בני נוער קדימה

תומרס1

New member
בני נוער קדימה

אלף בני נוער שהשתתפו במשאל פוליטי במסגרת קונגרס הנוער, הציבו את קדימה של שרון בראש. קישור למטה..

mean girl 16

New member
יש לי משהו להגיד בהקשר אחר:

מעניין שלא טרחתם לציין שבאותם סקרים על מס' 2 של שרון פרס לוקח את המקום הראשון בהפרש ניכר מביבי וכמו שציינו בתוכנית "פוליטיקה" זה עניין מסובך מאוד שכן אף ליכודניק לשעבר לא יתמוך במפלגה בראשות פרס. א-ף. אני מאמינה שזה נושא חשוב לדיון.

mean girl 16

New member
אופס ביבי חח... *מליבני!!!!!

יוו אני מוזרה היום. סורי על הטעות חח

bhnadav

New member
אממ...

אני מעריך מאוד את שמעון פרס כאדם וכמדינאי, אך אני מפקפק בכל הקשור לתוצאות הסקרים שבהם הוא משתתף
את יודעת מה אומרים - שעל פי הסקרים, שמעון פרס כבר 50 שנה ראש הממשלה
וקצת יותר ברצינות - אני בכל זאת מאמין שציפי לבני היא הכוח העולה של קדימה אחרי שרון, ולא פרס

mean girl 16

New member
שמעת גם שבגלל האירועים האחרונים

כנראה פרס כן יהיה ברשימה בכנסת? כי מחליף רה"מ חייב להיות בכנסת.. מה שאתה מאמין בו ומה ששרון יעשה זה לא הכרח אותו דבר. אם פרס מס' 2 אפשר לשכוח ממפלגת מרכז.

bhnadav

New member
למה לשכוח? להפך.

פרס הוא אדם מאוד מאוד מתון. לאורך כל ההיסטוריה הוא היה מתון הן בנושאי דת ומדינה, הן בנושאים מדיניים ובטחוניים. הם נחשוב במשך שנים דווקא כסמן מרכזי-ימני למפלגת העבודה, יחד עם רבין המנוח. אני חושב שפרס בהחלט יכול לתרום להיותה של מפלגת קדימה מפלגת מרכז. למרות זאת, שרון לא יפקיד את תפקיד ממלא המקום בידיו של פרס, ולדעתי הוא לא רצה בכך גם כאשר הוקמה ממשלת האחדות, בה היה ויכוח לגבי הניסוח - ממלא מקום, המשנה לראש הממשלה וכו'. לא בכדי השאירו בידי אולמרט את תפקיד ממלא המקום, ופרס קיבל "רק" את תפקיד המשנה לראש הממשלה. אני מאמין שכך גם יהיה בעתיד, ופרס לא יקבל את תפקיד ממלא המקום. אולי אני טועה, את זה עוד נדע.

mean girl 16

New member
אתה צוחק עליי?

פרס ראש קדימה, דבר ראשון הנגבי וכל החברים הליכודניקים בקדימה רצים חזרה לליכוד. ליכודניק בחיים לא יעמוד מאחורי פרס. קבל את זה בצורה מוחלטת. אם פרס מנהיג את המפלגה, זה הסוף של הימין הממותן בה. וזה לא כמו להגיד שהוא מ"מ כמו שהיה עד עכשיו. זה אומר שהוא מנהיג את המפלגה הלאה. מה שגם עד עכשיו לא היה חשש ממשי כל כך גדול ששרון יצטרך ממלא מקום.

תומרס1

New member
קודם כל אל תשללי שום דבר..

