בני נוער קדימה

להזכירך פרס ושרון עבדו יחד בצורה

מופלאה בכל התקופה בה כיהן שרון בראשות הממשלה . להזכירך עוד כי כלל חברי הליכוד היו שם בשלטון יחד עם שרון ויחד עם פרס תוך ניהול מדיניות חוץ אותה הנהיגו שרון ופרס יחד . למרות הכל ועם זאת מקבל ראש הממשלה תמיכה רחבה מכל גווני הקשת דבר שיוכח בבחירות הקרבות .

mean girl 16

New member
וגם רבין ימין מרכזי? חח יפה לך

רבין ופרס הם סמל האוייב המובהק של הליכוד.

bhnadav

New member
תתפלאי תתפלאי.

במשך רוב השנים רבין ופרס נחשבו כסמן הימני של מפלגת העבודה. הם היו ביטחוניסטים מובהקים שלא התפשרו. גם בנושאי דת ומדינה הם היו "קונצנזואלים", ולא נמנו בין עמדות השמאל. אני ואת "מכירים" את פרס ורבין, אם בכלל, מהתקופה של הסכמי אוסלו, ולכן נראה לנו שהם שמאלנים מובהקים, אבל כנראה שזה גורלו של כל ביטחוניסט מובהק - להבין בסופו של דבר, שהחתירה לשלום, לצד אי הזנחת הביטחון כמובן, היא זו שצריכה להעסיק אותנו.

mean girl 16

New member
אבל לא צריך להכיר אותם יותר מדי

בשביל לראות כמה הם שנואים על ידי הליכוד. הליכוד של היום והליכוד של לפני חודשיים.

bhnadav

New member
מה זה הליכוד?

שרון לא הולך לקנות את לב הליכודניקים הקיצוניים שמאמינים באף שעל ומקללים את רבין ופרס (ושרון) כל בוקר. שרון מעוניין באנשים המתונים בליכוד, שזה הרוב שלו, אנשים הגיוניים ורציונליים שלא מתעסקים בשנאה ובאיבה לאנשים, אלא בצורך השפוי והאמיתי של הציבור הישראלי, ואת זה שרון ופרס יכולים לאפשר.

תומרס1

New member
זה בהחלט מדוייק

שרון מעוניין באנשים המתונים בליכוד גם מהעבודה ולא מדבר אל הקיצוניים ובצדק.. הם קיצוניים...

mean girl 16

New member
אבל כל חברי המפלגה שלו

אלו שלשעבר הליכוד. או לפחות רובם. אנשים שגדלו והתחנכו בליכוד עוד מהבית. והאנשים האלה- שטרית וחבריו, בחיים לא ישבו במפלגה בראשות שמעון פרס שמסמל עבורם את שלטון מפא"י. תזכור מה אני אומרת, בחיים לא.

bhnadav

New member
בדיוק.

במערכת הפוליטית, never say never בהחלט משקף את המצב. ומהבחינה ה"אמיתית" - כל אלה הם אנשים שפויים ורציונליים שמבינים שיש צורך לנסות לפתור את הסכסוך הזה בדרך שפוייה והגיונית. לא על ידי ביבי הניצי, ולא על ידי פרץ היוני וחסר הניסיון. שרון המתאים ביותר להמשיך להוביל את ישראל, ולשרת את האינטרסים שלה.

mean girl 16

New member
יפה ונכון בהקשר לשרון

רק שהדיון פה הוא על מנהיג חלופי

bhnadav

New member
אה ../images/Emo3.gif

טוב, אם הקדנציה הזו תצליח והחיבור יהיה טוב, אני רואה גם המשך.

כולם מתפכחים ומבינים בסוף או בהתחלה

תנועת קדימה היא תנועת העתיד של מדינת ישראל . לא לחינם זכה ראש הממשלה לתמיכה רחבה כל כך וכך מנבאים הסקרים גם לעתיד . משנתו של ראש הממשלה כמו משנתם של כלל חברי קדימה היא זאת שתוביל את ישראל לשגשוג בטחוני כלכלי וחברתי גם אם הדברים לא יראו כך ברגע הקרוב . התהליך וההאדה ברחבי העולם לה זכה ראש הממשלה שרון ולה זוכה מדינת ישראל עקב כך הם כאלה ששווים "זהב " . מסתבר שגם הנוער זה שעתיד לבחור בפעם הראשונה מבין ומרגיש כך . אז אין שום פליאה

mean girl 16

New member
כמו שאנשים שמעו דברים דומים על

"שלומציון". שחזו לה 20 וכמה מנדטים. ושגמרה עם 2.

sknr 1

New member
מה אני יגיד לך...

בנו יותר מידי מיגדלים על האיש הזה ולא רוצים לקבל את העובדה שעבר זמנו.

למעלה