא שומע חזק מידי.... בכל מקרה הכפתורים כופים על הגוף תהליך שהוא לא תמיד מעוניין בו, ואפילו אם זה אינו מוצא חן בעיני הרופאים וההורים, פעמים רבות אחרי הכפתורים מתחילות בעיות אחרות. השמיעה "בסדר" אבל מתחילות בעיות של תזונה, שינה, מצבי רוח וכו'. אני מדבר כמובן ברמה הכללית ולא בהכרח זה מה שקורה עם בנך. כפי שאת רואה הבעיה לא נפתרה מהשורש וכשהוסר הכפתור הבעיה חזרה להתבטא. הכפתורים יכולים לעזור בניקוז הנוזלים אך לא לעצור את "האנרגיה" של הסיבה ליצירתם. וזו נקודה שחשוב להבין. אותו דבר לגבי אנטיביוטיקה ושאר המטעמים. הם לא מרפאים שום דבר באמת הכל למראית העין ולכל היותר מאפשרים הפוגה זמנית. על פי הצורה שבה את מתארת את אופן נטילת הרמדי מדובר בהומיאופתיה קלאסית. איני יכול ממקומי להתייחס אל השינויים בתאבונו ו/או תזונתו כי איני מכיר את פרטי הסיפור ואת השתלשלות האירועים שקדמו לרמדי ולתגובותיו אליה. ולכן איני יכול לומר מה קרה כאן. הכל אופן לא הל מה שנראה רע הוא רע ולא כל מה שנראה טוב הוא טוב. בנוגע לחלב וסידן - זה המקום האחרון שבו הייתי הולך לבקש אותו. חלב הוא מזון שראוי לעגלים ולא לבני אדם. הוא גורם הרבה מאוד בעיות ובעיקר אצל הרגישים, נזלת, ליחות, רגישות עורית ונשימתית, גירוי של הממברנות הריריות ועוד ועוד. סידן בחלב זו אגדה שעומד מאחוריה מנגנון שיווקי אדיר ואינטרסנטי. מוצרי חלב טובים לחיך ולא לגוף ( האם אני צפוי לתביעה של איגוד המחלבות
). הגוף אינו יודע מה לעשות עם הסידן שבחלב. הוא לא זמין עבורו, וצריך להשקיע הרבה אנרגיה על מנת לעבד אותו שיהיה ראוי. מקורות אחרים לסידן - בשר, דגים, ביצים, דגנים, פירות, ירקות. מה מצבו החברתי של בנך ( ביחס לגילו כמובן ), איך הוא מקבל אנשים חדשים או זרים, האם יש לו פחדים, האם הוא יודע להתחלק עם צעצועיו, כמה הוא קשור אלייך, איך הוא ישן...יש הרבה נקודות שחשוב לדעת. זה לא רק האוזניים. טוב את כבר מכירה את התהליך, אבל אם תשתפי אותנו יבין יותר. בנוגע ל B12 צרפתי לך קישור.