בפוליטיקה כמו בפוליטיקה הכל אבל הכל יכול להיות, אם דליה איציק ורמון יכולים לשבת באותה מפלגה עם הנגבי ועוד כמה מהליכוד אז הכל יכול להיות, מערכת בחירות כזאת מסובכת ומתוסבכת אף פעם לא הייתה... לא נראה לי שפרס יהיה בראש הרשימה לא נראה לי שהוא ירצה בכך אבל בכל מקרה אני לא פוסל את האפשרות הזאת, אני לא מאמין שזה יקרה וליבני יותר חזקה ממה שהוצג בסקר הזה אין שום ספק...

mean girl 16

New member
דליה איציק ורמון

לא יחזרו למפלגה שבראשות פרץ שזאת בעצם בדיחה.(מה שגם, הוא שם אותם ברשימת החיסול שלו והתכוון לרצוח אותם פוליטית). והם ישבו במפלגה על חרף כל דבר שיקרה וזה הוכח כמובן בעזרת צחי הנגבי. בקיצור עם פרס בראשות המפלגה יכולה להתעורר בעיה לא מבוטלת. ושימו לב כמה אירוני, שבעצם מדובר באדם בן 78 שיש חשש לבריאותו, ומציעים כאלטרנטיבה אדם בן 83

תומרס1

New member
מתי הייתה ההצעה לשים אותו

כאלטרנטיבה??? אתמול בסקרים??? ומי אמר שציפי ליבני או אולמרט או מישהו אחר יהיה אלטרנטיבה... אני מקווה שלא נצטרך שום אלטרנטיבה וששרון יהיה בסדר אבל ללא ספק צריכה להיות רשימה מסודרת, היררכיה, מספר 2, 3 וכו'. אבל להחליט שפרס תהיה אלטרנטיבה זה עוד רחוק למרות שזה בטח מה שהיית רוצה שיהיה כדי שביביהו שלך ינצח בבחירות... ואז מה??? מה???????

mean girl 16

New member
שמע אני לא יודעת מי יהיה מ"מ שרון

בסופו של דבר. אבל כל העניין עם פרס ששמו בכלל מועלה בעניין מעלה סימן שאלה אחד גדול בקשר לעתיד המפלגה. אני יכולה לתת לך גם איש ימין שיבריח את נציגי השמאל במפלגה ואת בוחרי המפלגה. זה מאוד תמים מצדכם לחשוב שכולם בחרו עכשיו "בדרך המתונה" כי בסופו של דבר לכל אחד נטייה משלו, אחד שמאלה ואחד ימינה ובסופם כולם נתקלים באיזשהו קושי. וזאת בדיוק הסיבה שאותם מפלגות מרכז שקמו מאז ומעולם לא החזיקו. זה הכל עניין של מומנטום אחד גדול. כי למה שרון מפחד ממשלה חלופית??(למרות שזה ככל הנראה לא יקרה) מה אחרי 10 חודשים אנשים לא יאמינו בדרך שלו?? זה הכל עבודה בעיניים אחת גדולה.

bhnadav

New member
אממ...

אני רוצה לראות את שינוי אחרי שהיא תיכנס לממשלת ביבי-חרדים, או לחלופין את עמיר פרץ אחרי שהעבודה תיכנס לממשלה כזאת. להם יהיה הרבה יותר גרוע משרון, שלעומתם יוצג כמי שהושפל על ידי ביבי ולפיד או ביבי ופרץ, מה שיחזק את מעמדו בציבור, בתור ראש ממשלה פופולרי בצורה שלא בטוח שהייתה פה אי פעם, שתפקידו נלקח בגלל תרגיל פוליטי מסריח.

mean girl 16

New member
זה כל כך לא נכון

העובדה שהם נלחצים כי כולם יודעים שאם זה קורה הם קוברים את קדימה. זה עניין של מומנטום שיחלוף לחלוטין. תראה האחרון שיכול להגיד שזה תרגיל מסריח זה שרון.. כאילו התרגיל שלו היה כל כך נחמד. והציבור יקבל את זה בסדר גמור. פשוט התקשורת לא נותנת ובגלל זה זה בחיים לא יקרה.

mean girl 16

New member
אגב נדב../images/Emo3.gif

יש לי כבר חצי מהתמונות. ביניהם יש לי תמונות עם ביבי

למעלה